Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele. Vine ploaia ca nu mai plouase demult pe aici
Am fost la pensat si la dat jos mustata si o clienta mi-a facut un compliment tare dragut: a zis ca nu am mai vazut in viata ei asa o burtica frumoasa (se referea la faptul ca burtica mea are o forma rotunda, de minge). Pana acum toata lumea mi-a facut complimente - zau ca nu am avut parte de rautati.
Fetita mea e tare zglobie azi- a miscat fara incetare astfel incat dupa ce am mancat de pranz, in cel mult 10 minute am facut cunostinta cu wc- ca in vremurile bune Voi mai aveti momente de ???? Mie mi s-a intamplat de 2 ori in ultima luna.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Da am vazut. Pe site zice 120/60 si aia mi-a zis 120/70! Hai ca ne-am lamurit, trebuie sa ma duc sa-l vad undeva sa nu-mi iau cine stie ce teapa!
Am sunat si pentru carucior, si aia ma plimba ca cica n-a venit in tara modelul nou, si ala vechi nu se mai comercializeaza! Cool!

Cristina 26+

Cel mai bine... Iti iei si un centimetru/ ruleta ceva in buzunar ca nici ei nu stiu

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Aia-mi explica mie ca ce mai am nevoie de saltea ca vin bonus amandoua! E acu' tre' sa gasesc un magazin in care sa le vad, ca pe unde am umblat aveau numai 2-3 modele dar asta nu. Daca-l vede cineva pe undeva sa ma anunte si pe mine!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetele cum suna PUISORI DE SEPT-OCT? M-am uitat pe la scutece si nu este. decat puiuti de randunici,pufuleti,dovlecei,licurici,ghiocei.....

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

In sfarsit mi-am facut macaroane cu branza ca am vazut ieri la vecina si... toata ziua.Am mancat ca purcica si acuma zac.

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

In sfarsit mi-am facut macaroane cu branza ca am vazut ieri la vecina si... toata ziua.Am mancat ca purcica si acuma zac.

Ana25+ Maia Elena

Eu am mancat cirese, piersica, 2 porumbi, o felie de pepene, nu mai pot respira... Sa mai zica lumea ca nu beau apa!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ana25+ Maia Elena

Eu am mancat cirese, piersica, 2 porumbi, o felie de pepene, nu mai pot respira... Sa mai zica lumea ca nu beau apa!

Cristina 26+

Unde sa mai incapa mama si apa?
Eu am mancat azi caise.Erau asa mari!!!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

chichiutza draga,o fi gusa un "must" dar eu nu vreau
alexuza vreau si eu papanasi
Vreau si eu cu voi la intalnire

Ana25+ Maia Elena

ANA inca nu au venit , dar te astept sa mancam amandoua

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Ana25+ Maia Elena

Cristina 26+

Unde sa mai incapa mama si apa?
Eu am mancat azi caise.Erau asa mari!!!

Ana25+ Maia Elena

Vezi, bag in mine si apoi ma plang! Eu am senzatia ca mananc sanatos dar...

Cristina 26+

Mergi la inceput

Alexuza multumesc!
Chichiutza stii ce mi-a zis un dr? Ca nu conteaza ce mananci,ci cat si cand mananci. Ca eu l-am intrebat ce sa mananc sa nu ma ingras. Si el a zis ca pot manca orice atata timp cat nu fac excese si nu mananc noaptea. Deci si fructle ingrasa daca mancam prea multe.

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Cori nu poti suna dr sa intrebi ?
eu pentru orice mi se pare diferit o sun si o intreb , prefer sa fiu sigura ca nu este grav(am anuntat-o de la inceput ca sunt f stresata si mi-a zis ca o pot suna oricand)

Burtica de 30 +

Mergi la inceput