Fulguleti de nov-dec 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - ne ascundem de soare, stam la bunici la piscinute si o limonada ne-ar prinde f bine .
Roxanica - uite aici cateva POZE cu iedutele din luna iunie ... multa sanatate.
Vrem la mareeeee!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Saryta, frumoase ieduteleeee, si Sara in poza in care "ranjeste" e delicioasa. Am impresia ca Antonia e cea mai serioasa iar Sara e o hilizita permanenta. Zi tu cum e? Cea mare o adevarat domnisoara deja. Impletitura ta m-a dat pe spate imi place la nebunie genul asta de coafura si pt. sport/casual si pt. elegant. De unde tot bagi papusile alea in torturi? :))))))) M-ai zapacit cu ele, sunt super super dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

incredibil

am reusit sa incarc pe picasa pozele din tenerife
vreo 3 albume...

http://picasaweb.google.com/dianarus

cu putin noroc, pana la toamna vi-l arat mai mult si pe fulguletzul meu

Mergi la inceput

lizzy - super fain, ce poze faine - cred ca a fost un concediu de neuitat .... vreau si eu .
kikineata- este exact cum ai spus: Sara e o hlizita si se descurca in orice situatie, iar Tony e delicata, firava si senibila ... Andra e mare nu o mai punem la socoteala .
In legatura cu impletiturile - am 2 prietene coafeze si cand le prind pe la mine profit si eu .
Sa aveti un week-end minunat, eu plec cu fetele la balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
eu intru din ce in ce mai rar pe forum in general
dar pt ca azi Miruna face juma de an am zis sa fac cinste la toate fetele

,multa sanatate si concedii placute pt cine nu a srvit inca

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Fetelor ... e cald... si nervii mei sunt la maxim intinsi, nu ne luam concedii pentru ca asteptam deciziile privind restructurarile bugetarilor... sa nu fiti in pielea lor....

Ma uit si eu la concediile voastre... in Tenerife... am avut intentia sa mergem si noi, cand sotul meu a fost invitat de o firma. E ff frumos, imi pare rau ca nu am acceptat sa mergem. Tot pentru servici nu am plecat, sa nu plec neplanificat de la munca, ca sunt intr-un loc unde este indispensabil sa nu lipsesc o zi ... acolo unde bugetarii sunt huliti, ca muncesc oricate ore intr-o zi si cand sunt chemati de acasa nu maraie nimeni... si asta indiferent cati copii mici au acasa...
Parlamentarii nostrii pot avea cate afaceri vor, pot face orice si acum au declaratii de avere confidentiale, iar muncitorii cu mouse_ul tremura pentru salariile lor de cateva sute de euro (putine va asigur). Un functionar public nu poate avea alte afaceri, cel mult conventii in timpul liber... poate noaptea.
Ei isi fac vacante in lume si noi nu ne luam mai mult de o saptamana zile continuu.
Ce sa va spun ... mai avem sa plecam... dupa ce am investit ani sa ne specializam in domenii specifice doar ministerului din care facem parte... sa plecam asa prin lume unde se mai face asa ceva... sa fim slugi la straini ... sa ne desconsidere ei ca si asa guvernantii nostii au aratat ca suntem carpe... ce sa mai ne-au globalizat, suntem oameni fara nationalitate, fara mandrie si fara personalitate... suntem ce arata oamenii "romanes" prin Franta.

Daca stam sa ii ascultam pe ai nostrii guvernanti... nu mai suntem buni de nimic, ramane sa fecem ce a facut Madalina...
Numai ca avem copii, ingerasii astia pe care trebuie sa ii facem sa traiasca frumos, departe de mizeria din exteriorul familiilor noastre.

Tabara de arte... ce frumos Ruxandra_SB... cred ca ma inspir de la tine.. casa la tara avem, umbra, fructe, aer, lapte si legume proaspete... trebuie sa imi iau saptamana de concediu + 2 weekend_uri si stangem o trupa de 4 copii si 2 bunici; te rugam da-ne niste teme de activitati... un program ceva si ne apucam de treaba...

Mergi la inceput

dastefa - La multi ani! Mirunicii la cat mai multe lunite, multa sanatate si cat mai multe progrese .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna tuturor

Am o clipa de ragaz caci sunt bursucii plecati cu tatal lor pe la bunici si profit sa va salut.
Dupa mult timp, e adevarat, si pe scurt caci vreau sa apuc sa citesc ce ati mai facut.

Noi ne-am intors ieri dintr-un concediu minunat, ca toate concediile. Am fost plecati o saptamana in Grecia, la mare. Ne-am bronzat, am inotat, ne-am relaxat, ne-am jucat... Sper sa apuc asta seara sa descarc pozele, caci de maine nu stiu iar ce ma asteapta cu serviciul.

