Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 13
Teutz spune:
Bafta multa, Aelita! Sper ca ai nascut deja. Sanatate multa bebelusului, iar tie refacere grabnica!
Roxanica
Eu am fost azi la dr, trebuie sa stau foarte cuminte, la pat, pentru ca cicatricea de la prima cezariana este foarte intinsa si risca sa se desfaca, bebelina fiind foarte jos. Martea viitoare merg la spital si vedem daca raman acolo sau mai rezist o zi, doua. Pana atunci termin tratamentul pentru Listeria, pe care am depistat-o vineri. Va tin la curent. Pupici
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 37+ cu Maia Carina
Laura13 spune:
salutari mamici,
mulumesc din suflet pentru urari si, desi cu intarziere, va invit la tort si sampanie ... atat am avut de ziua mea ca am fost in deplasare.
am absentat pentru ca am fost in concediu, la mare, unde a fost o nbunie. distractie, nisip, plaja si apa, multa apa, abia reuseam sa il scot pe dani din apa. din pacate, trebuia sa il mai scot, pentru ca in prima zi a racit, nimic grav, doar asa muci suparatri. dar am descoperit ce bine face apa de mare a desfundarea nasucului . am citi in diagonala, aelita sa iti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi, refacere rapida si mult laptic.
dani e in vacanta la bunici, la parinti mei, cu stefi, se simt bine, desi se pare ca dorul de mami si tati e mare decoamdata. noi ne-am intors in campul muncii .
va pup, revin, sper sa apuc sa va pun si niste poze cu frumosul meu zilele astea.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
.. de luni seara.. tot ma gandesc la ei..
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Teutz spune:
Si eu la fel... Nu-mi pot imagina ce e in sufletele parintilor care i-au asteptat atat. Dumnezeu sa-i odihneasca pe micutii ingerasi si sa-i aline pe parinti!
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 37+ cu Maia Carina
aka spune:
si eu. mititeii, ma doare sufletul cand ma gandesc la ei. Dumnezeu sa aline durerea parintilor.
despre noi, suntem bine, atat cat se poate. sunt minunate fetitele, atunci cand sunt odihnite si vesele. Miruna e asa cumintica si veseluta, doar daca te uiti la ea incepe sa rada, sa dea din picioruse si manute. maine ii fac vaccinul de 2 luni. Cris e o nazdravana in schimb, toata ziua e "calare" pe Miruna, o iubeste cu atata putere de imi e si frica cand o vad cum o strange. suntem in parc de doua ori pe zi, treburile stau si asteapta, e un dezastru total in casa. imi propun dimineata sa fac cate ceva iar seara constat ca n-am reusit decat sa strang jucarii si haine de prin casa. mancare trebuie sa fac neaparat ca am fetita mancacioasa. am fost la munte de doua ori, bineinteles cu amandoua, a fost frumos dar greu. poate voi reusi candva sa pun poze. la mare n-am mai ajuns, vroiam weekendul trecut dar n-am facut rezervari si cand am sunat nu am gasit nimic liber.
acum intrebare de baraj pentru mamicile cu 2 copii. cum adorm copii la pranz? ca la mine e tare greu, Miruna adoarme singura uneori, alteori in timp ce suge. dar Cris face un intreg circ. nu mai vrea sa doarma, ca nu e obosita, incepe sa tipe, etc, iar seara e dezastru, nu ne mai intelegem deloc. incerc in fiecare zi altceva, la desene, o mangai, in brate.
intr-un final mi-am amintit parola la mailul comun si am vazut poze. ce frumuseti. pe Bea aveam vreo 2 ani de cand n-am mai vazut-o...Serban la fel, pe Grigore parca l-am mai vazut. am prins si pozele Diei, parca ma bate un gand sa tund copiluta mare, dupa ce am vazut-o pe Oana. Ruxandra unde e pensiunea?
o strang tare tare in brate pe Dandusa, am citit ce ai scris inainte de edit. sper toate-s bune acum.
au dormit cat timp am scris eu. amandoua. acum va pup ca vad miscari in front.
ps. am scris haotic, sar de la una la alta, de oboseala cred, uit ce vreau sa spun, as vrea sa fac mai multe treburi in acelasi timp si nu imi prea iese. stiti voi mai bine cum e .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
acs spune:
LA MULTI ANI Teutz!
Cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI Lavinia!
LA MULTI ANI DBunny!
LA MULTI ANI Laura!
Sper ca sunteti bine cu totii! Incerc sa citesc din urma si revin.
Noi suntem cateva zile fara bursuci si nu mai pot nici sa muncesc de dorul lor :(. Mai ales seara, e asa liniste in casa!! M-am apucat de curatenie ca sa treaca timpul mai usor.
Stau si cu inima stransa ca Victor are ceva probleme cu polipii si urechile, plus ca a facut amigdalita purulenta exact inainte sa-i trimitem de acasa. Acum e mai bine, nu mai face febra, dar grija a ramas.
Sper sa reusesc sa pun cateva poze de pe unde ne-am mai plimbat si sa revin cu povestiri.
fulguletii
dandusa spune:
A nascutttttttttttttttttt Teooooooooooo.Maia scumpa a vrut sa vina chiar de ziua lui mamiiii,doamneee ce frumosss!!!are 2850g si 49 cm,amandoua sant bine!!!La multi ani,Teo draga!sa fii sanatoasa,sa ai o viata cel putin la fel de frumoasa ca pana acum,sa-ti traiasca Maia,sa creasca mare,sanatoasa si voioasa!!!
mami de Crinuta si Raducu
saryta spune:
Bun venit pe lume si multa sanatate! celor 2 domnisori: Miguel si David si domnisoarei grabite Maia.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)