Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*
Raspunsuri - Pagina 6
ceska777 spune:
Ce poze frumoase!
Stancutza,
m-ar interesa (eventual PM) detalii despre hotelul din Malta (ori am retinut gresit si anul asta n-a fost Malta?), cu ce ati zburat etc. Poate ne iese si noua totusi ceva in extrasezon prin septembrie ori poate la anul de Paste......Sora mea a fost anul trecut si i-a placut mult in Malta...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ne pregatim de gradi......o zi buna tuturor si o saptamana frumoasa!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
codrutaa spune:
Buna dimineata! Stancuta, Elle, multumesc pentru urari!
Am citit putin din urma, ma duc sa vad pozici. Revin, sper... sunt la serviciu. Am sperat la niste zile libere, dar nu s-a potrivit, a ramas pe august cand vrem sa mergem la mare.
madalina28 spune:
La multi ani sarbatoritelor de zilele acestea Codrutaa,Matgravidut,Iulia82,Raca
Ne-am intors si noi de la mare aseara, a fost f dagut, doar in prima zi am prins vreme ploioasa, in estul zilelor chiar dc ploua ne-am balacit, facut plaja.Cu toate ca am fost cu parintii mei, cu sotul Sofia are o perioada de "mamosenie" excesiva tot vrea sa faca numai cu mine, langa mine, in sufletul meu, nu ma plang dar trecuse de faza asta, daca nu o iau eu in brate ci tati se zbate plange de zici ca cine stie ce a facut, asta a fost un mic exemplu. Din pacate eu am racit destul de urat nu stiu cum sa ma mai feresc de Sofia sa nu ia si ea, eu dupa ce simptome am cred ca am facut ceva la plamani, fac si temp f mare, sper sa ajung azi la dr, a vorbit barbate-miu cu cineva la urgente sa ma vada astept tel,acum el ii face supita Sofiei se joaca cu ea iar eu blana in pat!
Elle imi pare tare rau de probl pe care le ai,am avut si noi o perioada dintr-asta dupa nasterea Sofiei de crdeam ca nu se mai termina dar multumesc lui Dumnezeu a trecut.Mie mi-au trebuit nervi de otel, problemele noastre erau altele oricum.
Nemary imi pae asa rau ca am tot amanat sa te sun...dar poate ne intalnim la munte vb tala pitici!
roli25 spune:
Oho, cate sarbatorite avem.
La multi ani Codruta, Matgravidut, Iulia, Raca! Sa fiti fericite si sanatoase fetelor si sa va bucurati in fiecare zi de puiutii vostri!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Pentru fetele din Bucuresti care vor laptic de vacuta, am descoperit ca ferma animalelor a adus mai multe dozatoare in Bucuresti. Uitati aici: http://www.fermadelapte.ro/
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
La multi ani Codruta, Iulia, Monica, Raca!
Stancutza, am vazut pozele cu vacanta, absolut superbe... ce se cunoste mana de fotograf.
Elle, am admirat si printesele tale... grasunica ta Anna e un zambet continuu.
Lala, felicitari pentru cei 20 de ani de cunoastere si cei 12 oficiali. Eu nu prea am vazut pana acum adultii in poze, dar as spune ca Bogdan e taica-su iar Andrei esti tu...ma insel?
Ceska bafta in gasirea unei oportunitati in afacere!
Si cat despre pampers... noi mai avem...
Sambata ne-am botezat finuta. Poftiti la poze http://picasaweb.google.ca/veronica.iva55/IulieAugust2010#
emabucuresti spune:
buna dragelor,
nu am citi nimic lately, suntem foarte raciti cu totii si imi e teama ca milan are bronsita sau pneumonie. Astept doctora azi si sa vedem incotro o luam. Gradinita i-a pus capac, a tot tusit sapt trecuta iar in weekend s a accentuat, tuseste ingrozitor. Nu au mers aerosolii cu adrenalina si dexa, nici siropurile de tot soiul, face febra si e foarte pleostit de ieri. Si Sasha e bolnav, tuseste si el productiv dar nu asa rau ca Milan parca. Ma ia groaza, ce vom face, sotul va ramane cu micutul acasa daca noi vom ajunge la internare,of Doamne, macar sa nu se acdentueze si la Sasha boala. Suntem singuri si terminati, raciti si noi varza dar macar pe ei sa ii vad bine ma rog.
tineti-ne pumnii sa fim bine va rog
nemary spune:
codrutaa
matgravidut
la multi ani, fetelor, multa sanatate si sa fiti iubite de soti si de copii.
Daria
Iulia
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti buna dragelor, nu am citi nimic lately, suntem foarte raciti cu totii si imi e teama ca milan are bronsita sau pneumonie. Astept doctora azi si sa vedem incotro o luam. Gradinita i-a pus capac, a tot tusit sapt trecuta iar in weekend s a accentuat, tuseste ingrozitor. Nu au mers aerosolii cu adrenalina si dexa, nici siropurile de tot soiul, face febra si e foarte pleostit de ieri. Si Sasha e bolnav, tuseste si el productiv dar nu asa rau ca Milan parca. Ma ia groaza, ce vom face, sotul va ramane cu micutul acasa daca noi vom ajunge la internare,of Doamne, macar sa nu se acdentueze si la Sasha boala. Suntem singuri si terminati, raciti si noi varza dar macar pe ei sa ii vad bine ma rog. tineti-ne pumnii sa fim bine va rog Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009) |
Tinem pumnii sa treaca boala/bolile oadata. Sunt convinsa ca daca aveti un diagnostic veti sti incotro sa o luati.