Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 5
Yagmur spune:
Reintors de la mare direct la munca
In ciuda vremii ciudate, a fost un weekend genial in care nu am fost mamica , m-am intalnit cu prietenii, ascultat tone de muzica buna si inotat multe ore/zi.... asa o mare calda de multa vreme nu am prins (am inotat si la rasarit dar si la 3 dimineata).
A fost superb! (sa va spun ca m-am indragostit?????? )
Astazi vine si Luca, fericit si bronzat din vacanta lui.... abia astept sa il vad..
Peste 3 saptamani va pleca la bunici si eu poate in alta vacanta.. sa vedem...
Va pup cu drag
Yagmur si Luca
kikineata spune:
Poze de la mare si de luna asta. Sunt multe, va uitati si voi mai pe sarite sau deloc .
http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi8LuniLaMareeeeee#
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Reintors de la mare direct la munca In ciuda vremii ciudate, a fost un weekend genial in care nu am fost mamica , m-am intalnit cu prietenii, ascultat tone de muzica buna si inotat multe ore/zi.... asa o mare calda de multa vreme nu am prins (am inotat si la rasarit dar si la 3 dimineata). A fost superb! (sa va spun ca m-am indragostit?????? ) Astazi vine si Luca, fericit si bronzat din vacanta lui.... abia astept sa il vad.. Peste 3 saptamani va pleca la bunici si eu poate in alta vacanta.. sa vedem... Va pup cu drag Yagmur si Luca |
(sa va spun ca m-am indragostit?????? )
really? good for you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! simt asa un ton ... mai altfel, mai bine dispus, mai cu chef de viata. mi se pare? sper din suflet ca nu!!! mamica si puiul.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
.. profit de lipsa Lacramioarei sa va ofer un pahar mare, mare cu apa rece, rece
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Yagmur spune:
Ruxandra, merci mult de apa; maine se poate o limonada????...
S-a intors Luca, mai mare, mai vesel, bronzat nevoie mare ... a zis ca a fost tare bine in vacanta lui...
Acum am 3 saptamani sa stau cu el si apoi in august merge la bunici.
Laura, tot weekendul a fost fain, iar faptul ca mi-a batut si mie inima pentru o clipa ma face sa cred ca mai am ceva de oferit... asta a fost tot!. Sincer, in continuare mi-e bine asa cum sint si nu am ganduri sa imi gasesc partener....
Fug la treaba!!
Yagmur si Luca
roxanica2006 spune:
Buna seara, dragele mele dragi !
Yagmur, ma bucur mult pentru tine
Saryta, io n-am vazut nicio poza, nu stiu despre ce se vorbeste in propozitie, vreau si eu !
In seara asta am fost in parc cu puii, nimic nou, perfect obisnuit, dar am privit asa senin lucrurile, fara oboseala si tanguiala enervanta, si am concluzionat: atat de frumoase sunt momentele astea , Doamneeeeeeeee ! David alerga neobosit cu o gasca de 10 copilasi pe care-i cunosc de cand s-au nascut si parintii lor imi sunt prieteni dragi, oameni faini, isteti, am ce invata de la ei. Maria, frumoasa cum rar mai vezi , maimutzica lipita de mine sau de Cristi, si toti copiii fac cate un popas pe la ea, pupandu-i piciorusele, iar ea zburand de fericire. Noi toti galagiosi, veseli, cu planuri de vacantza, obositi si stresati, dar inca tineri si cu mare dragoste de viata, inca ne mai sarutam cu drag sotul/sotia si vibram cand ii simtim aproape. din cand in cand cate un copil urla ca a fost lovit, i s-a aruncat cu nisip in cap, etc. Apoi se desfac pungutze, pungulitze, galetzi, fiecare dupa putintza, cu fructe si toti navala, pofticiosi, frumosi, sanatosi, atat de dragi imi sunt, toti au cate ceva frumos, ochi, guritza, unghiile de la picioruse, adorabili.
Pana la urma tre' s-o fac si pe asta, tre' sa recunosc ca a avut si soacra-mea o data dreptate, cand a zis ca ar da orice sa mai fie mamica tanara, cu doi pui mici si urlatori, adica sa fie in locul meu. Si eu ma uitam la ea gandind ca iar abereaza. Dar nuuuuu, are dreptate, sunt niste momente nemaipomenite si nu vreau sa treaca, jur ca nu vreau, chiar daca e greu...si David tuseste din nou si poate urmeaza iar Maria, dar serios ca nu-mi pasa, a trece si asta...
Asta am filozofat eu la ceas de seara si-s tare multumita de mine !
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
ruxandra_sb spune:
acu pot sa ma laud si io ...
M a fost in tabara. Si-a fost super!!
S-a simtit excelent si a fost fain, fain. A fost o decizie luata peste noapte.. cu nici o saptamana inainte de inceperea taberei.. dar care s-a dovedit excelenta. O tabara de art-terapie, o casa la tara, cu o curte uriasa la margine de lac si activitati care mai de care... desen, pictura, modelaj, colaj, dans, jocuri cu marionete, jocuri de grup, jocuri de pe vremea noastra , pescuit, tras cu arcul, foc de tabara, animale, lalala si lalala.
..si apropo de desen.. si de emotia exprimata prin desen..
"In art-terapie nu formam artisti, ci oameni de buna calitate. In tot acest demers este important cum se simte copilul in timp ce picteaza si ce povesteste el despre pictura, chiar daca aceasta este o mazgalitura".
De abia o asteapta pe cea de la anul.. si poate vor fi mai multe.. numa mama'sa sa prinda curaj. Am fost destul de stresata.. din cauza de picior.. ca tocmai cazuse cu putin inainte pe munte si-si busise genunchiul.. la acelasi picior ... dar se pare ca n-ar fi fost nimic grav.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Lory, danke . Si noi ne pregatim de gradinita.. facuram analizele si acu mai tre sa gatam si adeverinta de la medic.
Irina.. io nu stiu ce sa mai zic.. asa ceva?! Ma gandeam ca grozavii de-astea se pot intampla in colturi uitate de lume.. dar in buricul orasului... cu atata lume in jur.. sa faci asa ceva pe fata si apoi toti ceilalti care musamalizeaza.. oribil. Nu este de mirare ca Mihnea este marcat.. tocmai de aceea recomand psiho-terapie si nu medicamente. Citisem pe undeva ca cei mici au tendinta sa-si asume vina aiurea.. si daca un adult (care teoretic este mai mare, mai destept, mai.. si mai.. ) se poarta asa cu ei.. inseamna ca ei au gresit cu ceva. Si nu ca adultul este defect..
Yagmur, sa-ti fie de bine fluturasii..
Si te asteptam pe mata azi cu limonada.
Kikineata, io le vazui.. placut mult cele cand era innorat si Garga si tati se harjoneau la mal de mare..
Uau, raza de soare.. nu te dezminti.
ruxandra_sb spune:
..intrebare filozofica a la G :
Si adultii plang?
(cand se lovesc)
Laura13 spune:
o cafea, o apa, o limonada?
e pe alese ... unde sunteti?
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006