Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Mira, spor la invatat!
Pampersii sunt ...editie limitata de la huggies; imita blugii; i-a luat sotul o cutie; ii folosim doar la...fustite
masor cand apuc slingul si iti zic; mie insa imi ramane o bucata luunga
Sabina imi pare rau ptr agitatia de la tine; daca ai fi putut sa inchizi tel ar fi fost ceva insa asa... astepti sa treaca
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Onana spune:
Bun gasit in casa noua, dragi mamici de floricele de liliac! Sa avem un prim an din viata comorilor noastre plin de bucurii impreuna, cu bebici sanatosi si mamici fericite
Multumim inca o data Artu, Nana
, pt predearea stafetei si pt trecerea frumoasa in casa noua.
Ale, ma intrebai de fontanela, la Tudor e decativa milimetri, cred, nu mi-a zos decat ca e punctiforma dar asa o simt si eu, cat o unghie mica.
Arturica, Nana
, Vivela
, multumesc de lamuriri legat de fontanela si de suflu sistolic, sper sa fie totul ok cu Tudor si sa fie doar griji de mama..
Sabina, ma bucur sa aud ca sunt fetele sanatoase, bine ca faci toate investigatiile pt Iustina, sa poti sta linistita.
Azi nu-s deloc in forma, ma doare capul de-mi pocneste, azi noapte am dormit de la 4 la 7 si cam atat, iar azi alergatura ca mai am si nunta sambata si am avut diverse de pregatit..Ne auzim maine.
aleesicoo spune:
artu dar eu nu ii dau acum nici un sirop sa doarma
si sa stiti ca si atunci knd eu sunt linistita si calma ea tot agitata este
spre ex si acum...
eu sunt calma si ea urla in brate la mama fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo eu sunt calma si ea urla in brate la mama |
poate vrea sa stea in brate la mamica ei. nicaieri nu-i mai bine decat la mami in brate. incearca mai ales ca acum esti calma si senina. te pup. multa rabdare.
si Miruna mai are momente cand se linisteste doar la mine in brate. nu mi se pare nimic neobisnuit.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
aleesicoo spune:
nu stiu cum sa va explic ...
ea nu se lin la nimeni in nici o pozitie
la mine urla cat o tine gura fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka Mamanati eu stiu ca sanul functioneaza dupa sistemul cerere oferta. oare daca mulgi nu se produce mai mult? ce se intampla daca nu te mai mulgi? eu sincer, n-as avea timp pentru asemenea manevre, la inceput am asteptat sa se regleze singuri, nu m-am muls niciodata. daca incepeau sa curga sau sa ma doara o puneam pe Miruna sa suga. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
aka, pai uite ca nu ma mulgeam pana intr-o noapte am simtit un san mai dureros. Nu m-am trezit ca imi era somn(ca sa nu zic lene) tot in asteptarea ca se trezeste pitica si o pun la sanul respectiv. M-am trezit dimineata cu sanul tare ca piatra si foarte dureros. Apoi, a urmat febra pana la 39, nu mai puteam nici sa mulg sanul asta, si se inrosise aproape jumate din el.
Eu nu ma mulg des, dar o data in 24h tot o fac, sau cand simt ca am un discomfort la sanul cu pricina. Si nu cred ca reusesc sa mulg tot. Cam vreo 20 ml mai am dupa ce mananca pitica.
Sper sa fie totul OK caci am avut parte de o experienta urata de tot!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori
![](buggy.gif)
![](indragostita.gif)
taty_ana spune:
ale ma gandesc la tine cat te chinui of ...si-a mea cand e agitata imi vine sa-mi iau campii,stau cam prost cu rabdarea dar imi impun sa fiu calma...eu am noroc ca doarme muult iar in cele cateva ore cand e treaza vrea numai in brate,altfel plange pana nu mai respira....daca aveti masina pune-o in scoica si faceti ture de cartier,majoritatea bebelusilor adorm in masina ca hipnotizati...imi inchipui ca ati incercat toate metodele
http://emma-antonia.weebly.com/
aleesicoo spune:
taty_ana intradevar in masina se lin, dar imi este si frik sa plec cu ea facuta baie dupa ce k mai are si tonele alea de muci
si ce sa fac sa dorm cu ea in masina k atunci knd ajunge in ksa zici k e in ghimpi
chiar le am incercat pe toate!!
la ea nu tine teoria mama sa fie lin k e si ea!!
exceptia de la regula!! fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
aleesicoo spune:
taty_ana tocmai ce ti am admirat bubulina
are si ea o personalitate mama mamaaa!!
am vazut o in filmari
sa va traisca si sa fie sanatoasa si cuminte!
intru pe contul comun sa pun niste pozici cu scorpiutza mea fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
aleesicoo spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2612357560105580295NxsLyM
aici o puteti vedea pe bubulina fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)