Fulguleti de nov-dec 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Cu mare intarziere:
La multi ani Lavinia!!!
La multi ani Laura!!!

Laura am vazut pozele voastre, minunate si ce vacanta frumoasa!
M-ai am restante la pozele Ruxandrei si ale Beoacei...unde le gasesc, pe mail-ul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Aoleu Ruxandra, ca mareee dreptate mai ai!
O sa ne coacem sub soarele asta de cuptor incins. Abia astept sa se termine vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ne topim, ne topim!!!!! [omulet lesinat de caldura]

Lavinia, sanatate lui Mihaita si tie si soacrei!
Ruxandra, de-abia astept sa nasc, ca nu mai pot! Cred ca in maxim doua saptamani scap si ma intalnesc cu bebelina. Luni merg la control si o sa vedem cum mai stam. Merg si eu zilnic in parc impreuna cu Alexia, zac pe cate o banca la umbra, dimineata si seara, dar parca nici vantul nu adie, e zapuseala, transpir si cand respir. In schimb, Alexia alearga, alearga, alearga...

Va ofer cativa fulgi de zapada, , poate ne racorim un pic, macar virtual! Jur ca nu ma voi mai plange niciodata ca e prea lunga iarna sau ca e prea frig!!!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 36+ cu Maia Carina

Mergi la inceput

Cred ca si calculatorul meu e afectat de caldura, ca mi-a trimis mesajul de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lavinia, multa, multa sanatate si spor.
Cu gatitul.. ia sa treaca dl socru, daca nu vrea sa-si gateasca singur, pe salate si fructe.. nu poti sa te chinui -tu bolnava- doar pt niste mofturi..

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P
Si psihic cred ca afecteaza pe toata lumea..ma uit pe strada si nimeni parca nu mai zambeste..toti sunt obositi..transpirati..ingandurati..parcul parca nici el nu mai are aer..

asa zic si io.. cel putin in oras am vazut zilele acestea niste accidente rutiere.. de zici ca nu se poate...

asta le pastram pt luna februarie.. ce ziceti?

nu se mai termina o data cu caldura asta..urasc luna august

Abia astept sa se termine vara

Jur ca nu ma voi mai plange niciodata ca e prea lunga iarna sau ca e prea frig!!!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si-am trimis niste poze cu racoare pe mailul comun..

(as zice ca special pt Chinico .. da ei nu-i trebuie.. cum zicea.. 17 grade?! mai exista 17 grade?!)

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare, salutare....
Va ofer un frappe sau o inghetata.....

Parca n-am mai fost pe la voi de o vesnicie... si chiar ma gandesc zilnic sa intru si nu mai reusesc.... Au fost multe .. si bune si rele.... A avut si capul spart... s-a repetat episodul cu alergia la piscaturile de insecte... am trecut pe tratament homeopat... in speranta ca nu se va mai repeta... Si asta a apucat-o cand eram la mare.... In prima noapte au piscat-o tantarii si a doua zi eram la cabinet....
Din urma nu am citit nimic. Urez si eu multi ani, multilor sarbatoriti pe care i-am ratat. Sper sa mai intru....

Mergi la inceput

Mai puteti, mai puteti? Hai ca mai e putin si se termina vara.

Ruxandra, mi-au placut tare mult pozele, va invidiez pentru racoreala, pentru peisaje, pentru ceata si pentru fiecare strop de roua pe care l-ati vazut.
Lucia, am admirat si pozele voastre de la munte. Ce mare a crescut Serban! Nu l-as mai fi recunoscut, ca nu l-am mai vazut de cand avea un an si ceva.
Lacramioara, imi pare rau ca ati avut probleme. Sanatate multa lui Stefy!

Cate un pahar de limonada receeee si cate un pupic pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am vazut pozele.
ale tale,ruxandra, daaa?

nu, de ploaieceatamocirla nu mi-e dor catusi de putin, dar zau de n-am simitit mirosul ala de padure...mmmmmm...(fost si noi ieri prin padurea noastra cea de toate zilele, in cautare vacilor lui Fr. Fink, taranca noastra vietnameza-va mai amintit de ea?-dar nu era nici una la pascut...Fr. Fink e in concediu..si-o fi luat vacile cu ea?)

adio plete grigore, adio...
frica de capuse? nu? (vazt bucati de piele goala intre sosete si nadragi )

fain. va invidiez. sincer. ca iesiti asa de des. ca va aerisiti. ca va lasati plouati.fain.

daca as fi stiut ca ne ploua oriunde am fi, as fi dat un concediu la mare pe unul la munte. da ce, am stiut??

la noi 15 grade in loc de 17 , mizgura mai toata ziua, tchibo are sapt. asta chestii misto de ploaie, bea merge la gradina zoo din stuttgart cu bunicii maine, noi le belferim in doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
La multi ani,mamica draga.sa fii sanatoasa,sa ai parte de multe impliniri alaturi de cei dragi!si eu te-am admirat in poze
Iulya,
imi pare rau de patania cu capul.zi-mi te rog,cum se manifesta alergia la intepaturi?cum stii ca-i de la asta?ce tratament homeopat ti-a dat?
Chinico,
am vazut pozele.minunate!si cu toate astea,amandoua santeti mai frumoase in realitate.f expresive si...speciale!morrr dupa calitatea pozelor!se vede ca ai ap super,a meritat efortul!

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput