Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

ana_25 bobocei mai sunt la scutecele.

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

N-am stiut! Gasim noi altceva!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Acu am venit de la dentist. a zis ca nu poate sa-mi puna plomba definitiva pana nasc,ca surubul in radacina nu-l poate pune pana nu fac radiografie sa vada canalele. Asa ca mi-a schimbat dezinfectantul si mi-a pus iar plomba provizorie.

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am facut si gusitaaaaaaaaaa

cristina si bebe in burtica 26+sapt

Si eu! dar nu gusita,eu am GUSAAAAAAA!!!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maitreyi ce frumusele sunt!!! Sunt mai scumpute dar pt 2-3 cate ne trebuie...super! Acu intrebare de baraj, patuturile de bebei au dimensiuni standard?

Despre sfaturi si cum trebuie sa doarma bebe si eu ma abtin, stiu ca teoretic in carti scrie ca trebuie sa stea drept, acum parerile sunt impartite chiar si intre neonatologi. Am colege medici care au avut direct sport si bebe a stat foarte bine in el (cica sunt unele care se dau la max pe spate) si unele care au avut landou si tot bine a fost. Acu' ce-i drept copii sunt inca mici, nu se stie pe mai departe. Eu iau landou ca-mi place ideea de capotina asa, e haioasa! Ce criterii am si eu!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

eu propun asa: ratuste de sept-oct (in tema cu DC ), minuni de sept-oct (cred ca nu ma contrazice nimeni ca sunt niste minuni ).Ma mai gandesc, de unde atata inspiratie?

Am putea face o lista cu propunerile, voteaza toata lumea (nu stiu cum, pe mail poate) si apoi hotaram. Ce spuneti

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maitreyi ce frumusele sunt!!! Sunt mai scumpute dar pt 2-3 cate ne trebuie...super! Acu intrebare de baraj, patuturile de bebei au dimensiuni standard?

Despre sfaturi si cum trebuie sa doarma bebe si eu ma abtin, stiu ca teoretic in carti scrie ca trebuie sa stea drept, acum parerile sunt impartite chiar si intre neonatologi. Am colege medici care au avut direct sport si bebe a stat foarte bine in el (cica sunt unele care se dau la max pe spate) si unele care au avut landou si tot bine a fost. Acu' ce-i drept copii sunt inca mici, nu se stie pe mai departe. Eu iau landou ca-mi place ideea de capotina asa, e haioasa! Ce criterii am si eu!

Cristina 26+

Din cate stiu sunt 2 tipuri (interior) 70x150 si 60x120, depinde de care ai. Al meu e mai ciudat ca l-am luat din afara... 80x150 si nu gasesc cearsafuri cu elastic pe masura asta..

Mergi la inceput

Da sa facem lista!
Si eu mai propun si intalnirile la nivel inalt intre mamicile si viitoarele mamici din drumul taberei sau oricum din bucuresti ca tot cat de cat aproape e! Acu' cat ne mai putem misca! Se baga cineva?

Cristina 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 26+

Din cate stiu sunt 2 tipuri (interior) 70x150 si 60x120, depinde de care ai. Al meu e mai ciudat ca l-am luat din afara... 80x170 si nu gasesc cearsafuri cu elastic pe masura asta..

Eu nu-l am inca, dar cel pe care-l vreau are dimensiunile asa:166x77x102! Nu e cam ciudat?

Cristina 26+

Mergi la inceput

Eu ma bag , dar depinde unde ne intalnim ca eu stau langa mall baneasa si e distanta mare. Si masina e in service - jupuita de mine la ultima utilizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

alexuza am o intrebare la tine. stii daca statul in fund pe scaun scurteaza si mai mult colul?

cristina si bebe in burtica 26+sapt

Mie mi-a zis dr ca da pentru ca toata greutatea apasa pe col

Burtica de 30 +

Mergi la inceput