Fulguleti de nov-dec 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
oauu,ce drumetii faceti voi!mi-au placut tareee pozele.zi-mi detalii,te rog.unde ati fost/stat/explorat.voi santeti oamenii ai naturii,totu-i atat de natural/relaxant in pozele voastre...se vede ca asta va aduce implinire sufleteasca

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANUtz,acum am citit,imi pare tare tare rau .nu pot decat sa te imbratisez virtual ,sa poti trece mai usor peste ....
Ai grija de tine !!!

39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

plec la spital.vine.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

plec la spital.vine.

39+

Bafta multa, Aelita!!! Sa ai o nastere usoara! Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

helau
m-am harnicit si eu si puteti vedea poze de la mare
revin mai tarziu, le las pe public doar cateva ore
pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

si poze din vara asta

aelita, nastere usoara mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

plec la spital.vine.

hai Aelita, hai Aelita!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dia, a meritat asteptarea!
Placut la mine ce vazut.. cred ca delfinariul va fi o optiune interesanta. aceasta e de pus pe perete..

In schimb Luciaro le trimite pe sest.. ai, ai!
Noroc cu Teutz!
edit: dupa ce m-am logat vazui ca nici vorba de sest. Deci retrag "plangerea".
Foarte fain pe-acolo.. noi am fost, demult, doar in trecere. Vreau si eu pensiunea, please.
Vaz ca si Serban e fan trotineta.. G de abia ce-a descoperit-o si ne-a convins sa-i luam una..
Ce seamana Serban (era poza 55) cu tine, asa-i?

Lacramioara, ce de peripetii. Pare rau pt capul spart si povestea cu tantarii. Te asteptam.. io una simt lipsa cafelei de dimineata.

Chinico, cu capusele ce sa zic.. nu m-am gandit la ele. Din cate stiu eu.. sezonul acut a trecut. Nu-mi vine sa-i spray-uiesc toata ziua.. si nici sa-i tin in pantaloni lungi.

Dandusa, o sa trimit pe mail, pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna zua, fete dragi !
sa ne traiasca Mariile si mari si mai micutze, inclusiv a mea

Aelita, multa putere, nastere usoara si copilas sanatos sa ai !! Apoi iar si mai multa putere si rabdare sa-i poti creste frumos pe toti 3 puii ! Probabil la ora asta deja ai nascut...

Aka, tu cum te mai descurci cu fetitzele, toate bune pe la voi ? te-ai decis pana la urma, ati fost la mare? Te pup !

Ruxandra, Dia, Chinico, am vazut pozele voastre, fiecare m-a incantat in mod aparte, fetele Oana si Bea sunt atat de maricele, mature, altfel parca decat flacaul meu, cred ca e o plcere sa le auzi vorbind si debitand tot felul de chestii intelepte. Dia, de atata vreme nu te-am auzit povestind de Oana multe, multeee...
Ruxandra de voi nici nu mai pot sa zic nimic, sunt fanul vostru cel mai infocat, nr. 1, din ala fanatic de-si rupe camesa de pe el Ce mi-a placut de Grigore cum facea si el trasee la greu si la final era imbujorat si terminat micutzul, atat de drag mi-e !! si ce gasca faina, cati prieteni, cati copii, de vis...niciodata n-o sa reusesc sa-mi strang atatia oameni dragi in jur...Si melcul ala si florile cu roua, si ciobanul, si vacutza aia de-i curgea laptele pe ulitza, asta-i punctul meu nevralgic, aici m-ai atins ! Nu mai are rost sa-ti spun, stii deja prea bine, nu-mi cumpar casa, masa, mancare, strang bani sa calatoresc, sa vad si eu tara , lumea, marea si muntii,la urma urmei cu asta ramai in viata, cu locurile pe care le vezi si cu oamenii dragi pe care-i intalnesti.

Laura, draga, la multi, multi si fericiti ani !!! sa fii sanatoasa, puternica, rabdatoare si iubita ! Minunat cadou de aniversare, bravo tie! dar cum merge treaba ceea parca acum e perioada propice, nu?? banuiesc ca esti deshelata, de-aia n-ai intrat sa dai si tu o maslina, o praji, ceva ...

dar gravidutele noastre ce mai fac oare?? de Teutz, stiu si o pup, vad ca rezisti bine desi ai avut ceva probleme cu colul, super, nu mai e mult ! Dar Bambo ?? Shosika o fi nascut deja??

va pup fete dragi ! Aaaaa.. noi suntem asa si-asa, raciti non stop, dar pe linia de plutire, ne pregatim de ceva vacantza, mai cautam, mai cautam.

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Aelita, sper ca nasterea a fost usoara, sa-ti traiasca Miguel cel mititel si frumusel!

Mergi la inceput