Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)
Raspunsuri - Pagina 15
chichiutza spune:
Acum am realizat ca dimensiunile date de ei cuprind cu comoda care vine lipita de pat. Dar patul ala cat o avea? ooof
Cristina
26+
cori_mic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Eu nu-l am inca, dar cel pe care-l vreau are dimensiunile asa:166x77x102! Nu e cam ciudat? Cristina 26+ |
Asta e exteriorul. Si in interior? Una e inaltimea, nu?

Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
As zice 150x70 dar nu scrie pe-acolo? nu scrie ce saltea are nevoie?
Cori
27+ cu
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Si eu! dar nu gusita,eu am GUSAAAAAAA!!! ![]() ![]() Ana 25+ Maia Elena |
Pai soro daca n-ai gusa nu esti gravida! e un "must"!
Cristina
26+
Pity27 spune:
eu ma bag la intalnire, insa nu pot in acest weekend deoarece plecam la mare.
daca intalnirea va fi in drumul tabereieste o terasa foaret draguta, cu multe flori, unde au pe timpul verii aparate cu apa care stropeste, astfel ca vom fi aparate de caldura, azuro se numeste
aura
29+
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cori_mic
Asta e exteriorul. Si in interior? Una e inaltimea, nu? ![]() Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Nu mai scrie nimic altceva!

Cristina
26+
alexuza spune:
GATA mi-a luat sotul papanasi cu dulceata de cirese amare
deabea astept sa vina ![]()
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
Daaa e dragut la azzuro! Pai om vedea cand. Sa mai raspunda fetele si poate stabilim ceva! La mine luna asta e complicat cu weekendurile, adica cu sambetele 10, 17 si 24 sunt ocupate cu botezuri si nunti! 
Cristina
26+
cori_mic spune:
chichiutza imi dai si mie linkul sa il vad? M-am uitat la multe in magazine si in ro si in turcia. Poate ma prind..
Cori
27+ cu
Pity27 spune:
eu iubitului meu mic si tare rasfatat i-liau p-.ikea.ro/ro/Produse/104/6481/Mobilier_si_accesorii_pentru_dormit/MAMMUT.htm

Sunt mai scumpute dar pt 2-3 cate ne trebuie...super! Acu intrebare de baraj, patuturile de bebei au dimensiuni standard?