BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
ramo1901 spune:
Haidei sa va intreb si eu ceva....nu stiu daca si la voi e la fel...ma dor foarte tare oasele jos, asa parca apasa....ma dilat? se apropie momentul?...
...sau mi se pare mie?
Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
beluistef spune:
Paula visul meu corelat cu al tau siigur inseamna ceva...poate scoatem niste motate astazi ![]()
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 7 zile 

Mycya spune:
Cristina LA MULTI ANI!!! sotului
si sa ai spor la toate treburile.stii tu incet incet sa nu deranjezi mult delfinasa
Oana felicitari pentru noua saptamana
poate iese bebe cand vede ce mult scrie acolo si asa dai startul ca dupa Corina nu ati vrut sa va tineti![]()
Maya iubita ma bucur enorm ca ai putut sa incepi un nou capitol si nu te-ai lasat
sa te ajute Dumnezeu sa iti indeplinesti visul cat mai curand posibil dar sa fie asa cum iti doresti in toate conditiile frumoase

Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
eladea2005 spune:
Neata dragelor!
felicitari pt schimbarea de semnaturi...se pare ca timpul trece f repede...![]()
noi suntem tot cumintei deocamdata, episodul de colici(daca asta o fi fost) nu s-a mai repetat in ultimele 2 nopti...insa tot ii dau putin Colief si Infacol...mai ales seara...
aaaa... pt iritatii la fundulet (ca al meu deja a facut, din cauza ca face kk noaptea si nu-l schimb imediat)...e fff bun Neopreolul...face minuni...dupa o zi i-au trecut basicutele...![]()
am si eu un baz pe creier...papa asta micu ca spartu...ma tot gandesc acu daca se satura sau nu...ca se pare ca ma seaca pe mine...va trebui sa iau si eu ceva 'intaritoare'...![]()
larisa...la 36s+5z avea 3170 gr...
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Elena, asa am si eu de cateva zile, dar nu permanent. Daca sunt membrane fisurate aflu azi si iti spun si tie. Totusi, mie doctora mi-a spus ca inantea nasterii secretiile devin mult mai ... lichide,iar mucusul ala galbui poate si parte din dop.
39+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 Haidei sa va intreb si eu ceva....nu stiu daca si la voi e la fel...ma dor foarte tare oasele jos, asa parca apasa....ma dilat? se apropie momentul?... ...sau mi se pare mie?Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
Incet-incet se apropie..si pe mine ma dor oasele, iar mai nou noaptea cand ma intorc pur si simplu imi trosnesc si ma dor, de zici ca ma dezmembrez.

Elena,
39+ cu
Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile 

ramo1901 spune:
Elena, eu cred ca e lichid....asa am auzit si eu ca trebuie sa fie, fara un miros sau culoare anume...dar dopul cand ti-a iesit?.....
Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
ramo1901 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Incet-incet se apropie..si pe mine ma dor oasele, iar mai nou noaptea cand ma intorc pur si simplu imi trosnesc si ma dor, de zici ca ma dezmembrez. ![]() *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 6 zile ![]() ![]() |
Sa sti ca si eu pocnesc de numai...mi-e si rusine......si am la carcei de ma omoara....asa dor.....tu ai?
Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Elena, asa am si eu de cateva zile, dar nu permanent. Daca sunt membrane fisurate aflu azi si iti spun si tie. Totusi, mie doctora mi-a spus ca inantea nasterii secretiile devin mult mai ... lichide,iar mucusul ala galbui poate si parte din dop. 39+ Vine o Rebeca StefaniaUPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Exact cum ai descris, nu este tot timpul, doar la cateva shushu odata...astept sa vedem ce iti spune doctora, ca sunt tare curioasa.
Bafta astazi la control.
A, era sa uit micuta ta mai sughite asa de des cum sughita cand aveai saptamanile mai mici...al meu mai sughite doar asa 1 la 2-3 zile si nu mai are episoade din alea de minute bune ci doar asa un pic si gata.

Elena,
39+ cu
Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile 

ramo1901 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Incet-incet se apropie..si pe mine ma dor oasele, iar mai nou noaptea cand ma intorc pur si simplu imi trosnesc si ma dor, de zici ca ma dezmembrez. ![]() *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 6 zile ![]() ![]() |
Abia astept sa vad dimineata un mesaj de la tine...sa vad daca esti ok...ca am emotii...nu vreau sa te sperii....dar vine acusica Stefanut....

Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria