Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelka77 spune:
fetele. Vine ploaia
ca nu mai plouase demult pe aici ![]()
Am fost la pensat si la dat jos mustata
si o clienta mi-a facut un compliment tare dragut: a zis ca nu am mai vazut in viata ei asa o burtica frumoasa (se referea la faptul ca burtica mea are o forma rotunda, de minge). Pana acum toata lumea mi-a facut complimente - zau ca nu am avut parte de rautati.
Fetita mea e tare zglobie azi- a miscat fara incetare astfel incat dupa ce am mancat de pranz, in cel mult 10 minute am facut cunostinta cu wc- ca in vremurile bune
Voi mai aveti momente de
???? Mie mi s-a intamplat de 2 ori in ultima luna. 
29+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cori_mic
Cel mai bine... Iti iei si un centimetru/ ruleta ceva in buzunar ca nici ei nu stiu Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Aia-mi explica mie ca ce mai am nevoie de saltea ca vin bonus amandoua! E acu' tre' sa gasesc un magazin in care sa le vad, ca pe unde am umblat aveau numai 2-3 modele dar asta nu. Daca-l vede cineva pe undeva sa ma anunte si pe mine!

Cristina
26+
ana_25 spune:
Fetele cum suna PUISORI DE SEPT-OCT? M-am uitat pe la scutece si nu este. decat puiuti de randunici,pufuleti,dovlecei,licurici,ghiocei.....
Ana
25+
Maia Elena
ana_25 spune:
In sfarsit mi-am facut macaroane cu branza
ca am vazut ieri la vecina si...
toata ziua.Am mancat ca purcica si acuma zac.
Ana
25+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 In sfarsit mi-am facut macaroane cu branza ca am vazut ieri la vecina si... toata ziua.Am mancat ca purcica si acuma zac.Ana 25+ Maia Elena |
Eu am mancat cirese, piersica, 2 porumbi, o felie de pepene, nu mai pot respira... Sa mai zica lumea ca nu beau apa!Cristina
26+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Eu am mancat cirese, piersica, 2 porumbi, o felie de pepene, nu mai pot respira... Sa mai zica lumea ca nu beau apa!Cristina 26+ |
Unde sa mai incapa mama si apa?
Eu am mancat azi caise.Erau asa mari!!!
Ana
25+
Maia Elena
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 chichiutza draga,o fi gusa un "must" dar eu nu vreau ![]() alexuza vreau si eu papanasi ![]() ![]() Vreau si eu cu voi la intalnire ![]() ![]() Ana 25+ Maia Elena |
ANA inca nu au venit , dar te astept sa mancam amandoua

Burtica de
30 +
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Unde sa mai incapa mama si apa? Eu am mancat azi caise.Erau asa mari!!! Ana 25+ Maia Elena |
Vezi, bag in mine si apoi ma plang! Eu am senzatia ca mananc sanatos dar...

Cristina
26+
ana_25 spune:
Alexuza
multumesc!![]()
Chichiutza stii ce mi-a zis un dr? Ca nu conteaza ce mananci,ci cat si cand mananci. Ca eu l-am intrebat ce sa mananc sa nu ma ingras. Si el a zis ca pot manca orice atata timp cat nu fac excese si nu mananc noaptea. Deci si fructle ingrasa daca mancam prea multe.
Ana
25+
Maia Elena
alexuza spune:
Cori nu poti suna dr sa intrebi ?
eu pentru orice mi se pare diferit o sun si o intreb , prefer sa fiu sigura ca nu este grav(am anuntat-o de la inceput ca sunt f stresata si mi-a zis ca o pot suna oricand)
Burtica de
30 +