Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

alexuza am o intrebare la tine. stii daca statul in fund pe scaun scurteaza si mai mult colul?

cristina si bebe in burtica 26+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Inca un lucru - landoul se foloseste pana la 6 luni , pana se incheie aceasta perioada nu ai voie sa pui copilul in carucior sport ptr ca lasa sechele grave la coloana. Iar in scoica nu ai voie sa il tii mai mult de 1 ora -2 din aceleasi considerente. Este o mare greseala cum procedeaza unele mamici care isi tin in casa copii in scoica. Rezultatele le vor vedea peste ani si ani cand vor creste copii si vor avea probleme grave cu coloana - e un termen dar nu il tin minte ever - apar in general la varsta de 14 ani. Se incearca acum o reeducare a mamelor in acest sens. Stiu asta de la un medic pediatru foarte renumit care face parte din nu stiu ce corp al doctorilor din romania. In plus acum in magazin cand cumperi scoica vanzatoarele iti spun acest aspect, dc nu iti spun si le intrebi stiu sa iti raspunda, cel putin in miniblu.

Sper sa fie de folos raspunsul

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cori mie mi se pare mai aiurea, dupa ce a stat 9 luni in niste pozitii greu de imitat sa il pun brusc pe o suprafata dreapta. no, fiecare cu parerea lui evident

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Eu cred ca este o mare diferenta intre mediul intrauterin si cel extrauterin si de aceea nu suporta comparatie in acest sens. Si saltelele copiilor sunt tari din acelasi motiv: ca odata ce a iesit din burtica trebuie sa stea pe o suprafata plata. Oricum eu la sfatul medicilor sunt mai rezervata sa imi dau cu parerea pentru ca atunci cand ceva e recunoscut la nivel international banuiesc ca stiu ei ce stiu .

Mergi la inceput

eu sunt de acord sa se cunoasca teorie insa practica ramane la latitudinea fiecaruia. si eu is doxa de teorie da' o adaptez din mers functie de ce mi se pare mai ok din experienta de pana acum. ca si chichi poate sa ne spuna cate aberatii am invatat in facultate si nu toate is puse in practica...

-----

Mami de roza + 27 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor unde se gasesc lenjerii frumoase de pat de bebelin cu tot cu aparatoare de-alea laterale? Voi le luati de pe net?

Cristina 26+

Mergi la inceput

intr-adevar fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Acum ma uitam pe un site de babywrap..mi se par super pentru purtatul copiilor.De sling-uri cu inel mi-e un pic teama sa nu "scape" dar babywrap-ul mi se pare mai sigur.Ma gandeam ca e ok pentru la iarna..sa nu mai car carutul dupa mine pentru 5-10 minute cat le stam afara ,asa in wrap ,imediat e gata de plimbare .
Mai aproape de termen ,fac comanda pe net ca in magazine nu am vazut.

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor unde se gasesc lenjerii frumoase de pat de bebelin cu tot cu aparatoare de-alea laterale? Voi le luati de pe net?

Cristina 26+

eu i-am luat cersafurile din ikea - au pe roz si verde, iar protectii au albe simple sau cu buline rosii mai am una de la baby care o fascina efectiiv ca era cu niste cerculete si spirale si cand se uita la ele adormea

uite www.babycomfort.ro/produse/235-lenjerie-patut/" target="_blank">aci gasetsi faine insa mai scumpute

-----

Mami de roza + 27 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Buburuza, aici http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carselector e un programel in care introduci modelul masinii tale si parca tipul scaunelului si in functie de asta iti arata exact ce modalitati de prindere poti avea si pe ce scaune (in centuri, cu baza etc)

Mergi la inceput