Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Acum am realizat ca dimensiunile date de ei cuprind cu comoda care vine lipita de pat. Dar patul ala cat o avea? ooof

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Citat:

Maitreyi ce frumusele sunt!!! Sunt mai scumpute dar pt 2-3 cate ne trebuie...super! Acu intrebare de baraj, patuturile de bebei au dimensiuni standard?

Despre sfaturi si cum trebuie sa doarma bebe si eu ma abtin, stiu ca teoretic in carti scrie ca trebuie sa stea drept, acum parerile sunt impartite chiar si intre neonatologi. Am colege medici care au avut direct sport si bebe a stat foarte bine in el (cica sunt unele care se dau la max pe spate) si unele care au avut landou si tot bine a fost. Acu' ce-i drept copii sunt inca mici, nu se stie pe mai departe. Eu iau landou ca-mi place ideea de capotina asa, e haioasa! Ce criterii am si eu!

Cristina 26+

Din cate stiu sunt 2 tipuri (interior) 70x150 si 60x120, depinde de care ai. Al meu e mai ciudat ca l-am luat din afara... 80x170 si nu gasesc cearsafuri cu elastic pe masura asta..

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Eu nu-l am inca, dar cel pe care-l vreau are dimensiunile asa:166x77x102! Nu e cam ciudat?

Cristina 26+

Asta e exteriorul. Si in interior? Una e inaltimea, nu?

Mergi la inceput

As zice 150x70 dar nu scrie pe-acolo? nu scrie ce saltea are nevoie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am facut si gusitaaaaaaaaaa

cristina si bebe in burtica 26+sapt

Si eu! dar nu gusita,eu am GUSAAAAAAA!!!

Ana25+ Maia Elena

Pai soro daca n-ai gusa nu esti gravida! e un "must"!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

eu ma bag la intalnire, insa nu pot in acest weekend deoarece plecam la mare.
daca intalnirea va fi in drumul tabereieste o terasa foaret draguta, cu multe flori, unde au pe timpul verii aparate cu apa care stropeste, astfel ca vom fi aparate de caldura, azuro se numeste

aura 29+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Maitreyi ce frumusele sunt!!! Sunt mai scumpute dar pt 2-3 cate ne trebuie...super! Acu intrebare de baraj, patuturile de bebei au dimensiuni standard?

Despre sfaturi si cum trebuie sa doarma bebe si eu ma abtin, stiu ca teoretic in carti scrie ca trebuie sa stea drept, acum parerile sunt impartite chiar si intre neonatologi. Am colege medici care au avut direct sport si bebe a stat foarte bine in el (cica sunt unele care se dau la max pe spate) si unele care au avut landou si tot bine a fost. Acu' ce-i drept copii sunt inca mici, nu se stie pe mai departe. Eu iau landou ca-mi place ideea de capotina asa, e haioasa! Ce criterii am si eu!

Cristina 26+

Din cate stiu sunt 2 tipuri (interior) 70x150 si 60x120, depinde de care ai. Al meu e mai ciudat ca l-am luat din afara... 80x170 si nu gasesc cearsafuri cu elastic pe masura asta..

Eu nu-l am inca, dar cel pe care-l vreau are dimensiunile asa:166x77x102! Nu e cam ciudat?

Cristina 26+

Asta e exteriorul. Si in interior? Una e inaltimea, nu?

Nu mai scrie nimic altceva!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

GATA mi-a luat sotul papanasi cu dulceata de cirese amaredeabea astept sa vina

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Daaa e dragut la azzuro! Pai om vedea cand. Sa mai raspunda fetele si poate stabilim ceva! La mine luna asta e complicat cu weekendurile, adica cu sambetele 10, 17 si 24 sunt ocupate cu botezuri si nunti!

Cristina 26+

Mergi la inceput

chichiutza imi dai si mie linkul sa il vad? M-am uitat la multe in magazine si in ro si in turcia. Poate ma prind..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

eu iubitului meu mic si tare rasfatat i-liau p-.ikea.ro/ro/Produse/104/6481/Mobilier_si_accesorii_pentru_dormit/MAMMUT.htm

Mergi la inceput