Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Dandusel La Multi Ani!
... multa, multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei doi pui mici si de tati.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kikineata spune:
La Multi Ani, Dandusa! Sa fii sanatoasa, fericita si multumita de toti si tot ce te-nconjoara, sa fii linistita si iubita!
roxanica2006 spune:
la multi ani, draga noastra DANDUSA !!!! Te imbratisam strans, strans, si-ti dorim multa sanatate si putere si iubire !!!
Bun venit acasa mamicilor Aelita, Teutz, si Bambo !
Noi am fost azi la o aniversare a unui baietel din gasca noastra de parc, minunat, absolut fantastic, ce fericire poti trai prin bucuria si galagia si nebunia copiilor, a fost atat de bineeeee !
va pup fetelor, noapte buna!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
iulia-stefy spune:
La multi ani, dandusa!
Noi pe langa casa... ca afara ploua... Ne pregatim totusi sa iesim putin... cu pelerina de ploaiae si cizmulitele de cauciuc....
iulia-stefy spune:
chinico, cum mai e Bea? Ce-i face cucuiul?
Laura, depinde de farmacie... sunt si unele care au farmacisti pregatiti si care iti calculeaza doza pe kg si iti spun ca ii poti da... Eu Stefaniei i-am dat o pastila pe zi in doua prize.... adica cate o jumatae la 12 ore.... Siropul pentru copii nu se importa.
Imi pare rau ca nu m-am gandit sa iti scriu de la inceput. Metoclopramid actioneaza pe sistemul nervos central iar Motilium doar pe tubul digestiv. Donia sa traiasca... ca ea m-a trezit.
Teutz spune:
Cu putina intarziere: La multi ani Dandusa! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita!
Acs, multa sanatate bursucului!
Laura,insanatosire grabnica lui Dani. Ma bucur ca deja e mai bine.
Danutz, vom repeta periodic eco la rinichi si cam o data la 3 luni vom face si o urocultura, pentru ca uretra dreapta e putin curbata si exista riscul de infectie urinara.
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si
Maia Carina (19.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lory32/lory32.jpg)
lory32 spune:
La multi ani, draga Dandusa! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Bun venit acasa Aelita, Teutz si Bambo, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
Noi suntem bine, asteptam cu nerabdare sa incepem miercuri gradinita, delia este foarte incantata, abia asteapta, sper sa fie bine si sa se acomodeze repede. In rest, am fost cat am putut de mult la plaja, la plimbare, la joaca cu copii in parculet, am profitat la maximum de vremea frumoasa; acum asteptam gradi. Va pup si va imbratisez cu drag
acs spune:
LA MULTI ANI Dandusa!
Sa fii sanatoasa si fericita! Sa te bucuri de cei dragi!
Danutz, multumesc!
Teutz,
Laura, cum mai e Dani?
Victor e deranjat la burtica, nu stiu de la ce. E-adevarat ca a mancat multe fructe, dar nu e prima oara. Am fost plecati in weekend, la munte, si am mancat la restaurant. Nu stiu ce sa zic... insa vad ca iar imi face febra :(.
Lacramioara, ce buna e cafeaua!
O saptamana frumoasa tuturor! La mine se arata una mai libera la munca :)