Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

pai ar fi bine sa ne intalnim asa cum zici tu shinesk eu stau in militari si mi-e cam greu sa ajung pana acolo. Eu vin de la Lujerului.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cred k unirii e locu potrivit pt toata lumea.
k ne e usor la toate sa ajungem, nu????
si de acolo ne organizam si vdm unde mergem.
e oricum tineretului si cismigiu aproape de unirii.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

oki..pai indiferent unde ne vedem..ne grupam pe zone si ne indreptam spre locatia finala ..adica si cele care nu vin cu masina..sa se intalneasca mai multe la un metrou si sa vina impreuna ..sa nu venim imprastiate toate si sa ne cautam una pe alta , la mine sunt patru locuri si o sa iau de unde stabilim atunci
deci..faceti harta..cine vine si din ce zona vine..io nu fac ca nu prea cunosc exact orasul ..dar gurile de metrou par cea mai buna solutie..sunt mai cunoscute si mai accesibile
ma rog..facem harta atunci

13+

Mergi la inceput

imaginati-va o chestie..
pe o alee..dintr-o data apar vreo 10 gagici..mergand in grup maretze..cu parul in vant si razele soarelui batand sexy pe ele..si toata lumea intoarcea capul..wwoow..(din spate) ..si pe urma supriza (din fata)..fiecare cu cate o burtoasa in fata mergand tzantzose si leganate...:))))

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

burtici eu va parasesc pe seara asta. plec si eu aksa si nu mai intru la 11 cand ajung k. ne mai vorbim maine. somn usor si vise placute.

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

imaginati-va o chestie..
pe o alee..dintr-o data apar vreo 10 gagici..mergand in grup maretze..cu parul in vant si razele soarelui batand sexy pe ele..si toata lumea intoarcea capul..wwoow..(din spate) ..si pe urma supriza (din fata)..fiecare cu cate o burtoasa in fata mergand tzantzose si leganate...:))))

13+

Seara buna loutzy. ne auzim maine. somn usor

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

va las..ma duc la somnic..nu mai pot

nbuna si sa va simtiti mai bine maine

13+

Mergi la inceput

Shine

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna dragelor,

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si mi-a parut tare bine ca v-ama vut aproape.

Off, ce bine era daca situatia era alta....

SS-Tzuky, sunt si eu alaturi de tine si iti inteleg cel mai bine durerea! Nu am citit in urma ca ....dar te-am vazut alaturi de mine.

Pupici pe burtici!

Eu sunt acasa si incerc sa-mi refac viata de acolo de unde am lasat-o.E tare tare tare greu!

Bebelu, (ca noi eram cu visele ciudate)...cu cateva zile inainte de...am mai avut un vis ciudat..azi, mi-am explicat de ce.

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Lili,eu nu vomit,numa am o salivatie abundenta,daca nu mananc guma,mi se face greata.Plus o stare de rau generala.Ma apuca depresia.Pe de alta parte ma gandesc cat de mult imi doresc gandacelu asta si ma simt vinovata ca gandesc negativ.
Shines,somnic usor,esti o draguta
Eu stau in Dr Taberi loutzy,aproape de tine

Mergi la inceput