Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

chichiutza, dimensiunile exterioare in format pt bebelus sunt 114x77, salteaua e probabil 110x70 sau ceva de genul. Si tu esti fericita posesoare a unei exceptii deci fara elastic si la asternuturile tale . Dimensiunea am luat-o de la lungimea biroului care e patul de bebe cu fundul in sus.

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Maitreyi are dreptate- uite aici exact iti arata ce saltea se potriveste http://www.intrasavezi.ro/patut_lemn_mobilier_lemn_multifunctional_bertoni_transform_3_in_1_cherry_beech/864.htm scrie jos ca poti sa comanzi separat saltea si dc intri pe link arata:

http://www.intrasavezi.ro/saltea_durflex/1775.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

chichiutza, dimensiunile exterioare in format pt bebelus sunt 114x77, salteaua e probabil 110x70 sau ceva de genul. Si tu esti fericita posesoare a unei exceptii deci fara elastic si la asternuturile tale . Dimensiunea am luat-o de la lungimea biroului care e patul de bebe cu fundul in sus.

of! Ce treaba e si asta. Stai ca m-am enervat intre timp, tocmasi am aflat ca patutul vine cu cele 2 saltele incluse, le vrei sa nu! Sunt din spuma! aaa si am sunat la unul dintre site-uri, si cika salteaua de bebe e 120/70! Adica cum? De unde vine 114 ala!

Cristina 26+

Mergi la inceput

nu mai stiu ei arata 114 la lungimea biroului, care chiar pare patul cu fundul in sus, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

hai si iasu' cu o intalnire right?

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring [/center]

Eu ma bag! Dar pe seara sa am cu cine lasa baietii, dupa 17.30!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Da am vazut. Pe site zice 120/60 si aia mi-a zis 120/70! Hai ca ne-am lamurit, trebuie sa ma duc sa-l vad undeva sa nu-mi iau cine stie ce teapa!
Am sunat si pentru carucior, si aia ma plimba ca cica n-a venit in tara modelul nou, si ala vechi nu se mai comercializeaza! Cool!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Da am vazut. Pe site zice 120/60 si aia mi-a zis 120/70! Hai ca ne-am lamurit, trebuie sa ma duc sa-l vad undeva sa nu-mi iau cine stie ce teapa!
Am sunat si pentru carucior, si aia ma plimba ca cica n-a venit in tara modelul nou, si ala vechi nu se mai comercializeaza! Cool!

Cristina 26+

Cel mai bine... Iti iei si un centimetru/ ruleta ceva in buzunar ca nici ei nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hei fetele
vad ca vanati patuturi si protectii e patut...
saptamana viitoare intru in CO asa ca merg sa comand si eu patutu, am vazut ce-mi place insa tre sa comand, nu are cele 3 nivel;e si de aceea, eu o sa nasc prin cezariana si nu ma pot apleca mult...am nevoie sa fie mai sus in prima faza.
Am cautata si carucioare, la noi sunt f scumpe si am rugat o prietena care a plecat in germania sa vada daca e ceva mai...pt bugetari...sa vedem.
Deci manie ultima zi ce job, intru in CO 15 zile apoi cred ca 10 zile de CM si pe urma ...PRENATALUL o sa calculam AMR-ul... deocamdata nu am emotii dar stiu ca in ultima luna o sa fiu ca ...leul in cusca

Ma simt bine, mananc corcoduse verzi, ce-mi placa criturile, am renuntat la sare pt ca simt seara ca am pernite la maini si ma dor picioarele, tensiunea buna...simt cum CREEEEESC, la birou ma fioiesc pe scaun si ma enrveaza lumea care numai la mine vine s aceara informatii, asa ca e momentul pt repaos , mai ales ca ne taie 25% din salariu. Trebuia sa ne dea si noua stimulente ...insa se zvoneste ca acestea vor fi doar pe hartie si vor fi virati in contul de solidaritateo sa fim rau pe minus, adica salariu de 800 lei...la 14 ani vechime si studii superioare

eeee, dar v-am plictisit destul
va pup

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 25+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu am faurit blatul pentru tortul celui mare! Acum se coace blatul pentru trenulet, va fi un tort trenulet!
Maya ce fain e la Bv! Stai acolo in cursul saptamanii?! Ma bucur ca esti linistita!
Pity sanatoase sa fim si noi si bebeii! Kg se duc ele!
Eu i-am zis la bebelina "broscuta" ca face ca una din ele!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Fetelor eu iar am secretia f f apoasa. Ma baga in boala ! am fost la eco: col inchis de 30 ... s-a scurtat de la contractii, acum iau tratament.. Intre timp ma mai sperie si secretia asta... cand vad chiloteii uzi imi sta inima in loc..

Mergi la inceput