BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Maya, nu fi secretoasa, zi-ne si noua despre noul capitol mai multe detalii....

Elena 33+ cu un cuminte

AMR 6 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui aelita

morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cica unde sa ma uit ma doare burtaaaa

noi numai cand ne amintim si suntem pe jos de ras!

si mai devreme am lasat pagina de forum deschisa, sotul curios sa vada de ce sunt atatea fete zambarete.. si vede ca de fapt lumea radea de.... avea asa o mutra amuzata si pana sa-mi spuna ce e, mi-am dat seama ca tocmai citea mesajul postat de mine

EDIT: a zis: "acuma rade si toata Romania!", dar l-am corectat: "de fapt, toata lumea, ca suntem si de peste mari si tari..."

hahahhaaaa..super tare... sunt mortali, dragii de ei...au si ei emotii de numa...chiar daca nu se arata...

Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ramo ma bucur ca sunteti inca in formula 2 in 1 cu bb la purtator!

eu vreau sa ies putin ca am de facut ceva copii xerox si de completata cu una alta la bagajul pt spital...cum ar fi spirt filole de algocamin si ceva siringi de unica folosinta, ca nu se stie ce voi gasi acolo!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Pufescule problema asta a avut-o si mama mea la apartament cu fostii chiriasi,mirosul de tutun l-a scos doar cu un var nou.Atat!.S-a chinuit cu diferite solutii de sters varul,deodorante insa mirosul inchis de bodega tot era.
Pacat ca mai sunt si oameni de genul asta,dar din pacate toti la inceput sunt miere si lapte.Garantie nu i-ati luat?
Si acum sa iti raspund tie,ca ieri ii zisesem lui Cripo.
Tot de pe greenbaby ne luam si noi scutece,inca nu ne-am hotarat la un model anume,astept intai sa se nasca juniorul
Cred ca o sa facem comanda la inceput de vreo 2-3 bucati de pampersi,sa vedem cum ii tolereaza,iar daca sunt ok o sa luam de la mai multe categorii.
Mult spor la curatenie si nu te obosi prea mult!!!
Sorina asa si sotul meu,ii spune juniorului sa vina cand vrea el.De parca ar sti cat de greu e sa te ridici din pat cand te dor oasele,cum e sa suporti caldura cu burta,cum e sa vezi ca nu te mai incap hainele.Dar ce stiu ei??

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Maya albinutza noastra draga,in ultima vreme ai fost cam misterioasa.Ia zii tu ce planuri ai
Te tare de tot!!!!

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata si de la noi Am reusit sa ma trezesc abia acu, dupa ce m-am chinuit vreo doua ore sa adrom.. uff..mi-e urat sa ma mai bag in pat, ca am o gramada de ganduri si o stare de agitatie de trebuie sa-mi misc picioarele intr-una, si nu pot adormi...

Maya, multi pupici si de la noi. Ce bine ca poti vorbi de un nou capitol in viata ta. Si e de bine...

Ooana
, felicitari pentru noua saptamana. Ce frumos se vede 39
Si eu schimb azi semnatura. Facem 35

Azi am o gramada de trebi, merg acu in piata sa mai iau una alta. Azi e ziua sotului meu (sa ne traiasca, sa fie sanatos) iar maine se lasa cu petrecere mare in curte la noi... Asa ca am o gramada de treburi de pus la punct... dar le fac io ncet incet.

Anca, sa vii cu vesti bune de la medic..Pastreaza-ti optimismul...
Adriana, parca si tu ziceai de medic. La fel ...asteptam vesti. Pregatim si motatele?? Eu cred ca esti pe aproape....

Hai va pup... o zi frumoasa tuturor...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

ramo ma bucur ca sunteti inca in formula 2 in 1 cu bb la purtator!

eu vreau sa ies putin ca am de facut ceva copii xerox si de completata cu una alta la bagajul pt spital...cum ar fi spirt filole de algocamin si ceva siringi de unica folosinta, ca nu se stie ce voi gasi acolo!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Anca,...multumim....sa vedem cat rezistam....

Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata si din departare
noi am luat intai micul dejun si dupa am venit repede sa vad cine ne face surprize azi da de unde....hai fetele cu lista ce faceti??va tineti de pozne ai??

azi am programare la doctor in spital, dar habar nu am o sa ma controleze la saptamanile care le am sau mai tarziu incepe controlul pe masa?? habar nu am

fetele eu dureri de coaste nu am chiar multumesc lu DD ca altfel nu as mai putea dormi noaptea.dar scot si eu sunete cand sunt obosita si ma mai asez in pat ,simt ca as avea un sac cu nisip in fata si nu o burtica

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata si de la noi
Am fost la medicul de familie. Tensiune buna, 0,5 kg luate in ultimele 2 sapt...nici o pb.
Oana, inca 7 zile, ce putin mai e!Te-am visat azi noapte, dar nu chiar nasteai...doar aveai contractii la intervale regulate
Bamboletta, am terminat o paturica, dar m-am apucat de alta, tot din patratele, dar mult mai subtirica. Spor la treaba iti doresc

Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 24 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Prezent la apelul de dimineata si noi ...

Hai fetelor pentru cine scoatem motatele...presimt o perioada de liniste si apoooooooiii...nu ne mai vedem capul de atatea urale si majorete.Cred ca vin asa in valuri...doar sunt delfinasi, nu ?

Azi-noapte am visat ca mi s-a rupt apa si ziceam ce fain, in sfarsit ma intalnesc cu Stefanutz...apoi mi-am dat seama ca a fost doar un vis si taaaaare dezamagita am fost.Deci, astazi poate va naste careva, pentru ca de cate ori visez ca nasc, sau ceva legat de nastere cineva pe forum se inatlneste cu delfinasul.

o intrebare: daca ar fi sa fie membranele fisurate ( am inceput cu un fix) lichid s-ar scurge tot timpul sau numai cand mergi la shushu ???
Eu am observat si azi noapte, dar si ieri am avut o faza din asta, dupa ce am facut shushu si am dat sa ma sterg, pur si simplu a curs un lichid de mi-a udat si hartia si mana (scuzati detaliile ), a curs un pic jos si avea ceva galben ca mucii in el...nu mult doar asa un pic.Oare ce putea fi ? Apoi v-am zis dupa shushu cateodata imi curge iar asa lichid din ala, dar mai putin si fara chestii mucioase in el.Am crezut ca este pipilica, dar nu mirosea a amoniac....

Hai ca v-am ametit...

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 7 zile

Mergi la inceput