BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

elena, cand se fisureaza membranele pierzi lichid indeajuns incat sa-ti dai seama... si pe masura ce trec orele pierzi tot mai mult...incat curge bine...chiar daca iti pui prosop intre piciaore tot il uzi... deci nu vine doar asa, cu tzaraita... eu cand vroiam sa ma ridic din pat, incepea frate sa curga de zici ca am dat drumul la robinet...

cat despre scurgerile galbui, gelatinoase...nu e dopul...mie mi-a aratat dr dopul cand am nascut...nu-l eliminasem inainte de nastere...si secretii galbene si gelatinoase am avut si eu cu saptamani inainte...

Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Multumesc de lamuriri ...ma gandeam eu ca nu are cum sa curga tzar-tzar, ci curge de nu se mai opreste...de aia am zis sa va intreb pe cele care aveti experienta asta cu apa rupta

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, inca 7 zile, ce putin mai e!Te-am visat azi noapte, dar nu chiar nasteai...doar aveai contractii la intervale regulate

Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 24 zile

asa deci m-ai visat ...asta e de bine dar deocamdata tot in formula 2 in 1 ne prezentam
...din noaptea minune nu m-a mai durut nimic ...desi in fiecare seara ma pun in pat si ma gandesc daca o fi ultima noapte dormita in limiste sau nu

Belu, la lichide nu ma pricep asa ca nu te pot ajuta

...fetelor lamuriti-ma cu scutecele astea eco...trebuie sa cumperi scutecele si niste chestiuni/absorbante de unica folosinta nu?

Mycya doar daca iti ia secretie din col...

Rodyka am uitat!!! am ras cum n-am mai ras de mult
...i-am citit si la Marius si care crezi ca a fost reactia...solidaritate masculina la maxim
"Ce aveti mai cu bietul om..."

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Victo....ce faci daca o sa fi tu in capul listei?.....

Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Eu am facut reteta de integrala a iesit foarte gustoasa. Maine incerc una alba pufoasa, asta integrala iese un pic mai compacta , asa...

Cris 37+ cu
Cris, eu pus cu 100 ml apa mai mult la reteta de paine integrala sa iasa mai pufoasa.

Asteptam sa scoatem motatele..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Victo tu esti cu listutza ...foarte bine ca asa isi poate da omul seama care nu semneaza condica o zi, ca este ceva...esti foarte tare cu condica de prezenta

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Eu am facut reteta de integrala a iesit foarte gustoasa. Maine incerc una alba pufoasa, asta integrala iese un pic mai compacta , asa...

Cris 37+ cu
Cris, eu pus cu 100 ml apa mai mult la reteta de paine integrala sa iasa mai pufoasa.

Asteptam sa scoatem motatele..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

si eu am pus un pic de apa in plus, noroc cu cartea de instructiuni, scria si acolo sa se urmareasca prima framantare si daca e prea vascos aluatul sa se adauge putina apa.

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Eladea, multumim de lamuriri. M-am mai linistit un pic.

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Buna dimineata, delfinariu!! Felicitari proaspetelor mamici...incep sa visez si eu cu ochii deschisi la momentul cand o sa-mi tin in brate delfinuta...
Mie medicul nu mi-a spus nimic nici de col, nici de lichid...ori asa e aici, ori n-am stiut eu sa intreb...voi stiti atatea detalii, ca incep sa ma ingrijorez... Ultima data am fost acum 2 saptamani la control, si mi-a zis doar ca totul e ok si ca Sara are 2kg fara 20g, si e pozitionata cu capul in jos. Urmatoarea programare e peste 2 saptamani, cand o sa fiu deja la mijlocul saptamanii 36.
Cred ca sunt inconstienta...nu am cumparat nimic, decat cateva body-uri si pantalonasi. Nu patut, nu cadita, nu salteluta...
In schimb visez cu ochii deschisi la momentul cand intru in concediu...inca 2 saptamani de munca si apoi gata...
Va pe toate!!

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

elena, cand se fisureaza membranele pierzi lichid indeajuns incat sa-ti dai seama... si pe masura ce trec orele pierzi tot mai mult...incat curge bine...chiar daca iti pui prosop intre piciaore tot il uzi... deci nu vine doar asa, cu tzaraita... eu cand vroiam sa ma ridic din pat, incepea frate sa curga de zici ca am dat drumul la robinet...

cat despre scurgerile galbui, gelatinoase...nu e dopul...mie mi-a aratat dr dopul cand am nascut...nu-l eliminasem inainte de nastere...si secretii galbene si gelatinoase am avut si eu cu saptamani inainte...

Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Eladea, tu m-ai linistit, ca Belu ma speriase inainte... si eu am observat ieri ceva identic dupa shushu si dupa mesajul lui Belu ma cam luase panica... eu abia luni fac 34 saptamani...

Elena 33+ cu un cuminte

AMR 6 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Rodika, saracul sot, era pierdut in spatiu.

Asta mi-a amintit de finuta mea, care a informat toata gradinita ca nanu Ivan (sotul meu) nu stie cum se nasc copiii. Zice ca ii aduce barza, asta dupa o discutie in contradictoriu intre ea si sot asupra subiectului cum vin pe lume bebelusii.

Cris 37+ cu

Mergi la inceput