Fulguleti de nov-dec 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Aelita,
sa va traiasca puiul mic,sa creasca mare,sanatos!abia astept povesti cu trei pui mici si scumpi!
Saryta,
David cine este?a nascut Bambo?
mami de Crinuta si Raducu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
La multi ani Teo& Maia !
Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata frumoasa!
Aelita, sa va traiasca noul membru al frumoasei voastre familii!
Bambo , Felicitari!Sa va traiasca!
Bre,da ce v-ati potrivitara! Pt sufletelele chinuite din vina sistemului sanitar de kk!
danutz spune:
Doamne ce vesti bune!!!
Bine ai venit pe lume Maia! La multi ani Teutz, sa va traiasca bebelina grabita si tie refacere grabnica!
Bine ai venit pe lume Miguel! Aelita sa-ti traiasca baietelul si sa vii sa ne povestesti de toti 3 muschetarii
Bine ai venit pe lume David! Refacere rapida Bambo si sa-ti traiasca baiatul!
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Bre, da ce v-ati potrivitara! |
Corect!
.. acu nici nu stiu cu ce sa-ncep [omulet bulversat]
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Teutz!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Bine ati venit pe lume pruncilor!
Sa fiti sanatosi si voiosi, sa aveti o viata lina si plina. Maia
Miguel
David
Bambo, Aelita, Teutz felicitari!
iulia-stefy spune:
citat din mesajul lui dandusa Iulya, imi pare rau de patania cu capul.zi-mi te rog,cum se manifesta alergia la intepaturi?cum stii ca-i de la asta?ce tratament homeopat ti-a dat? |
dandusa, Cum o pisca un tantar, un purice, un paianjen, se umfla, ea se scarpina, si apoi devin ca niste basici cu mult lichid, vorba Stefaniei, e cat un jeleu.... se referea la un drajeu... Le rupe si ramn niste semne oribile... I-a dat APIS 5CH 3 zile cate 3 globulete de 2 ori pe zi si apoi inca 4 zile APIS 30CH, 3 globulete o data pe zi si apoi la 7 zile tot cate 3, 3 saptamani la rand. Apoi dam ceva pentru Stafilococul Auriu, ca banuieste ca i-a ramas un rest in organism si ca de acolo i se trage reactia la piscaturi... ca doar aceeasi tantari m-au picat si pe mine si n-am ajuns chiar asa... Alergia se mosteneste... si eu o am dar cu varsta nu mai reactioneaza asa de tare...
Dar de ce ma intrebi, si voi va confruntati cu ea? Ca am vazut multi copii cu aceeasi problema....
Acum caut un homeopat bun in Iasi.
iulia-stefy spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Lacramioara, ce de peripetii. Pare rau pt capul spart si povestea cu tantarii. Te asteptam.. io una simt lipsa cafelei de dimineata. |
Ruxandra, multumim. Incerc sa-mi revin, dar e tare greu.... PArca timpul fuge de mine...
iulia-stefy spune:
Acum sa dau o ....
La multi ani, tuturor!
Bine ati venit pe lume Maya, Miguel, David. Felicitari Teo, aelita. Bambo.