Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxandra_sb spune:
buna dimineata soare
cu gandul la aseara..
si..
It's out there
If you want me,I'll be here
I'll be dreaming my dreams with you
And there's no other places that I'd
lay down my face
I'll be dreaming my dreams with you
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Sa va fie de bine vacantele!
Lizzy, intr-adevar .. huh!!
Insula ca insula, vulcanu' ca vulcanu' .. da iesirea pe mare, pardon ocean.. si lolo parque
Acs, .. parca simt ca incetisor, incetisor mi se face pofta de Grecia.. Nu este idealul meu de mare.. dar prea arata bine ce-am vazut! Cand ai timp trimite rogu-te cateva detalii.. unde, cum.. danke.
Dastefa, sa-ti traiasca si sa-nfloreasca Miruna!
Am facut schimbarea, multumim inca o data.
Irina, n-o fost tabara de arta.. ci de terapie prin arta. Spune tu.. nu-ti vine cateodata sa dai cu pensula si culoarea pe hartie? Puteti face ce vreti voi.. plus ca 4 copii sunt deja o mica gasca .. isi gasesc cu siguranta jocuri de jucat.
Ce fain de voi c-aveti tara.
diamat spune:
In caz ca e cineva care a ratat subiectul de la generale
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1
despre pedofili si pozele pe net
dianocica cu d (3+)
ruxandra_sb spune:
multumim dianocico.
citit un pic, ingrozit de unele comentarii/imagini.. si dat mai departe
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Laura13 spune:
GASCAAAAAA!!!!!!!!!
de 2 zile nici un semn!!!! ce ati patit?
noi bine, ne ascundem de caldura. pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
salut,
a plecat lumea in we,Laura
Am venit de la mare de o saptamana,si normal ca de atunci e cald si frumos la mare -nu-i nimic ,si asa nu imi place sa fie prea cald si sa simt cum arde soarele..
A fost super fain pana la urma,asa cum e Venus si litoralul romanesc,cu lacunele lui..
Mihaita a fost foate incantat de apa,inoata cu pernute pe maini,face sarituri in piscina..cand il vedeam in apa aia de 3 metri mi se strangea inima..
Cel mai mult ma bucur ca din sacosa de medicamente luata nu am folosit nimic..nu am avut nici o problema,a mancat zilnic ingheteata,si cate 2 pe zi daca se putea ,a facut scufundari, dar nu am avut probleme nici cu gatul nici cu urechile..
acum tuseste putin,cred ca de la aerul conditionat..ca nu stiu sa fi intrat in contact cu cineva bolnav..
Va las cateva poze, dupa care le sterg pe toate..ca mi s-a facut sila de obsedatii aia care se delecteaza cu pozele noastre..
http://picasaweb.google.com/LaviniaPopescuIS/Mare2010#
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Lavinia_P spune:
Lizzy,
Waw..ce fain a fost..piscina cu valuri,tunuri de spuma..mama!
Ce acvariu si cate reprezentatii..asa e o diferenta de romania....Ma bucur mult ca ati avut asa un concediu!
Kiki,
Am vazut-o si pe Sara la treaba (adica nisip si apa) si costumele de firma din dotare..
Saryta,
Sa-ti traiasca ieduta!
Irina,
Imi pare rau ca treci prin asa un stres..sper sa fie bine si sa nu fii pe lista neagra
Teutz spune:
Mor de cald!!! Nu mai suport nici pielea de pe mine! De-abia astept sa mai ploua, sa mai simt un pic de racoare... In mare, noi suntem ok, ne luptam cu caldura asta infernala. Alexia e mucoasa, dar pe trecute deja. Ne-am mai invartit prin parcul de langa bloc, ne-am intalnit cu prieteni dragi, dragi, Alexia a fost cu tati la cateva spectacole la Teatrul Tandarica.
Am vazut poze foarte frumoase din vacantele voastre, Kikineata, Acs, Lizzy, Lavinia. Sunt super! Frumusete, veselie, pofta de viata! Se vede ca v-ati distrat de minune, iar puiutilor vostri le-a priit. Vreau si eu!!!
Yagmur
Roxanica, imi plac la nebunie postarile tale! Ai un talent extraordinar la scris.
Ruxandra, acum ca ati spart gheata in privinta taberelor, la mai multe si cel putin la fel de placute!
Dastefa, la multe lunite Mirunei si multa sanatate!
Va pup si va ofer un pahar mare, mare cu limonada receeeee, receeee!
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 33+ cu
saryta spune:
La Multi Ani! Lavinia multa, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
O zi frumoasa!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
kikineata spune:
La Multi Ani, Lavinia! Sa fiti sanatosi si bucurosi ca acum. Ma bucur ca v-a priit marea, imi pare rau de vreme, dar noi am luat doar partea buna. Noi am vrea sa mai mergem dar cica toata vara e cu dus-intors. Mihaitza este exceptional in prima poza si cand sunteti amandoi frumosi foc pe malul marii. Bey, ai stat la Venus la hotel Venus ca vad statuia aia sau cum? Mama ta de fata, tu te uiti la ce scrie pe chiloti sau la ce buculitze are Garga? Te mananc cu tot cu fulgi, si pe tine si pe altele