Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 10
chinico spune:
trimis poze pe mail. putine, nu va puteti inchipui cata munca prestez pana reusesc sa trimit o poza undeva..intai le descarc de pe camera pe calc, pe urma le micsorez, pe urma le pun pe cd sau pe stick, pe urma le incarc pe laptop, pe urma le trimit.
am vazut poze, garga misto ca de obicei, laura m-a facut sa balesc nitel dupa roma (dar eu am program, stiti voi, nemtia te disciplineaza...sa creasca bea, pe urma merem sa vizitam :)) )ruxandra cu pozele din munti m-a omorat, am inceput sa scobesc dupa un we aici pe undeva...
la noi in continuare frig, sa tot fie vreo 17 grade, ploua mai toata ziua, bea in vacanta de la gradi 3 saptamani..
la cta a fost misto (prima saptamana am turbat ca ploua cu galeata, a doua am turbat ca era prea cald..eu aduc ploia, e clar) dar macar ne-am vazut cu raducu si crinuta. fu tare fain, pacat ca numai o tura.
gata. asta a fost.
cand va intoarceti din concedii si incepe ploaia si la voi, sa scrieti. eu astept.
ruxandra_sb spune:
La multi ani Laura!
Sa ne traiesti si sa-nfloresti!
Frumoasa varsta implinisi.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Chinico, 17 grade?! 17 grade???!!!
Aici sunt de la dublu in sus.. si io am devenit dependenta de ac.
A meritat asteptarea.. sa vedem dragalasenie de Bea la tarmul a 2 mari.. si o mami frumoasa foc si leita fetita ei .
.. si placut pozele de la munte? [omulet batand languros din gene]
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Motana spune:
Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!
chinico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb .. si placut pozele de la munte? [omulet batand languros din gene] |
zi ca n-ai pus poze
ale cui erau pozele cu o cabana fotografiata de jos, cu gard de lemn in fata??? repede, ca ma macina nestiinta...
daca nu erau ale tale, eu confund si tu ai talent...am vizualizat de-a binelea ce-ai povestit..
hai mai..
ma duc sa caut.
chinico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb .. apropo de vremea capricioasa.. si noi am avut mai multa ploaie decat soare.. ei si! asta nu ne-a impiedicat sa ne relaxam, sa ne odihnim si sa ne bucuram unii de altii. Traiasca pelerinele si cizmele din cauciuc! Am fost intr-un loc fain, la poalele muntilor.. o pensiune frumoasa si retrasa, cu o curte uriasa.. de coborau baietii dis-de-dimineata singuri sa se joace... nu aveam grija lor. Io din pat vedeam numai padurea si muntii.. Si era liniste, liniste, liniste.. o saptamana intreaga n-am auzit nici un radio, nici o muzica.. nimic, nimic. Numai vantul si ploaia, pasarelele si fosnetul padurii.. era divin. Bonus galagia copiilor .. fiind destui.. mai mereu se jelea cate unul.. Nu ne-a trebuit nici tv, nici net.. nimic. Erau acolo.. da nu le baga nimeni in seama. Si dupa multa vreme ne-am intors in cei mai frumosi munti ai nostri.. ce dor mi-a fost de ei .. si-am ajuns acolo sus in formatie completa.. G promite . Nu mai vorbesc de M care bifase si inainte un traseu lung si greu. de abia astept s-adun pozele.. ..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta) |
am gasit.
deci. ale cui erau pozele cu cabana?????
Teutz spune:
La multi ani Laura! Sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa, implinita si fericita! Mi-au placut foarte mult pozele de la Roma, ti-ai facut un cadou foarte frumos.
Chinico, e frumoasa foc Beoaca si seamana leit cu tine. 17 grade zici?! La noi e atat de cald, incat uneori am impresia ca nu se va mai racori niciodata, ca vom ramane in cuptorul asta incins de acum inainte.
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 36+ cu
ruxandra_sb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chinico
am gasit. deci. ale cui erau pozele cu cabana????? |
ale mele, ale mele! [omulet 99,9% spasit]
ruxandra_sb spune:
Teutz, Bamboletta mai rezistati?
..cred ca restul minunatelor is ascunse pe undeva.. in cautarea racorii.. cica pe w-e ar iesi si mai cu scantei.. [omulet tavalit de caldura]
Lavinia_P spune:
La multi ani Laura!
Sa ai parte de multa fericire si iubire!
Pozele de la capela sixtina mi-au placut la nebunie...superbe!
Ah..o sa pun pe lista de vizitat locul asta candva..Frumos cadou..ce sa mai..
Ruxandra ..chiar ai pus poze sau doar ce ne-am imaginat?
Chinico..foarte faina Beoaca!- ce noroc pe voi sa aveti doar 17 grade ..nici nu-ti dai seama..
Noi intr-o pasa proasta...afacerea merge prost,mihaita a trecut de la tuse la herpangina..am urmat eu cu amigdale infectate si febra..soacra-mea e in spital cu glanda tiroida ..si trebuie sa am grija si de casa si de socru..care e mai pretentios la mancare..au curs apele pe mine azi la bucatarie de la nurofen si caldura ,de numa..si vorba lui Teutz..nu se mai termina o data cu caldura asta..urasc luna august
Si psihic cred ca afecteaza pe toata lumea..ma uit pe strada si nimeni parca nu mai zambeste..toti sunt obositi..transpirati..ingandurati..parcul parca nici el nu mai are aer..