Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelana_34 spune:
Buna fetelor
Azi mi-am luat rezultatul de la anticorpii pt rh. Totul e ok nu aua aparut anticorpi. Sa dea DD nici sa nu apara pt ca ieri cand mi-am luat sange era o tipa gravida in 8 luni jumate careia ii aparusera anticorpii dar valoarea lor nu era de speriat asa ca venea saptamanal la analiza. Chestia asta m-a cam speriat. Mie daca nu mi-au aparut ma mai duc dupa 2 luni si ma rog sa nu apara ca dupa aia o sa stau ca pe ghimpi ca sa nu creasca valoarea lor.
Va pup
12+
shubulina spune:
Am ajuns si eu acasa.Am papat ca ne era o foameeee.Si acuma cu ochii ba la TV,ba in lap![]()
Multumesc mut,fetelor.Habar n-aveti cat m-ati ajutat in toata perioada asta,de cand am devenit activa pe forum.Imi sunteti tare dragi,toate.Multumesc inca o data
Shines spune:
bebelana, ma bucur pentru rezultatele bune..asa sa fie mereu sa nu ai de ce sa iti faci griji 
13+
Shines spune:
Nop..io sunt pe aci..asteptam vorbaretzele da cred ca se odihnesc
eu imi descarc walpapersuri hd pt laptop, ca ma relaxeaza peisajele
tu ? cum te mai simti ?
14+
shubulina spune:
Eu bine,linistita.Ma mangai pe burtica si-mi aduc aminte cum se agita piticu pe acolo.
M-a busit plansu pe masa cand am vazut.
Shines spune:
te cred..si pe mine ma treceau tot felul de emotii, pluteam cand am iesit de acolo
le inteleg pe burtici cand zic ca ar vrea un eco acasa
acum citeam sarcina pe saptamani..e incredibil 
cica daca te mangai pe burtica bebele etinge peretele uterului si cauta sfarcul 
14+
shubulina spune:
Shines,ai adormit si tu?
Ce-o fi cu bebelu?Oare iar n-are net?
Eu am mancat 2 porumbi iar si-s ca un balon.Toata lumea se mira de burta mea,zici ca am vreo 4-5 luni..
violeta29 spune:
Neata'
Tare vorbarete sunteti, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi!
Am terminat si eu in sfarsit cu licenta,m-am eliberat de un mare stres,asa ca saptamana viitoare vom pleca la tara sa ne aerisim putin.Nu stiu daca vom avea net acolo, ca semnalul e foarte slab,asa ca e posibil sa raman tot pe dinafara
In rest bebe e bine,am in continuare recomandare de repaus la pat,dar cu alexandra pe langa mine e tare greu.
Au inceput sa se faca simtite si simptomele sarcinii,am ceva greturi si as dormi non stop.
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=5" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
9+