Revin dupa ce mai citesc, daca nu se intorc scumpii mei pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua Mariei!
Tort nu mai e, dar un porumb fiert si-un pepene rece tenteaza pe cineva?

Dastefa, la multi ani Mirunei!

Lizzy, de vis! Am amutit!

Ruxandra, suna tare bine casa la tara, curte uriasa, lac... Mi-ar placea si pentru fetele mele.
Eu planuiesc sa-i trimit pe bursuci cu soacra la Baia de Fier (la rude). Nu-i acelasi lucru (si de arta nu poate fi vorba), dar vorbeai de curte mare, aer curat, exact ce-mi doresc pentru vacanta lor.
Maria nu a vrut in tabara anul acesta pentru ca ar fi mers fara doamna invatatoare.
Multumesc ca ai intrebat de mine! Serviciul si iar serviciul (10-14 ore pe zi). Si tot n-am terminat treaba, n-am facut totul asa cum doream si e responsabilitatea mea :(. Sincer mi-e putin teama de ziua de maine, ce-oi gasi iar la munca. Stef ma cearta ca pun prea mult suflet si nu merita. Are dreptate, dar nu pot altfel si ma enervez ca-s proasta :(.

Da, da Roxanica, si eu vreau sa stea timpul in loc, sa ma bucur de minunile mele. Atat de repede trece timpul si nu apuc sa stau cu ei atat cat imi doresc si cresc, cresc... Maria are deja 8 ani; mi se pare foarte mult. Macar sa profit de fiecare minut petrecut impreuna.

Manu, Unde a fost Luchita cu bona? Nu pot uita o poza cu Luchita mic, sarind in piscina. Asa mult mi-a placut!

Irina, ma sperii! Chiar exista asa invatatoare? Imi pare tare, tare rau :(.
Si noi ne confruntam cu tendinta Mariei de ingrasare. Nu mananca intre mese, intelege ca nu se mananca seara dulce spre exemplu, dar asa cum spui si tu, parca o pedepsesc cand ii interzic ceva. Daca insa regula se aplica tuturor, atunci nu mai e vorba de nicio suparare. Nu-s in masura sa dau sfaturi, dar tin pumnii sa gasesti modalitatea potrivita pentru a tine in frau greutatea.
Ti-am admirat baietii in poze!

Kikineata, am ratat pozele cu Garga, da-s convinsa ca tot vesela si cocheta este.
Zicewai de timpul de joaca cand mergi la serviciu si mai faci si treaba in casa? Pai iti spune eu: treaba in casa sa mai astepte :). Iar copiii se pot culca si mai tarziu, chit ca dimineata nu te vad la fata sa-ti zica la revedere.

Dandusa, mai ca-mi vine sa dau o tura cu rolele cand te citesc. Recunosc ca n-am mai avut timp de sport, deloc, si m-am si ingrasat cateva kilograme. Si cu mancarea... dulce si iar dulce, ca asta m-a tinut pe picioare. Noroc ca in concediu am avut parte de multe fructe si legume. Si sper sa urmeze zilke mai bune si la serviciu, caci intr-adevar si lipsa miscarii + mancare nesanatoasa m-au facut sa ma simt tare slabita.

Uf Lacramioara, ce sperietura cu Stefi si bateria. Bine ca ai reusit sa i-o scoti.

Teutz, mai ai putin. Ai grija de tine si sa treci de 36 de saptamani.

Laura, ce mi-a placut: <<"ciuruit" de tantari, julit in toti genunchii, alintat, cu mofturi si fitze noi, cu gurita turind in continuu, cu accent de oltean si FERICIT!>> Excelent!

Lavinia, bursucii stiu de biserica si Dumnezeu, dar de mers mai rar: de sarbatori si in concedii, la manastiri. Eu nu prea am fost la biserica din varii motive (oras mic si probleme la serviciu pentru ai mei, bunica foarte putin bisericoasa, parintii nici atat, bunciul credincios, dar fara a ne impune ceva). Daca n-ar fi mamaie (strabunica celor mici), ar sti si mai putin. Maria face religie la scoala, dar mai mult ca poveste, teorie si ma bucur ca e asa. Ioana inca nu stie bine sa se inchine, Victor nici atat, dar sunt zelosi amandoi cand ajung in biserica, caci asa i-a invatat mamaie.

Danutz, ce veste buna! Sarcina usoara!

Am reusit: poze de la mare.

Iar aici cateva poze mai recente de la o petrecere de fetite (cu Victor printre ele) si de la serbarea dansatoarelor mele.
Poze la ziua Mariei nu am facut din lipsa de aparat (sau mai bine zis din cauza ca am devenit uituca); noroc cu prietena mea, asa ca priviti scumpa mea la 8 ani.

Sper sa revin cat mai curand. Intre timp sa stiti ca ma gandesc la voi si va doresc o vara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

votati ALESSIA BRONT...3/6 ani pag 3 http://www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=3¤tPage

Mergi la inceput