Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Bambo,
sa va traiasca David,sa fie santos!mi-e dor sa va admir in poze
Iulya,
nu stiam cum arata alergia de care vb si de aici intrebarea mea.Radu este f sensibil,are un teren atopic si mai mereu ii apare cate o bubita-doua sau cum am patit saptamana trecuta,sute!era plinnn din cap pana in picioare.de data asta suspectez untul de arahide,pt ca a mancat si Crinuta si cu ea m-am internat in spital chiar.mai naspa este ca nu prea sant dr alergologi in c-ta.mi-am propus sa le face cele 20 de teste de alergie candva,cat de curand posibil!si poate asa...rezolv niste mistere.la homeopat ajung si eu cu ei din cand in cand.pe langa apis,noua ne-a mai dat si coacaz negru.ps:daca vrei ajutor in homeopatie pt orice fel de situatie,da-mi un semn si te pun in legatura cu prietena mea care are multe cunostinte in domeniu.pe noi ne-a ajutat de f multe ori si n-am platit nimic,evident
mami de Crinuta si Raducu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Woww... ce de vesti!!!!
Felicitari Teutz, bambo, aelita!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi Maya, David, Miguel.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Poze de la mare cu Dani&Co
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Bambo, sa-ti traiasca David cel mititel si frumusel! Numai bine!
Teutz, bravooooo! Sa-ti traiasca Maia (cu i sau cu y ?), tare frumos nume i-ai ales!
Laura, am vazut pozele, sunteti frumosi, bucurosi si tare bronzati!
In sfarsit am vazut si io poze cu Bea cea frumoasa si mamica ei la fel de frumoasa!
Am vazut-o si pe dulcica Oana cu freza de manechin si Peppa Pig la loc de cinste!
Admirat pozele oamenilor de la munte, pe ploaie, vant si viscol . G si M cu parintii minunati.
roxanica2006 spune:
vai di mini !! Ma miram eu ce-s atatea pagini noi, dar ce de vesti, super !!
teutz, felicitari mamico!!! Sa-ti traiasca fetitzuca Maia , sa fiti toti sanatosi!! la multi ani, ce frumoooos, s-a nascut de ziua ta, nemaipomenit!
Bambo, sa-ti traiasca David, fratior de Antonia, ce familie frumoasa!! Si ce nume de barbat adevarat David ! Va pup !
Aelito, ai TREI prunci Bun venit pe lume, Miguel !!
ce zile incarcate pentru mamicile de fulguletzi si pentru fulguletzi, ca in aceste momente tare greu incercati sunt si fratiorii ori surioarele mai mari, ma gandesc cu drag la ei si i-as strange in brate cu drag.
Oooo, cat ma bucur de toate vestile bune, chiar imi trebuia un moment din asta sublim, ca atat de marcata sunt si eu de tragedia asta...nu mai sunt om, cand ma gandesc cum au suferit singure sufletelele astea, nu stiu...daca erau langa mamici sunt sigura ca ar fi avut mult mai multe sanse, o mama ar fi prins puteri supranaturale numai sa-si salveze puiul, dar stiu, micutii astia erau la terapie intensiva ...oricum niciodata parintii aia nu vor mai fi oameni intregi la minte si la suflet.
Fetelor, va pup, ma bucur ca suntem impreuna! Sa aveti un week-end fain in familie! Ruxandra, ce drumetii facem azi ??
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
kikineata spune:
Deci
Pun poze cu Gargarita din luna aceasta, sa nu va speriati io intre timp fusei iar roscata, acum sunt blond alb/gri cu refleze verzi-albastrui Spor la vizionat
http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi9Luni#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Salutare
Multumim de felicitari
Astazi am ajuns acasa...suntem bine..Antonia e f incantata de bb il studiaza..mangaie ii zice bb al meu sau David al meu
e un pic geloasa..mereu vine la mine sau la sot sa ne iubeasca
Am nascut destul de usor si rapid..natural cu epidurala..fara epiziotomie fara ruptura..
Bb a devenit un mic fomist..in spital primea si lapte praf..si nu prea sugea la san...de cand suntem acasa..e alta treaba
fug la somnic poate reusesc sa mai dorm si eu pana se trezeste
n buna
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
AMR 1+ pana vine
![](bebic.gif)
aelita spune:
multumesc de sustinere si urari!
am venit miercuri acasa,suntem bine,nasterea a fost usoara si scurta(am ajuns la 8 si ceva la spital si am nascut la 11:42),cu epidurala e o minune,au pus-o la dilatare 6-7 cand deja ma urcam pe pereti,nu am avut epiziotomie insa s-a rupt f putin,2-3 copci,pe care nu le-am simtit deloc,nici nu stiu unde sunt,nu am avut nici o durere dupa ,doua zile am tot crezut ca sunt anesteziata inca si asteptam sa ma doara.
Felicitari Bamboleta!!!!!
Felicitari Teutz!!
Bine ati venit pe lume,Maia si David,sa fiti sanatosi !!!