Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura13 spune:
2 mamici din multe au raspuns la apel
noi suntem bine, dani pare a fi ok, singura problema e ca s-a saturat de paine prajita si cascaval si branza ... cere de mancare ... mami, da-mi altceva! asa suna noua cerinta. si m-am gandit eu ca daca el cere, atunci se simte mai bine.
pup gasca.
ps. as vrea sa ma duc cu ei undeva la munte (adica cu florin si dani), sa le fac o surpriza, de vineri pana duminica. imi dati ceva idei? da' sa nu fie la cuca-macaii fata de iasi , de' mai sunt si mofturoasa .
pup again.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Teutz spune:
Am venit si noi luni acasa. Multumim mult pentru urari!
Mi-am facut un supercadou de ziua mea. Am mers la spital pentru ca ma tot intepa cicatricea de la prima cezariana si acolo am aflat ca am contractii, asa ca nu am mai plecat acasa. A fost mai greu decat la prima cezariana, mi-a fost mai rau, dar a trecut totul si acum suntem bine amandoua. Maiei i-au facut ecografie dupa nastere si, din fericire, are si rinichiul drept, chiar daca este putin mai jos decat stangul si este mai mic, dar este functional si nu sunt probleme. Nici infectia cu Lysteria nu a afectat-o, asa ca sunt foarte bucuroasa. Lapte am o gramada, ea mananca bine, suntem in grafic. Alexia a fost foarte bucuroasa cand am venit acasa, a studiat-o pe Maia din cap pana in picioare, cum o prinde cum o pupa pe picioruse. . Pentru ca a inceput sa tuseasca destul de rau, pe Alexia am trimis-o ieri la ai mei si mi-e un dor de ea de mor, desi stiu ca acolo i se fac toate poftele, nu ma asteptam sa ma confrunt atat de repede cu treburile astea.
Felicitari Aelita si Bambo si bun venit pe lume flacailor Miguel si David! Sa fie sanatosi, norocosi si mancaciosi!
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)
acs spune:
Laura, multa sanatate lui Dani!
Legat de munte, Ceahlaul nu va tenteaza?
Noi ne-am intors marti seara din Retezat. Recomand cu caldura, dar cred ca e cam departe de voi.
As avea nevoie de o informatie: La spitalele particulare se mai da plic la doctori?
Sincer mi s-ar parea normal sa nu aud de spaga la particular, dar...
Trebuie sa-l operam pe Victor de polipi si am decis sa mergem la Medlife, la doctorul Postelnicu. Daca aveti cumva informatii despre doctor si vreti sa le impartasiti, v-as fi recunoscatoare.
Operatia ar trebuie sa aiba loc pe 14 septembrie, dar am stresul cat casa si incerc sa aflu cat mai multe. La Maria nu am fost asa stresata, insa cu atatea nenorociri cate-mi trec pe la urechi, nu ma mai pot concentra la nimic.
Laura13 spune:
wowww, teutz, ce de vesti bune!! ma bucur tare mult ca sunteti sanatoase.
dani iar e moale, cica, abia astept sa ajung acasa sa vad cum stam.
imi tot cere de mancare, fructe, lapte
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Manuela, la Medlife platesti factura si atat. Nu se exista cu plice si altele.Nu stiu nik despre doctor dar spitalul este super ok, toata lumea e profi si extrem de draguta, nu tre sa vii cu nimic de acasa.
Nu stiu cum e la polipi, cat trebuie sa stai in spital, in tot cazul factura o platesti la sfarsit, la externare. Eu va urez multa multa sanatate, dar sper sa ne mai auzim pana la internarea bursucului.
Teutz, chiar ma gandeam la voi, e minunat ca nu sunt probleme...eu una, just in case, as mai repeta ecografia aia din cand in cand. iar Alexia e pe maini bune la bunici (deci e posibil sa o gasesc pe la locurile de joaca de pe langa blocul bunicilor, nu?)
Laura, poate e cazul de ceva mai mult decat regim la Dani, nu?
Manu, bataita ca ai venit in Buc si nu ai dat nici un semn de viata
Fug si io la o sedinta!
saryta spune:
Laura - daca totul e ok cu Dani dati o fuga la Piatra Neamt ... e telecabina, e strandul si e munte si e aproape. Sanatate multa
Teutz - ma bucura vestile bune sa o tineti tot asa.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz Laura, poate e cazul de ceva mai mult decat regim la Dani, nu? Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
habar n-am, acum iar e ok. e drept ca aseara iar a fost moale, apatic, obosit. azi iar s-a trezit bine. nici nu stu ce sa zic. poate o fi intr-o pasa mai moale, mai obosita, poate il ajung cele 10 treziri pe noapte, cele 8h de somn/noapte si 1 max. 2 la pranz ... nu stiu.
stam, il urmarim. scaunul e normal - desi nu prea imi place cum miroase -, voma nu a mai fost, pofta de mancare a avut 2 zile, acum a revenit la mofturile obisnuite ...
vedem ...
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
aka spune:
Draga Dandusa sa ne traiesti. sa fi sanatoasa, iubita, sa ai putere, rabdare si intelepciune sa-ti cresti copilasii.
La Multi Ani!
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
danutz spune:
La multi ani! draga Dandusa
Sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD toata puterea si intelepciunea din lume ca sa-ti cresti puii asa cum iti doresti!
Iar strict pt tine, sa fii iubita, fericita si sa gasesti calea spre implinire pe toate planurile.
Laura13 spune:
am uitat dupa amiaza, dar nu e trecut de 24
dandusa sa iti dea DD multa sanatate, fericire, bucurii, impliniri si tot ce iti doresti!!!!!!!!!!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi