Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 8
Lavinia_P spune:
Multumesc Saryta,Kiki,
Kiki,
Hotelul se numeste Dana..si are o super gradina,dupa cum ai vazut..M-am uitat si la buculite..stai linistita
Da..din bucuresti e usor sa mergi la mare..faci 3 ore,sau cat?Noi facem vreo 7-8 ..asa ca alta tura anul asta nu mai prindem..doar la munte..
Dar la anul mergem 2 saptamani..ca tot o sa prindem niste soare,zic eu..
danutz spune:
Salut fetelor!
Mai sunt si eu pe aici luptandu-ma sa supravietuiesc
Traiesc un cosmar, mi-e extrem de rau, vomit de nenumarate ori/zi, m-am dezhidratat rau, merg la clinica din 2-3 zile pt perfuzii, de dormit nu prea pot, ametesc, lesin...ce sa va mai spun, nu credeam ca sarcina asta o sa ma chinuie intr-atat!
Acum sunt pt 2 zile la birou, nu ma intrebati cum, nici eu nu stiu cum.
Miercuri ma internez in spital, ca la clinica nu mai pot fiindca pleaca dr. meu in conced.
Daca starea asta ma tine ca la sarcina cu Rares, mai am inca o luna de indurat
Mor de dorul lui Rares, care e la mama, pana la inceput de septembrie.
Am citit de concedii...din pacate pt mine sunt un vis frumos...distrati-va, odihniti-va.
Manu
kikineata spune:
Lavinia, da gradina aia m-a fascinat. Si asha e facem putin vreo 2 ore jumate sau chiar 3 depinde de trafic iar la intoarcere si mai putin parca emai liber.
Unde e iulia-stefy in concediu? Io nu mai tin minte nika.
Danutz, mult a fost putin mai este. Imi pare rau
kikineata spune:
La Multi Ani, Dbunny! Sa fii fericita, sanatoasa, vesela, voioasa cum esti tu mereu! Cadouri multe si betie placuta!
ariel_7000 spune:
Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.
La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ruxandra_sb spune:
La multi ani Lavinia!
Sa ne traiesti mamica frumoasa si inimoasa!
v-am admirat in pozele de la mare.. ptiu, ptiu.
va imbratisez cu drag.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Luly!
la multi ani Dbunny!
Teutz, hai ca nu mai e mult. Un truc pt a suporta caldura mai bine.. de la cineva care fu prin Africa. Faci un dus calai, apoi nu te stergi.. imbraci direct o camasa de noapte, ceva. Si pt cap.. iti infasori capul intr-o basma uda de exemplu.
Lacramioara a plecat in vacanta?
Danutz, pare rau ca e asa greu. Sa treaca repede perioada aceasta. Ai grija de voi!
Donia, toate bune pe la voi?
.. nu stiu daca ma repet.. da eu vreau pozele Diei de la mare. Am zis
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
.. apropo de vremea capricioasa.. si noi am avut mai multa ploaie decat soare.. ei si! asta nu ne-a impiedicat sa ne relaxam, sa ne odihnim si sa ne bucuram unii de altii.
Traiasca pelerinele si cizmele din cauciuc!
Am fost intr-un loc fain, la poalele muntilor.. o pensiune frumoasa si retrasa, cu o curte uriasa.. de coborau baietii dis-de-dimineata singuri sa se joace... nu aveam grija lor.
Io din pat vedeam numai padurea si muntii.. Si era liniste, liniste, liniste.. o saptamana intreaga n-am auzit nici un radio, nici o muzica.. nimic, nimic. Numai vantul si ploaia, pasarelele si fosnetul padurii.. era divin. Bonus galagia copiilor .. fiind destui.. mai mereu se jelea cate unul..
Nu ne-a trebuit nici tv, nici net.. nimic. Erau acolo.. da nu le baga nimeni in seama.
Si dupa multa vreme ne-am intors in cei mai frumosi munti ai nostri.. ce dor mi-a fost de ei .. si-am ajuns acolo sus in formatie completa.. G promite . Nu mai vorbesc de M care bifase si inainte un traseu lung si greu.
de abia astept s-adun pozele..
dandusa spune:
Lavinia,frumoasa Lavinia,iti doresc din tot sufletul sa ai parte de multa sanatate,sa fii vesnic fericita si fie ca cel mai dorit vis al tau sa se implineasca.cu tot dragul,iti uram in cor,La multi ani!
salutari lui Mihaita din partea noastra.si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut dar poate data viitoare,cine stie!?
mami de Crinuta si Raducu
danutz spune:
Fetelor, voiam doar sa va spun ca miercuri am fost nevoita sa fac un avort terapeutic. nu pot acum sa zic mai multe, am trait un cosmar iar acum nu vreau decat sa uit mai repede!
Fizic ma refac relativ rapid, dar altfel...va mai trece ceva vreme!
Va pup pe toate si o sa revin peste ceva vreme!