Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetele

ce teapa mi-am luat .. am zis ca e urat afara si nu am plecat la tara .. bine macar ca am reusit sa facem ordine in toate sertarele, acte etc ca era jale .. a fost initiativa sotului ..

asa .. am si eu cateva pozute din bulgarica pentru cine doreste ..

http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/Bulgaria2010#

pupi

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Foarte frumoase. Fetele tale sunt mereu zambarete
Si imi place ultima fotografie si mai ales cea cu Eva in halatul de baie

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza superbe pozele din vacanta ... nu stiu sa zic care e mai minunata .. sunteti doua frumoase, fotogenice .. superbe peisaje .. fotografiile cu voi doua sunt de exceptie .. cat despre pampers, eu zic sa mergi inainte fara el, sunt sigura ca incet incet se va obisnui.

roli mai fa-i o copro ceva, poate totusi are niste viermisori si de aici lipsa poftei de mancare .. cat despre pampers, eu una pana n-am lasat-o fara el, nu am avut niciun succes. normal ca a facut si pe gresie, insa, in cele din urma s-a obisnuit .. de vreo luna sta fara el in casa si afara, numai la somn il punem. nu a avut niciun accident, numai odata la spital cand a venit dr si probabil, s-a speriat si s-a scapat .. si in concediu tot fara el am tinut-o .. mi-a fost greu caci alergam cu ea in brate pana la wc, insa, nu am vrut s-o intorc la pampers ca mi-a fost teama ca nu mai scapam de el ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc mult pentru felicitari
Avem 12 ani oficiali, 14 de cand stam impreuna si ne cunoastem ca prieteni de familie de 20 de ani. O viata de om
asa ca stiam foarte bine in ce ne bagam, ne cunosteam toate bubele si toate aturile , plus toti ex-sii

Diana vacanta frumoasa la bunici , eu nu am avut curajul sa il las fara pampers drept pentru care situatia sta ca la Roli .

Roli daca te consoleaza cu ceva tizul piticului tau nu are inca 12 kg..., oscileaza acul acolo dar nu se stabilizeaza.
Eu ma consolez ca asta e copilul si gata: lungan si slabanog.
Si in continua miscare, chiar si in somn.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Da mai Lala, dar al tau mananca si nu se ingrasa. Asta e felul lui, dar isi ia vitamine, minerale, ce are nevoie. Al meu din ce sa-si ia, din aer? Of, ca n-am nici un chef sa bag vitamine in el. Urasc medicamentele si ma tin departe de ele cat pot. Da mi-e frica sa nu se anemieze.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:

buna fetele

ce teapa mi-am luat .. am zis ca e urat afara si nu am plecat la tara .. bine macar ca am reusit sa facem ordine in toate sertarele, acte etc ca era jale .. a fost initiativa sotului ..

pupi

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Frumoasa vacanta! Se vede ca le-a priit la pitice!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:

buna fetele

pupi

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Frumoasa vacanta! Se vede ca le-a priit la pitice!

BAIETII MEI IUBITI

bine macar ca lor le-a mers bine in vacanta si le-a priit iesire .. pentru ele, as mai fi stat cateva zile .. insa, eu una abia aseptam sa ma intorc acasa ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

cu scuzele de rigoare, codruta ..

CODRUTAA

La multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi!

IULIA

MONICA

RACA

La multi ani cu multa sanatate si noroc!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
va citesc de sambata de cum am ajuns acasa dar abia acum apuc sa scriu...

Ellenuta,
ma bucur ca fetele se insanatosisera pana la concediu si ca nu ati avut probleme cu ele. Despre cealalta chestiune nu stiu ce sa zic... au spus fetele cam tot. Eu cred ca cel mai bine ar fi fost sa fi plecat doar voi patru in concediu, fara soacra (oricum ea s-a relaxat probabil mai mult ca tine) si fara anturaj. Asa poate ar fi avut si sotul tau "chef" sa se implice. Daca poti fugi pana la Miri, daca te cheama chiar si cu ambele fete... O sa fie greut dar fun! Si poate meriti sa iti scoti parleala din concediu. Fara e inca lunga in fata noastra........

LalaD, Doniro,
felicitari pentru anii de casnicie pe care ii impliniti! La cat mai multi si mai fericiti!

Daca am ratat aniversarea vreunei zuze imi cer scuze....

Operatiunea "scapam de pampers in vacanta" n-a reusit! Continuam aici: de cate ori iesim din casa si nu mergem cu masina o sa ii pun chilot iar in casa o sa il duc des la WC poate, poate. Cu gradi nu e nici o problema dar eu as vrea ca pana in decembrie la a treia aniversare sa fim curati....

In rest am un copil alintat care s-a bucurat enorm sa isi revada tatal iar acesta e (inca) foarte incantat de fiul lui....Nu imi vine sa cred cum comunica....sper sa il tina pe dl tatic naravul mult si bine. Socrul si tati ne-au asteptat cu flori (eu de la tati) si cu cirese oachese (de la bunic pentru nepot)......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Se vede ca sunt inca obosita: am vrut sa zic "VARA e inca lunga...."
Eu de sambata am despachetat, strans prin casa, schimbat lenjerii...
Ieri am cules zmeura si agrise negre. Aseara dupa ce le-am curatat le-am si fiert: gem de agrise negre si jeleu de zmeura. Vor iesi cam 4 si respectiv doua borcanele dar sunt f bune.
Dl sot nu a miscat un ac in vederea obtinerii creditului... Ieri am inceput eu sa inventariez documentele si vad ca nici macar nu le-a obtinut pe cele inca lipsa la plecarea mea in RO. Formularul pe care l-am impins sa-l completeze cat fierbeam eu in paralel dulceturile l-a completat gresit!

Copilul meu a ramas impresionat de limba romana cred. Ori vrea sa impresiuneze: aseara a zis el Ingerasul aproape corect, ii recita lui ta-su "umbla baba prin salon" si a zis ca la prima ploaie ii canta si "melcul" ca acum nu are melc sa exemplifice!!!! Si ieri ii multumea bunicului in romaneste: "Multamesc", si apoi raspundea "che placere"....
Sa vedem cum se reacomodeaza la gradi... sper sa fie deschisa azi, intr-o zi de iulie tin minte ca au educatoarele excursie, tre sa ma informez cand.
Eu o sa fiu prinsa cu multe chestii si trebuie sa invat pt examenul de obtinerea cetateniei germane....

Ce ma intristeaza si m-a dezamagit de-am plans o tara bine a fost faptul ca am primit "respins" de la firma unde am fost la interviul final pe 31 mai. Sambata ma astepta plicul in posta!
Am o idee de business cu un fost coleg dar nu stiu daca e fezabila. Altfel dupa concediul sotului din august tre sa gasesc: altfel ne mananca ratele´la banca!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Merg sa vad poze cu marea din Bulgaria si fetele Ellenutei si apoi pe frumoasele Stancutza si Sofia.......

Blogu` nostru

Mergi la inceput