Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 6

discordia spune:
Bun gasit dragi mamici in noua casuta! Sa avem parte de 365 de zile linistite, cu copilasi sanatosi, cuminti si voiosi.
Fetele care ati facut ragade, vi s-au vindecat, si daca da, in cat timp? Eu maine fac 5 sapt de la cezariana si inca mai am, e drept ca nu asa rani mari ca la inceput, dar asa mititele tot sunt suparatoare.
Si inca o intrebare: cele care alaptati aveti sanii durerosi?
Mamica de doua comori: Claudia Andrada si Dragos Ovidiu

arturicii spune:
Neata
fetelor, cu placere
Eu sunt cam zombie; m-am culcat tarziu, desi baietii de la 8 dormeau si mandra de la 10; si pe cand m-am culcat a vrut sa manance (v-am zis eu ca mult timp nu poti zice ca au vreun obicei); apoi baietii au vrut la baie (fix cand am adormit eu, normal) si tot asa.
Azi asteptam si musafiri, macar aspiratorul trebe sa il intreb de sanatate.
Sabina, ciudat momentul. Sper totusi sa nu fie nimic serios ci doar samponul; de ureche-rinichi a zis ceva?
Nana, asa am patit si eu;
Nu m-am uitat la poze cu tine bebe dar o fac azi
Ale, eu ti-am mai zis parerea mea.
Acum, eu as opri orice sirop ptr cateva zile; in plus, nu m-as multumi cu parerea pediatrului/med fam; inainte de orice alta medicatie as cauta parerea unui neurolog pediatru.
Ma alatur si eu www.tkshare.com/Image/200810137502777801.jpg" target="_blank">grupului
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

aka spune:
bine v-am gasit in casa noua. sa avem copilasi sanatosi in toate cele 365 de zile.
Discordia pe mine nu ma dor. doar niste intepaturi atunci cand trec mai mult de trei ore de la ultimul supt.
Mamanati eu stiu ca sanul functioneaza dupa sistemul cerere oferta. oare daca mulgi nu se produce mai mult? ce se intampla daca nu te mai mulgi? eu sincer, n-as avea timp pentru asemenea manevre, la inceput am asteptat sa se regleze singuri, nu m-am muls niciodata. daca incepeau sa curga sau sa ma doara o puneam pe Miruna sa suga.
Ioana ma bucur ca au iesit analizele bune la fetite.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Ioana5255 spune:
Eu sunt praf cu nervii. Nu mai rezist. Soacra-mea nu mai are timp de Alexandra, pe mine ma freaca clientii din toate partile, Ale numai se zbantuie pe aici, bona a binevoit sa plece mai repede ca am luat-o la spital la 7 dimineata. Am vrut s aplec weekendul asta doar cu Alexandra si cu tati la mare sa le las cu mama, dar ieri a fost la mine si era transfigurata de oboseala, tocmai ce s-au mutat,asa ca nu m-am indurat sa ii las fetele.
Artu rinichii au iesit ok, fontanela ok. O explicatie ar fi hipocalcemie pentru incident. Asteptam sa iasa calciul sa vedem ce valoare are. Sa vad ce zice si neurologul marti.

