Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)
Raspunsuri - Pagina 17
cori_mic spune:
chichiutza, dimensiunile exterioare in format pt bebelus sunt 114x77, salteaua e probabil 110x70 sau ceva de genul. Si tu esti fericita posesoare a unei exceptii deci fara elastic si la asternuturile tale
. Dimensiunea am luat-o de la lungimea biroului care e patul de bebe cu fundul in sus.
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
Maitreyi are dreptate- uite aici exact iti arata ce saltea se potriveste http://www.intrasavezi.ro/patut_lemn_mobilier_lemn_multifunctional_bertoni_transform_3_in_1_cherry_beech/864.htm scrie jos ca poti sa comanzi separat saltea si dc intri pe link arata:
http://www.intrasavezi.ro/saltea_durflex/1775.htm
Cori
27+ cu
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cori_mic chichiutza, dimensiunile exterioare in format pt bebelus sunt 114x77, salteaua e probabil 110x70 sau ceva de genul. Si tu esti fericita posesoare a unei exceptii deci fara elastic si la asternuturile tale Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |

Cristina
26+
cori_mic spune:
nu mai stiu
ei arata 114 la lungimea biroului, care chiar pare patul cu fundul in sus, nu ? 

Cori
27+ cu
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi hai si iasu' cu o intalnire right? ![]() Mami de roza + 27 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring [/center] |
Eu ma bag! Dar pe seara sa am cu cine lasa baietii, dupa 17.30!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
Da am vazut. Pe site zice 120/60 si aia mi-a zis 120/70! Hai ca ne-am lamurit, trebuie sa ma duc sa-l vad undeva sa nu-mi iau cine stie ce teapa!
Am sunat si pentru carucior, si aia ma plimba ca cica n-a venit in tara modelul nou, si ala vechi nu se mai comercializeaza! Cool!
Cristina
26+
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Da am vazut. Pe site zice 120/60 si aia mi-a zis 120/70! Hai ca ne-am lamurit, trebuie sa ma duc sa-l vad undeva sa nu-mi iau cine stie ce teapa! Am sunat si pentru carucior, si aia ma plimba ca cica n-a venit in tara modelul nou, si ala vechi nu se mai comercializeaza! Cool! Cristina 26+ |
Cel mai bine... Iti iei si un centimetru/ ruleta ceva in buzunar ca nici ei nu stiu
Cori
27+ cu
mari_paun spune:
hei fetele
vad ca vanati patuturi si protectii e patut...
saptamana viitoare intru in CO asa ca merg sa comand si eu patutu, am vazut ce-mi place insa tre sa comand, nu are cele 3 nivel;e si de aceea, eu o sa nasc prin cezariana si nu ma pot apleca mult...am nevoie sa fie mai sus in prima faza.
Am cautata si carucioare, la noi sunt f scumpe si am rugat o prietena care a plecat in germania sa vada daca e ceva mai...pt bugetari
...sa vedem.
Deci manie ultima zi ce job, intru in CO 15 zile apoi cred ca 10 zile de CM si pe urma ...PRENATALUL
o sa calculam AMR-ul... deocamdata nu am emotii dar stiu ca in ultima luna o sa fiu ca ...leul in cusca
Ma simt bine, mananc corcoduse verzi
, ce-mi placa criturile, am renuntat la sare pt ca simt seara ca am pernite la maini si ma dor picioarele, tensiunea buna...simt cum CREEEEESC
, la birou ma fioiesc pe scaun si ma enrveaza lumea care numai la mine vine s aceara informatii
, asa ca e momentul pt repaos , mai ales ca ne taie 25% din salariu. Trebuia sa ne dea si noua stimulente ...insa se zvoneste ca acestea vor fi doar pe hartie si vor fi virati in contul de solidaritate
o sa fim rau pe minus, adica salariu de 800 lei...la 14 ani vechime si studii superioare
eeee, dar v-am plictisit destul
va pup 
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
25+
si mami de Ema
alynta27 spune:
Eu am faurit blatul pentru tortul celui mare! Acum se coace blatul pentru trenulet, va fi un tort trenulet!![]()
Maya ce fain e la Bv! Stai acolo in cursul saptamanii?! Ma bucur ca esti linistita!
Pity sanatoase sa fim si noi si bebeii! Kg se duc ele!
Eu i-am zis la bebelina "broscuta" ca face ca una din ele!![]()
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cori_mic spune:
Fetelor eu iar am secretia f f apoasa. Ma baga in boala ! am fost la eco: col inchis de 30 ... s-a scurtat de la contractii, acum iau tratament.. Intre timp ma mai sperie si secretia asta... cand vad chiloteii uzi imi sta inima in loc..
Cori
27+ cu

roza +