Fulguleti de nov-dec 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

ooooof danutz...
imi pare tare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danutz, draga noastra Danutz...

.. suntem aici..
pare tare rau

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Danutz, imi pare rau...Te imbratisez si ma gandesc la tine, la voi

Ruxandra, absolut minunat ce povestesti tu acolo, dar atat de scurt...te rog, indrazneste, umple paginile, mi-e drag si dor sa te ascult, sa traiesc viata ca tine Si eu astept sa strangi pozele
Si apropo de poze, Chinico?? tu, cum stai cu pozele alea??

dandusicooo, of, am vazut, dar probabil nu era de vazut ...te inteleg, as vrea sa am puterea sa fac ceva concret...

Lavinia, la multi ani, fata frumoasaaaa !!!

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

danutz, imi pare tare, tare, tare rau si ma gandesc la tine; saptamana viitoare voi fi prin capitala si sper sa ne vedem........
lavinia, cu mare intarziere LA MULTI ANI!!!
luca e plecat la breaza cu bunici, iar eu imi iau concediu saptamana viitoare si vin in capitala, apoi sibiu/cluj pentru concerte rock si apoi il iau pe luca si gata vacanta... din pacate nu am reusit sa il duc undeva pe luca in acest an
am vazut poze cu garga, superba ca intotdeauna....
va pup pe fiecare in parte... Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Of,Danutz, imi pare tare, tare rau! Ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa treci cat mai repede peste perioada asta dificila!
Ruxandra, multumesc pentru sfat! Ce vacanta super ati avut! De-abia astept pozele.

La multi ani Lavinia!
La multi ani Dbunny!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

.. apropo de vremea capricioasa.. si noi am avut mai multa ploaie decat soare.. ei si! asta nu ne-a impiedicat sa ne relaxam, sa ne odihnim si sa ne bucuram unii de altii.

Traiasca pelerinele si cizmele din cauciuc!

Am fost intr-un loc fain, la poalele muntilor.. o pensiune frumoasa si retrasa, cu o curte uriasa.. de coborau baietii dis-de-dimineata singuri sa se joace... nu aveam grija lor.

Io din pat vedeam numai padurea si muntii.. Si era liniste, liniste, liniste.. o saptamana intreaga n-am auzit nici un radio, nici o muzica.. nimic, nimic. Numai vantul si ploaia, pasarelele si fosnetul padurii.. era divin. Bonus galagia copiilor .. fiind destui.. mai mereu se jelea cate unul..
Nu ne-a trebuit nici tv, nici net.. nimic. Erau acolo.. da nu le baga nimeni in seama.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

UNDE, UNDE? zi si mie, please

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

danutz imi pare tare rau.
sa iti dea DD putere sa treci peste acest moment.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

eu am absentat motivat.
am fost in excursie, cu sora si verisoarele mele, doar intre fete, la roma - o zi jumatate, la napoli, cu cazare la o baza militara americana (deci, pot spune ca am fost si in america ), am vizitat napoli, pompei, insula capri, sorente - 2 zile. a fost, intr-un fel, cadoul meu de 30 de ani.
a fost superb, vaticanul conduce cu detasare la ce e cel mai frumos de vazut, apoi insula capri cu apa turcoaz a marei tireniene - zau ca nu as mai fi plecat de acolo, doar cat sa imi iau familia si atat .
poate ma invredniesc sa va arata si niste poze anu'asta ... ca am facut destul de multe.

pe dani l-am gasit bine, sanatos, s-a bucurat ffff mult sa ma vada, cu toate ca am ajuns la 12 noaptea, vedem cum se va bucura dupa-amiaza si de cadouri.

no, pup gasca.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Pentru cine are chef si timpDeocamdata doua albume din Roma

O sa mai urmeze, dar nu stiu cand.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Laura, sa va fie de bine!
Frumos cadou de aniversare.. cu fetele si printre soldati americani..
M-am desfatat si cu pozele.. ce muuulte is. Place la mine ca scrie ce si cum. Acu le-astept pe cele din Capri.. hmmmm.
Trimis PM.

Roxanico .. mie si asa mi se pare ca scriu prea multe..
Si da.. ca mare dreptate mai ai.. nici io n-am uitat-o pe Chinico.

Mergi la inceput