mommy_to_be spune:
Ziua buna dragi mamici. De acum asta suntem cu toate Se vede ca e mama la mine si pot sa va scriu/citesc. Acum e plecata cu Maia la plimbarica iar eu, in loc sa invat, am intrat pe forum. Profit de orice moment
Artu, in iuresul emotiilor am uitat sa-ti multumesc si eu ieri pentru efortul depus la construirea noii casute. Tare frumos a iesit. Iti multumim! M-am uitat si eu la pozele cu Arturicii (ce haiosi!!!) si Sabina care e o dulceata. Ce fel de scutece folosesti, ca sunt tare interesante?
Flory, si noi avem zile cand Maia zbiara in timpul mesei, insa nu am luat-o ca pe ceva grav ci mai mult ca pe o indispozitie... mai are si zile de genul asta.
Nati, multumim de compliment. Si eu ti-am admirat dulceata Nu seamana deloc cu Cami cand era mititica. Imi pare rau ca ai probleme cu sanii... acum inteleg de ce ziceai ca toate se tin lant... Sa dea Dumnezeu sa treaca toate cat mai repede si sa fiti bine amandoua.
Ale, sper ca sunteti mai bine! si noi am avut o zi dintr-asta. Insa sa stii ca are dreptate Vivela! Si eu am observat ca daca sunt agitata si suparata la fel e si Maia, asa ca incearca sa te linistesti. Si eu am avut parte de un prim ciclu foarte abundent de am crezut ca am hemoragie, nici lohiile nu au curs atat de abundent. Am vb cu doctorita si m-a asigurat ca asa e primul ciclu dupa sarcina. Trebuie sa ai rabdare sa treaca.
Sabina, intra-adevar, ciudat episodul pe care il descrii tu cu Iustina, insa sunt sigura ca totul va fi ok, iar rezultatele analizelor vor fi foarte bune.
Rocsy, sper ca mititica ta sa se linisteasca, ca sa te poti odihni si tu. Are colici sau e doar maraita?
Fetelor care aveti sling, cat de lung ramane capatul pe care il bagati prin inele, caci mie imi ramane un ciot si nu pot sa-l manevrez calumea. Am impresia ca e prea scurt. Pe sotul meu nici nu-l cuprinde, si nu e un gras... Nu vreti sa-mi spuneti si mie cat masoara sling-urile voastre?
Fetele care ati luat "batista bebelusului", ati gasit-o in farmacii?
Voi ce folositi pentru contraceptie? Mie mi-au recomandat doi medici ginecologi Cezarette, un anticonceptional special pentru alptare. Prezervativul eu nu il suport caci ma irit de la latex, asa ca am inceput sa-l iau. Asta a fost motivul pentru care mi-a si venit ciclul asa devreme, cu tot alaptatul. Mai ia careva din voi asa ceva?
Uf... gata, ma duc la invatat, ca pe diseara asteptam si niste musafiri care vor s-o vada pe Maia. Va pup pe toate!
Mira, mamica implinita si fericita cu
perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

Ioana5255 spune:
Mira bine ai revenit. Eu nu stiu ce sfat sa iti dau, caci mi-am legat trompele, asa ca de acum am scapat de o grija

cris_09 spune:
Mira si mie tot Cezarette mi-a dat doctorul meuA zis ca e singurul acceptat in timpul alaptarii,insa inca nu am inceput sa iau.CM inca nu a venit...
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Tatiana, si a mea daca adoarme n-o mai misc, ma si tem sa-i pun paturica pe piciouse, de baita nici nu se pune problema, si a doua zi dimineata e super ok daca o spal (nu ma incapatanez sa-i fac program deocamdata ca-i prea mica). Si eu am linistit-o in scoica aseara, dar plimband-o cu masina, ca altfel nu tace; pe urma am dus-o in casa, am alaptat-o si ne-am uitat amandoua la televizor pana pe la 11 si ceva cand a adormit lemn si am pus-o cu maaaare grija in cosulet. S-a trezit sa pape pe la trei, pe urma la sase si a ramas treaza pana pe la zece. De atunci tot atipeste cate putin, iar se trezeste si tot asa... Voi ziua cum sunteti? Ca Adelina e model de cumintenie si voie buna pana spre seara... |
Bun gasit in casuta noua!Sa dea Dumnezeu sa avem un an plin de bucurii si impliniri, sa ne creasca puiutzii mari si sanatosi!!!
aseara mi-a dormit gogosica in scoica de la 21 la 1, a papat am pus-o in patutz a adormit,s-a trezit la 4jum a papat a adormit,dupa-aia la 8 a papat am stat de vorba cu ea vreo 10 min am pus-o pe mine si am adormit amundoua pana la 11

http://emma-antonia.weebly.com/

taty_ana spune:
am uitat sa va spun....mi-am permis sa o felicit pe Dana in numele tuturor fetelor printr-un sms si i-am zis ca o asteptam in casutza noua
http://emma-antonia.weebly.com/

arturicii spune:
Mira, spor la invatat!
Pampersii sunt ...editie limitata de la huggies; imita blugii; i-a luat sotul o cutie; ii folosim doar la...fustite
masor cand apuc slingul si iti zic; mie insa imi ramane o bucata luunga
Sabina imi pare rau ptr agitatia de la tine; daca ai fi putut sa inchizi tel ar fi fost ceva insa asa... astepti sa treaca
Ioana,
Philip, Yann, Sabina