Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
http://idealbebe.ro/bertoni-mobilier-lemn-transform-cearceaf-de-pat-cadou-p-4278.html
Si mai am o problema, si pe site-ul pe care mi l-a dat maitreyi sunt numai lenjerii de pat de copi? Imi par mari dimensiunile!Eu cred ca m-am tampit de tot! 

Cristina
26+
kiti2205 spune:
ma ba gsi eu la intalnire, dar mai prin centru se poa'? ca in drumul taberei e taaare departe de mine 
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
tanamera spune:
Maitreyi multumim pentru link-ul cu lenjerii si protectii pentru patut
.
Am si eu o intrebare,daca punem acele protectii la patut mai circula cum trebuie aerul,se oxigeneaza bine bebelusii?Poate e prosteasca intrebarea,nu dati cu rosii
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
chichiutza draga,o fi gusa un "must" dar eu nu vreau
alexuza vreau si eu papanasi

Vreau si eu cu voi la intalnire

Ana
25+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 ma ba gsi eu la intalnire, dar mai prin centru se poa'? ca in drumul taberei e taaare departe de mine ![]() Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
De ce sa nu se poa'?

Cristina
26+
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Maitreyi ce frumusele sunt!!! Sunt mai scumpute dar pt 2-3 cate ne trebuie...super! Acu intrebare de baraj, patuturile de bebei au dimensiuni standard?![]() Cristina 26+ |
dimensiunea pe care o are viitorul patut la voi e tot standard pt ca probabil somiera e mai mare da salteaua sigur e 120/60. oricum flacaii astia cu site-ul au showroom si te poti duce direct la ei dupa ce cumperi patutul.
pe sote-ul ala cred ca sunt si lenjerii pt junior nu numai pt patut mic.
tanamera protectiile nu inconjoara intotdeauna tot patul deci ramane si loc sa intre aerul insa aer are si de deasupra
hai si iasu' cu o intalnire right?

da' nu acu ca ma duc sa ma fac bela ca ma duc la o cununie civila

-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
vanyy2009 spune:
noi incfa suntem in stadiul de a cauta, verifica....avem pana si camera micutzului de facut.....si la cat de repede trece timpul 
26+

chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
dimensiunea pe care o are viitorul patut la voi e tot standard pt ca probabil somiera e mai mare da salteaua sigur e 120/60. oricum flacaii astia cu site-ul au showroom si te poti duce direct la ei dupa ce cumperi patutul. pe sote-ul ala cred ca sunt si lenjerii pt junior nu numai pt patut mic. tanamera protectiile nu inconjoara intotdeauna tot patul deci ramane si loc sa intre aerul insa aer are si de deasupra hai si iasu' cu o intalnire right? ![]() da' nu acu ca ma duc sa ma fac bela ca ma duc la o cununie civila ![]() ----- Mami de roza + 27 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
wow, au si showroom, asta e super. Eu ce vad e de pat de copil! Acus forez!
Cristina
26+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Pai toamna se numara bobocii nu? BOBOCEI DE SEPT-OCT! suna rau?? Zic si eu!nu ma ![]() Ana 25+ Maia Elena |
ANa ce inspirata esti! Chiar imi place!
Lasa fato cantarul ca da eroare!Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra