Fulguleti de nov-dec 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza neatza!
In dimineata asta o dau eu! Nu de alta dar nu am mai baut o cafea de circa 3 luni iar in dimineata asta sunt atat de adormita incat nu cred ca rezist fara
La poze ma uit mai incolo, mai pe la mijlocul zilei, cand o sa ma umplu de nervi pe la job si o sa ma uit la ele ca si metoda de delectare
Roxanico, tu ai tot timpul dreptate, tare-i bine ca suntem aici impreuna
Si bine ati venit acasa cu puii mamicilor, tare-mi place cum povestiti!
De Teutz stie cineva, e totul ok cu ei?
Asa, deci in wk am fost la mama sa ne luam cupilu, nu va mai zic cum a facut dupa 2 luni in care nu ne-a vazut. Scumpul mamii, nu s-a mai dezlipit de noi, turuia intr-una, mi-a aratat bubitele lui, vanataile si juliturile si mai ales piscaturile de tantari. Are niste bubite, pe maini si pe picioare ,albe, cu cap, care la un moment dat se sparg.
Ati experimentat asa ceva?
Oricum trebuie sa ajungem cu el la dr. saptamana asta, pt adeverinta de la dr. de familie, si analizele obligatorii pt gradi...o sa dau o fuga si pana la dermatolog.
Nu-mi vine sa cred ca sapt. viitoare incepem al 2-lea an la gradi
In rest s-a inaltat tareee, a iesit din toate hainele, i-am schimbat si adidasii, acu' suntem la marimea 27 daca va vine sa credeti!
A fost tare frumos la mama, a venit si frate-mio de prin strainatatzuri, am 3 ani de cand nu l-am mai vazut, am avut o masa festiva tot familionul, sambata seara iar vara-mea ne-a dat o veste minunata, extrem de minunata, ne-a aratat testul ei de sarcina pozitiv!
Toata lumea este in extaz, va fi al 2-lea nepot din familie dupa Rares, va dati seama de cand asteapta toti minunea asta!
Si gata, am desertat sacul si ma duc la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

felicitari mamici!
bine ati venit david, maia si miguel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pt amatoarele de bio si organic, am descoperit un site din anglia de unde am comandat unturi, uleiuri , etc, oganice si super de calitate... si la jumate de pret fata de ce gasiti pe site-urile din rom....si livreaza si in ro, iar transportul e rezonabil ... dc vreti detalii, dati de stire pe mess sau pe facebook
pupici
ps: v-ati prins ca-mi fac singura cremele si-s super incantata, da? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

daca mai intra cineva pe aici as avea nevoie de un sfat ... cam in max. jumatate de ora.
dani vomita, de la pranz. nu a mancat, a baut. in seara asta i-am dat metroclopramid, dupa care ii fac hidratare de o ora. asa mi-a spus pediatra.
problema e ca lui ii e foame si imi cere de mancare. iar pediatra mi-a spus sa nu manance nimic pana maine. dar, dani, care de obicei e anti mancare, acum vrea sa manance.
pot sa ii dau niste paine prajita? cu cascaval? ca asta vrea. mentionez ca a mancat cascaval de 3 ori in viata ... mereu spune ca nu ii place. acum vrea.
ce fac? ii dau ori il culc flamand?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Laura, multa sanatate lui Dani. Imi pare rau ca n-am fost pe faza.... In loc de Metoclopramid incearca Motilium. E mai bun, cel putin la Stefy a mers mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Cum se mai simte Dani, Laura? A trecut greu noaptea?
Metoclopramid? tot aia prescriu pediatrii romani? of.
i-ai dat pana la urma sa manance?..cand am trecut prin d'astea bea a mancat, cate putin, o inghititura, doua. pe urma pauza juma de ora..mai mult ma stresam sa-i dau cu lingurita ceai..paine prajita rontaia, sau felii de pesmet dulcege..

a picat ieri direct pe frunte. fix pe beton. la 5 minute dupa ce s-a inchis praxisul pediatrei ei. ca de obicei. are o julitura imensa. si un cucui si mai mare. pana acum toate bune....

am inceput cu brio anul II de gradi.uneori nu-mi vine sa cred. e oarecum ireal..o data ca e, pe urma ca e asa de mare. deja.

danut you ok?

mi-am adus aminte de pisi... oare ce mai face pisi?!?
da' asizul? denis tot asa frumos?
da' motanul cu mama din dotare?
oare cum mai arat julia lui ktrinel?
da' mirona si kara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Laura, pare asa de rau! Sper ca e mai bine acum! La noi, cand am avut asa ceva, n-a mancat nik, numai beutura si aia cu chin. Da' ma gandesc ca daca cere papa, e ok pt mancare din aia care strange la stomac, iar cascavalul e in categoria asta!
Lacramioara, stii ce buna-i cafeaua mai ales dupa ce nu bei deloc de vreo niste luni bune
Chinico, zii asa, ditamai cucuiul...offf, tare zbuciumati mai sunt. Da' asta-i normalul nu? Sunt ok, merci de intrebare
Tin minte ca-mi zicea Donia ca un tratament de combatere niste lipsuri (anemie era cazul) dureaza ceva vreme...si al meu tratament mai dureaza, ca inca analizele nu s-au normalizat. Da io's ok! Noroc cu job-ul ca ma tine in priza si noroc ca mai e un pic si plecam in vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari fetele,
multumim lui DD am avut o noapte buna, a dormit linistit si nu a mai vomitat.
dimineata i-am dat din nou metoclopramid, da ... tot asta se recomanda in Romania. mai frumos este ca am intrebat la farmacie de motilium si mi s-a spus ca nu exista pentru copii. deci, daca stiti varianta pentru copii si daca imi gasiti prin tara da-ti si mie de stire.
dimineata din nou a bazait o gramada dupa mancare, el ... cu care ne chinuim o gramada cu mancare, acum plangea de foame. eu zic ca e semn bun. a mancat putin, tot paine prajita si un pic de cascaval. i-am fiert o supa de pui cu mult morcov pentru pranz, inainte de serviciu. deocamdata nu mergem la pediatra, cred ca a fost o simpla indigesti, sper, mai bine zis.
va tin la curent.
pupici la bea pe cucui sa treaca repede.
danutz multa sanatate.
unde e gasca disparuta? donia? asiza? ruxandra? flore? saryta? acs? aka? a_deju ... mai am un pic si te uit de tot ? anateo? adinazot? danita? dianocica? yagmur? lizzy? si muuuuuuuuuulte, muuuuuuuulte alte mamici care ne-au parasit ...
pup pe toata lumea, prezenta, ascunsa, disparuta.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, Laura parca Lacramioara ii dadu-se jumatate de pastiluta de motilium Iuliei, nici ea nu gasise sirop pt copii... sanatate multa lui Dani.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit din vacanta petrecuta pe canicula in capitala...
Luca e tot la bunici; nu l-am vazut de atata vreme si abia pe 5 sept ne revedem... imi este tare dor de el dar pare fericit la Breaza. S-a cam certat/batut cu toti copii din vecini, cred ca parintii mei nu prea stiu sa aiba rabdare cu el si daca ii interzic multe lucruri turbo al meu se enerveaza .
Felicitari mamicilor pentru: Maia, David si Miguel
Laura, ma bucur ca Dani se simte mai bine; cum Luca nu a prea vomat nu ma pricep la medicamente...
Chinico, pup cucuiul.. am vazut pozele si sinteti incredibil de frumoase...
Pup toata trupa... intru in sedinta

Yagmur si Luca

Mergi la inceput