Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
LunaNoua spune:
Angie, imi amintesc ca la prima sarcina, ma plangeam doctorului de atunci cum ca sunt conditiile proaste la maternitate, si eu nu pot sta atat internata ... ma rugam de el sa nu ma interneze. Mi-a raspuns atunci ca "ce ati vrea? Cu problemele pe care le aveti, oricum nici o clinica particulara nu va primeste, nici la nastere" I-am raspuns atunci ca .. daca ar fi dupa mine ... as prefera un "medic particular"
A ramas fara cuvinte omul 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
angieangie spune:
LunaNoua si mai zici de mine ca sunt haioasa
adevarul e ca e minunat sa stii ca vei fi mamica.si deja suntem..
Angie
+8
shubulina spune:
Gata,am ajuns acasa.Suntem bine,slava Domnului![]()
Suntem mai mari cu o saptamana,dam din maini si din picioare ca pe ringul de dans.
Acuma ma duc pe afara,m-am linistit cu capu.
Ne auzim mai pe seara fetelor.Pupici
bebelu86 spune:
Shubulina ma bucur k totu e ok
plimbare placuta 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
LunaNoua spune:
Shubulina, ce buna treaba ecografele astea
hehehe. Ma bucur ca sunteti bine, si tu mai linistita ![]()
made in Brasov
Lili_g spune:
Fetele,
am citit pe diagonala...sa va spun ce e nou la noi...
Am fost la eco miercuri, si la analize de sange. Tanti care mi-a facut eco e f de treaba, mi-a zis ca vede numai lucruri bune, doar am citi in fuga pe hartie de pliu nucal ca e 1.7mm.
Mi-a zis ca bb e mai mare si ca DN dupa masuratori e 29 dec...cu putin noroc sarbatorim anul nou cu bb mic :)
A fost simpatic bb, a miscat manuta si piciorusul incet, discret, a deschis si gurita. E cuminte de mititel...
Faza cea mai tare a fost ieri cand fiica-mea cea mare l-a luat pe tas-so la intrebari: "auzi mama e insarcinata ca o urmaresc de vreo 2 saptamani, s-a ingrasat si nici nu mai cumpara tampoane". Ei radeau amandoi cu gura pana la urechi si eu nu stiam de ce. I-a aratat pozele cu bb si a fost tare vesela. Deci cu fiica-mea am scapat frumos, mai am sa-i spun lu' mama 

Bebelu, ce simt tu deasupra buricului nu e bb, pe bb il simti jos, sub buric. E posibil ca el miscandu-se sa apese pe intestin si tu sa simti miscarea deasupra buricului - asa cred eu. Nu cred ca e speriat, nu mai sta pe spate
- asta e solutia.
Irinuka, mie mi-a facut testul pap si nus' ce alte teste de secretie la prima vizita, la mine la fiecare sarcina mi-a facut la fel.
iubita.mara se poate sa ai greturi din sapt 8, asociate cu oboseala sa te simti naspa.
Si ca sa te "incurajez" si pe tine bebelusi eu am intrat in saptamana 14 si am unele zile nasoale de tot. Nu stiu daca din sapt 14 ne trece raul dar cu siguranta se maiamelioreaza.
Ma bucur ca toate aveti vesti bune, noi plecam cu cortul duminica si ne intoarcem joi. Sa aud numai vesti bune la intoarcere.

LunaNoua spune:
Lili, chiar ai scapat foarte usor cu fica ta. Dar nu cred ca aveai tu emotii sa o anunti pe ea
Ce e mai greu .. tot nu a trecut
Tinem pumnii in continuare. Abia astept sa ne povestesti cum le potrivesti la restul familiei
Eu am reusit sa le spun la ai mei. Banuiau si ei, cand le-am refuzat cu foarte mare "hotarare" niste ceapa verde care imi muta nasul din loc ![]()
Fata mea, Daria, a primit un dinozaur scarbos rau, de care e foarte, foarte incantata. Eu i l-am luat
E dintr-o gelatina lipicioasa, zici ca e viu, se misca tot, si se lipeste ca un melc pe orice
Ieri mi-a zis ca a avut dinozaurul ala in burtica, si acum a iesit
A fost haioasa rau. E foarte interesata de ce se intampla cu mine, si are mereu aceleasi simptome 
made in Brasov
Irinukaaa spune:
Ce haioase si dragute sunt fetele voastre!
Lili_g si la tine a iesit translucenta apropiata de a mea, m-am mai linistit. Felicitari ptr bb cuminte si scump. 

Cat despre osul nazal sigur e ceva greseala. Am plans putin, m-a calmat sotul cat a putut, ma simt putin mai bine. Si eu cred ca daca era vreo problema sigur imi zicea. 
Acum ma doare stomacelul (asta pateam si inainte pe sistem nervos
). Sper sa treaca... o sa ies putin afara sa iau "o gura de aer curat".
Luna fa poza la dinozaur si arata si la noi! Nu tine doar pentru voi. 

13+
Shhhht! Cresc...