Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,

ce zi nebuna si azi, tot intr-o agitatie am tinut-o dar am reusit sa dorm langa gaza 1,5h caci eram treaza de la 04!

Sper ca toti bolnaviorii sunt pe calea cea buna si nu le mai dau mamicilor emotii!

Am vazut poze cu Eva, domnisoara de pension si m-a dus cu gandul direct la Otilia (Felix&Otilia) nu stiu de ce.... e o scumpa!

Dupa prima poza cu Sofia a Madalinei ma anunta Webshots ca nu am instalat nu stiu ce, mai incerc maine dimineata poate nu mai fac pe nebunii.... :-)

Ginette,
al meu inca nu s-a desprins din patul nostru asa ca nici nu are de unde reveni la noi in pat. Nu stiu cand va vrea la el in pat caci l-am dus in camera lui unde ar dormi singurel....
De ce e nasol la mare saptamana viitoare????

Of, Eliza,
bine ca nu a fost mai rea cazatura. Gaza mea a tras o tranta ieri de pe leagan, tocmai cand prinsese curaj sa se dea in viteza, cu mult avant!!!! Azi uitase deja incidentul....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor sunt disperata. Tata e din ce in ce mai rau. Dr. a spus sa stam permanent acolo. Soacra tipa sa-i luam un copil ca nu mai poate. Nu m-a intrebat nici o vorba de tata.
Eu si mama mergem ziua...mama sta saraca de dimineata devreme, seara stau cu sotul pana la 12-1 noaptea. Asistentele se misca cu greu sa-l verifice, la rugamintile noastre insotite de umplerea buzunarului.
Ce fac cu un copil acasa? Noaptea mi-e teama singura acolo. Sunt slaba de ingeri. Ma abtin ziua in prezenta mamei, iar noaptea cand ajung acasa refulez si ma umflu de plans.
Maine e o noua zi care nu stiu ce imi aduce. Doamne ajuta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Roli sa dea Dumnezeu sa se faca bine! Soacra sa faca bine sa inteleaga ca e o situatie dificila si sa lase mofturile, nu ai lasat-o cu un bebelus total dependent de ea.Daca nici acum nu va intelege....Uff! Sper sa gasiti o solutie! Multa putere iti doresc.Ma gandesc daca nu te poate ajuta vreo zuz din Bucuresti sa-l ia la ea peste we. Din pacate eu sunt departe ca m-as oferi voluntar.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

Roli,sper ca in dimineata asta esti mai bine si ca ziua o sa aduca vesti bune pentru tatal tau sa isi revina.
Eu cred ca sotul tau ar trebui sa-i spuna mamei lui ca aveti un caz mai deosebit in familie si sa faca bine sa arate un pic de solidaritatea. Ei i-ar conveni sa nu aiba cine veni sa stea cu ea in spital? Sau sa o lase singura cu sotul ei internat????
Doamne-ajuta sa revina tatal tau stabilizat acasa!

Nu stiu daca Andrei sau poate Marc ar sta la altcineva, ar trebui sa fie totusi persoane pe care nu le vad pentru prima data....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sa vedem cum o fi ziua de azi, ma chinuie nu vrea sa mai ia medicatia deloc, cu macarea nu o fortez , mai baga un stiks, un covrigel, o jumatate de banana, kk face in continuare apa cu tot antibioticul administrat, nici macar pampersul nu-l absoarbe, a ajuns la peste 15scaune pe zi, uf parca nu mai vad luminita, singurul lucru bun este ca nu mai varsa,este apatica adoarme dint-o data si doarme muuult acum doarme de la 22 a marait pe la 6 si i-am dat un bibu cu ceai de menta in somn.Dr zice sa o hidratez cat pot de bine sa bea apa si ceai de menta la greu ca-si va reveni si la scaun, de asta nu ma plang ca bea ajunge la 1l de lichide dc nu mai bine.

