Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
Ruxandra,
oauu,ce drumetii faceti voi!mi-au placut tareee pozele.zi-mi detalii,te rog.unde ati fost/stat/explorat.voi santeti oamenii ai naturii,totu-i atat de natural/relaxant in pozele voastre...se vede ca asta va aduce implinire sufleteasca
mami de Crinuta si Raducu
aelita spune:
DANUtz,acum am citit,imi pare tare tare rau .nu pot decat sa te imbratisez virtual ,sa poti trece mai usor peste ....
Ai grija de tine !!!
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
luciaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita plec la spital.vine. 39+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Bafta multa, Aelita!!! Sa ai o nastere usoara! Sa fiti sanatosi!
Dia1609 spune:
helau
m-am harnicit si eu si puteti vedea poze de la mare
revin mai tarziu, le las pe public doar cateva ore
pupici la toata lumea
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita plec la spital.vine. |
hai Aelita, hai Aelita!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Dia, a meritat asteptarea!
Placut la mine ce vazut.. cred ca delfinariul va fi o optiune interesanta. aceasta e de pus pe perete..
In schimb Luciaro le trimite pe sest.. ai, ai!
Noroc cu Teutz!
edit: dupa ce m-am logat vazui ca nici vorba de sest. Deci retrag "plangerea".
Foarte fain pe-acolo.. noi am fost, demult, doar in trecere. Vreau si eu pensiunea, please.
Vaz ca si Serban e fan trotineta.. G de abia ce-a descoperit-o si ne-a convins sa-i luam una..
Ce seamana Serban (era poza 55) cu tine, asa-i?
Lacramioara, ce de peripetii. Pare rau pt capul spart si povestea cu tantarii. Te asteptam.. io una simt lipsa cafelei de dimineata.
Chinico, cu capusele ce sa zic.. nu m-am gandit la ele. Din cate stiu eu.. sezonul acut a trecut. Nu-mi vine sa-i spray-uiesc toata ziua.. si nici sa-i tin in pantaloni lungi.
Dandusa, o sa trimit pe mail, pm.
roxanica2006 spune:
Buna zua, fete dragi !
sa ne traiasca Mariile si mari si mai micutze, inclusiv a mea
Aelita, multa putere, nastere usoara si copilas sanatos sa ai !! Apoi iar si mai multa putere si rabdare sa-i poti creste frumos pe toti 3 puii ! Probabil la ora asta deja ai nascut...
Aka, tu cum te mai descurci cu fetitzele, toate bune pe la voi ? te-ai decis pana la urma, ati fost la mare? Te pup !
Ruxandra, Dia, Chinico, am vazut pozele voastre, fiecare m-a incantat in mod aparte, fetele Oana si Bea sunt atat de maricele, mature, altfel parca decat flacaul meu, cred ca e o plcere sa le auzi vorbind si debitand tot felul de chestii intelepte. Dia, de atata vreme nu te-am auzit povestind de Oana multe, multeee...
Ruxandra de voi nici nu mai pot sa zic nimic, sunt fanul vostru cel mai infocat, nr. 1, din ala fanatic de-si rupe camesa de pe el Ce mi-a placut de Grigore cum facea si el trasee la greu si la final era imbujorat si terminat micutzul, atat de drag mi-e !! si ce gasca faina, cati prieteni, cati copii, de vis...niciodata n-o sa reusesc sa-mi strang atatia oameni dragi in jur...Si melcul ala si florile cu roua, si ciobanul, si vacutza aia de-i curgea laptele pe ulitza, asta-i punctul meu nevralgic, aici m-ai atins ! Nu mai are rost sa-ti spun, stii deja prea bine, nu-mi cumpar casa, masa, mancare, strang bani sa calatoresc, sa vad si eu tara , lumea, marea si muntii,la urma urmei cu asta ramai in viata, cu locurile pe care le vezi si cu oamenii dragi pe care-i intalnesti.
Laura, draga, la multi, multi si fericiti ani !!! sa fii sanatoasa, puternica, rabdatoare si iubita ! Minunat cadou de aniversare, bravo tie! dar cum merge treaba ceea parca acum e perioada propice, nu?? banuiesc ca esti deshelata, de-aia n-ai intrat sa dai si tu o maslina, o praji, ceva ...
dar gravidutele noastre ce mai fac oare?? de Teutz, stiu si o pup, vad ca rezisti bine desi ai avut ceva probleme cu colul, super, nu mai e mult ! Dar Bambo ?? Shosika o fi nascut deja??
va pup fete dragi ! Aaaaa.. noi suntem asa si-asa, raciti non stop, dar pe linia de plutire, ne pregatim de ceva vacantza, mai cautam, mai cautam.
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
kikineata spune:
Aelita, sper ca nasterea a fost usoara, sa-ti traiasca Miguel cel mititel si frumusel!