Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
LunaNoua spune:
Irinuka, nu cred ca e pbl dimensiunea osului. Eu cred ca e masurata doar ca sa ii confirme existenta, adica .. faptul ca s-a format. Poate nu o fi fost nici foarte atent la masuratoare. La sarcina cu Daria stiu ca s-a uitat la un moment dat daca are buza formata corect(sau nasul, nu mai tin exact minte) ca sa nu fie pbl unei malformatii botic de iepure. Nu ma pricep la date mai tehnice de atat
Daca nu ti-a atras atentia asupra acelei masuratori, in mod sigur nu ai de ce sa iti faci probleme. 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Nasteri binecuvantate tuturor!
Doamne Ajuta!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Doloress spune:
Shubulina ma bucur ca totul e bine!
Ai vazut, n-aveai motive sa te simti aiurea. Insa stiu cum e, e ceva mai puternic decat noi.
Lili n-a zis nimic de sex? de fapt la noi nu prea se zice asa repede. Si mie mi-a zis cu mari rugaminti la prima eco cu Patrick, nu voia, ca nu e sigur deloc, mi-a zis cica 55% ca e baiat dar sa nu ma apuc de cumparat hainute si apoi sa vin sa-i dau cu ele in cap.
Acum am sa ma duc hotarata tot asa, sa-mi zica.
Luna haioasa fetita ta! Al meu cand il intreb unde e fratiorul lui sau surioara lui isi arata burta lui si zice ca "in buic" (= in buric)
Irinuka fi pe pace ca totul e OK! daca era ceva zicea sigur. Osul asta nazal nici macar nu se masura inainte, e ceva nou. 
-DPN 15.02.2011Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
LunaNoua spune:
Apropos, de perle de copilasi, prima oara cand i-am zis Dariei ca am bebe in burtica, m-a pus sa deschid gura, sa il vada 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Lili_g spune:
Dolores sa sti ca n-am intrebat...fiindca stiu ca de obicei nu spun. Si mie mi-a spus data trecuta la 18 sapt la fel ca pare ca e fata dar nu e sigur.
Omu' meu a vazut in 3 dintre poze "clar" ca e baiat ![]()
![]()
. Ce sa zic, si mie mi s-a parut, dar poate fi si umbra piciorului...in sfarsit, ce-o fi, sa fie sanatos! Am auzit inima, mi-a si aratat inimioara batand
.
Shines spune:
Buna seara,
In sfarsit am ajuns acasa..plecata de la 7 dim..si sa vedeti ce planuri imi faceam cu colega..la 4 fix rupem usa, aha..ciuciu 

la 4 m-am apucat sa fac update la prog de conta cu modif de tva..am zis ca lesin langa calculatorul ala pana a terminat
imi era si foame rau, nu papasem nimic
shubulina..bravo , ti-am zis ca pe urma iti revii daca stii ca puiul e ok 
mi-au venit rezultatele la dry test,le-am cerut prin fax cand am vazut ca nu mai ajung la clinica
nu prea inteleg eu ce scrie acolo..dar scrie ca nu sunt purtatoare la nu stiu ce mutatii (gen science fiction) si ca este sarcina cu risc scazut de dowm si edwards..exista si varianta de ''fara risc'' ??
13+
zumzu spune:
Buna seara:)
Nu am intrat de mult pe aici, am fost plecati intr-o minivacanta si ati scris asa de multttt, nu am rabdare sa citesc acum din urma
Ce vreau sa va zic: aveti grija mare cu efortul etc, eu in vacanta am mers destul de mult pe jos..plecam dimineata ma intorceam seara(faceam noi pauze la terase dar oricum) si uite ca la eco mi-a zis ca am colul micsorat 2.85 si mi-a recomdant repaus/odihna chiar si concediu medical
Si m-a intrebat si de contractii daca am avut. Habarn-am . Cum se simt contractiile? asa cate o intepatura durere mai simt...
Cand stau intinsa in pat, vad burta ca pulseaza, nu stiu cum sa explic..undeva deasuprea buricului, ..zvacneste asa.Asta ce sa fie?
loutzy spune:
shines felicitari pt rezultat. Din cate stiu eu pt testele astea nu exista decat rezultate de genul "risc scazut sau ridicat". Asta mi-a zis mie doctorita.

12+
Shines spune:
loutzy...ms mult 
zumzu..cand ai contractii ti se intareste burtica rau..sunt dureroase si nedureroase, depinde ..la sarcinile mai mari se observa mai bine cand se intaresc burtica si se lasa in jos...e mai tzuguiata asa
ai grija de tine si nu mai face nici un fel de efort 

13+
Doloress spune:
Shines din pacate numai amnio iti zice 100% sigur, nu testele astea statistice. Dar amnio vine si cu risc, asa ca nu cred ca e cazul pentru voi sa va ganditi la asa ceva, la risc scazut.
Zumzu ai grija!
Si mie imi place mult sa merg pe jos si de multe ori am exagerat in sarcina trecuta. Acum cum prind ocazia cum ma asez. Contractiile le simti asa ca niste crampe / dureri ritmice in zona de jos, dureri/presiune in spate, astea dureroase. Nedureroase nu stiu cum sa le recunosti, decat cand e sarcina mare cum zicea si Shines se intareste burtica si simti asa ca o presiune.
-DPN 15.02.2011Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!