Roli sanatate multa tatalui tau!Cu soacra da-i ignore doar nu o arunca copii in strada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Eu sunt in dubiu: saptamana viitoare e super nasol la mare; ma bate gandul sa nu mai mergem - pierdem avansul de 200RON, nu toti banii (adik 680RON)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Roxana, unde mergeti? Si noi vrem la mare in sapt. 26 - 31 iul si tot caut pe net cazare, poate imi dai idei...
Eu ma gandeam la Eforie Nord, la o pensiune cu bucatarie, sa fac eu ceva dimineata si seara...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

P.S. Noi nu vrem sa facem rezervare, tocmai pt a nu risca cu vremea. Daca e frumos, facem bagajele si mergem. Cred ca gasim noi ceva cazare pe loc, nu???

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Asa gandesc si eu ca nu-i arunca in strada...da sunt convinsa ca tipa la ei si e o atmosfera nasoala. Sotul i-a explicat in toate felurile. O doare undeva..o tine pe-a ei ca ea nu mai poate, desi il are pe barba-su in puteri, tanar, adica 66 ani. Numai el iese cu copiii, ea doar gateste.
Nu stiu ce fac...avem niste prieteni de familie foarte apropiati, la care Marc s-ar simti bine la care as putea lasa copilul cateva zile, dar sunt la mare sapt asta.
Azi tata a baut supa pt. prima data dupa 3 zile de nemancat nimic absolut. Dar e tot pe oxigen, nu se poate misca...azi noapte il dureau toate oasele si nu reuseam sa-i gasesc o pozitie buna. Nu poate dormi deloc si nu are voie sa primesca nici un fel de somnifer/calmant, ca i-ar putea fi fatal.
Ma gandesc cu groaza ca acasa ar trebui sa gasesc o femeie care s-o ajute pe mama, ca ea nu are cum sa se lupte cu el. E f. greu. Nu stiu unde as putea gasi o femeie care sa nu ma cocoseze de bani...ca nu avem atatia bani.
Imi pare rau ca va bat la cap cu probl. mele. Nu pot sa ma descarc...tb, sa fiu tare in fata alor mei.
Va pup pe toate si va multumesc ca aveti rabdare sa cititi.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Asa gandesc si eu ca nu-i arunca in strada...da sunt convinsa ca tipa la ei si e o atmosfera nasoala. Sotul i-a explicat in toate felurile. O doare undeva..o tine pe-a ei ca ea nu mai poate, desi il are pe barba-su in puteri, tanar, adica 66 ani. Numai el iese cu copiii, ea doar gateste.
Nu stiu ce fac...avem niste prieteni de familie foarte apropiati, la care Marc s-ar simti bine la care as putea lasa copilul cateva zile, dar sunt la mare sapt asta.
Azi tata a baut supa pt. prima data dupa 3 zile de nemancat nimic absolut. Dar e tot pe oxigen, nu se poate misca...azi noapte il dureau toate oasele si nu reuseam sa-i gasesc o pozitie buna. Nu poate dormi deloc si nu are voie sa primesca nici un fel de somnifer/calmant, ca i-ar putea fi fatal.
Ma gandesc cu groaza ca acasa ar trebui sa gasesc o femeie care s-o ajute pe mama, ca ea nu are cum sa se lupte cu el. E f. greu. Nu stiu unde as putea gasi o femeie care sa nu ma cocoseze de bani...ca nu avem atatia bani.
Imi pare rau ca va bat la cap cu probl. mele. Nu pot sa ma descarc...tb, sa fiu tare in fata alor mei.
Va pup pe toate si va multumesc ca aveti rabdare sa cititi.

BAIETII MEI IUBITI

Roli, e cumplita soacra-ta. In locul tau pe cuvantul meu ca as scutura-o de numa'... Chiar nu realizeaza ca e singura in masura sa ajute?? E vb de nepotii ei, in puii mei. Ca m-am enervat. Mama, ce i-as zice cateva. E o situatie limita, ce dracu... Doar nu ii tine in cap de dimineata pana seara. Doamne, ce oameni!
Imi pare rau pt situatia cu tatal tau. Sa dea Domnul sa se faca bine si apoi ai tu grija de socrela cumva...

POZE

Mergi la inceput

Roliiiiiiiiiiii, saptamana viitoare e cod galben de caniculaaaaa!!!!! Mergi la mareeeeeee.
Uite: http://vremea.kappa.ro/

POZE

Mergi la inceput