Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana
sper sa mai treci pe la noi. chiar dc iti e cam greu.
noi suntem cu gandu alaturi de tine
si sper din suflet sa vina bb cat mai repede si de data asta sa fie bine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Shubulina, relax... pe mine ma enerva lumea care-mi spunea "draga, ce daca ti-e rau, gandeste pozitiv ca iti trece, bla bla". Cu toata gandirea mea pozitiva, vreo 2 saptamani am stat lata in pat, ma simteam bolnava din cap pana in picioare, asa ca ete fas.. daca mi-e rau, mi-e rau, sunt niste stari pe care nu ai cum sa le controlezi. Chiar am zis la un moment dat, ca daca asa e toata sarcina eu imi dau demisia

Si..surpriza..dupa saptamana 10-11 cam asa, mi-a trecut raul ca prin farmesc, aveam greturi f. rar, nu mai sunt asa molesita, nici la amiaza nu mai pic ca o musca, numa' seara . Asa ca mai rabda un pic ca acusica vei reveni iar tu cea care te stiai . O sa fie bine, o sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Bebelu, ai reusit sa il intrebi pe dl sot de nashici insarcinate? Saru'mana in avans de raspuns

Si ne faceti in ciuda cu intalneala, uf.. celor care nu suntem din Bucuresti, da' stabiliti voi ora si data ca o sa beau si eu atunci o limonada pe o terasuca aici in Iasi, cu gandul la voi

Mergi la inceput

tierry uite in intreb acu cand vine de afara.
a venit aksa , a papat si a adormit.
k era terminat. si acu a facut ochi sa iasa cu catelu afara.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tierry,multumesc
La mine are si o mare influenta sarcina pierduta in februarie,la care nu am avut nici o simptoma ca ar fi ceva in neregula,m-am dus la 8 sapt la eco si mi-a zis ca era oprita de la 6.
Mi-e foarte teama.Cateodata zic fie ce-o fi,cetodata imi vine sa ma duc atunci la eco.O sa merg joia viitoare,trebuie sa-mi repet si ureaplasma,am terminat tratamentul si sper sa iasa negativa de data asta.

Mergi la inceput

tierry am intrebat
el a zis k nu a auzit de asa ceva
mi-a zis k poate au zis asa doar pt faptu k bb fiind mai grasun, sa nu te chinui tu cu el si sa iti creeze probl.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Shines, am lesinat de ras imaginandu-mi grupul de burtici plimbandu-se sexoase prin parc! Oricum, acum burticile se vad si nu prea, dar imaginati-va o intalnire prin luna a 7-a

_
BB e deja pe drum
12+
bebe creste

Mergi la inceput

fetilii am iesit si eu
k vrea al meu la pc
noapte buna si somn usor tuturor

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

noapte buna, fetele!

_
BB e deja pe drum
12+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubulina si mie imi e iar rau, mi-e o foame de lup, dar nu pot sa mananc......

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput