Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa la amiaz:)

eliza, uf, ce spaima cred c-ati tras... un mini-sfat, ignora-l daca n-ai chef sa citesti, atentie la cazatura in fund. poa sa fie foarte parshiva. intrebati-o daca nu a ramas cu dureri eventual la "coada". sper sa nu! in rest, daca fu numai sperietura, sa treaca cat de repede:) pupam gogoshica cea viteaza:)

mada, ca sa se opreasca "apa", trebuie intai refacuta flora bacteriana. pe langa ce ti-a dat medicul, da-i si ceva pt asta. noi luam lacteol cand e necaz mare, doua pastilute in bibe, una dimi si una seara. si asta va ajuta enorm. in rest, rabdarica si sanatate multa!

draga roli, mi-a scapat diagnosticul tatalui tau, dar daca e nevoie de ingrijire lma domiciliu, exista crucea alb-galbena. daca va trimite pe cineva, fie si doar temporar, cuc eva bani in plus, cred c aputeti convinge persoana sa ramana mai mult timp. sper sa nu fie cazul si sa-si revina repede tatal tau. cu soacra... era sa scriu ceva dar mi-e jena de cum arata scris. imi vine sa-i dau doua palme ca se da bunica doar cu vorba:((( am si eu un fenomen d-asta...

la noi s-)a dat desteptarea la 5juma. zau ca-mi vine sa-i arunc pe geam....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici sper ca va mai amintiti de noi,cred ca am lipsit o luna incheiata dupa forum si mi-a fost tare dor de voi.Am scris un mesaj ieri dar nu stiu cum naiba facusi ca l-am pierdut.Reiau asa in mare spunandu-le multa sanatate la clopotei bolnaviori,am vazut o gramada de pozici,nu imi vine sa cred ce maricei si frumosi sau facut pui nostri.
Roli multa sanatate tatalui tau,te inteleg asa de bine,acum un an pe vremea asta eram si eu in situatia ta cu soacra.Am avut noroc ca mama a stat cu Bia,stiam ca este in siguranta si nu aveam grija ei.Vroiam sa iti sugerez sa vb sotul cu soacra ta dar vad ca deja ati facuta si nu intelege,pacat.
Elle am citit despre sotul tau si ma uimit ca nu vede ce comoara are langa el.Sa sti ca nici sotul meu nu se implica asa cu Bia,unde mai pui ca imi zicea uneori ca ce ma vait ca stau doar acasa cand imi ieseam din fire.Acum in Tenerife a fost pentru prima oara cand a stat cu noi 2 saptamani si a vazut ca uneori nu-i asa de simplu.Acum daca zic ca nu a vrut sa pape si m-am suparat sau ce ma plang imi zice ca ma crede si asta ma multumeste,macar nu mai vb aiurea.Eu cred ca asa ar putea vedea si sotul tau ca nu este chiar asa usor sa stai non stop acasa cu 2 copilasi.Oricum ai 2 fete minunate si mai tarziu sunt sigura ca iti vor aduce numai bucuri.
Imi pare rau ca am pierdut mesajul ca scrisese multe dar acum nu imi mai aduc aminte ce am scris.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am trimis primul mesaj sa nu mai fac vro prostie sa il sterg iarasi.Bianca a fost ok in mare in Tenerife doar ca mi-a vomat iarasi de fiecare data cand mergeam cu masina.Am venit cu ea parca mai slabuta si ma enerveaza enorm cand vad ca nu vrea sa manace,are doar 12kg si 91 cm.Am citi ce greutate au uni clopotei si parca am intrat la griji.A inceput si ea sa zica cuvintele acum,inca nu le leaga asa dar am scapat de un stres macar in privinta asta.Deasemenea am inceput sa o las fara pampers de o saptama si abia astazi a fost mai bine adica a facut la olita singurica.Primele zile era teribila umbla cu pamersul dupa mine si ma certa de zor sa il pun caci facea mereu pe ea.Totusi cand doarme la pranz ii pun pampers,deasemenea cand ies afara in parc.Cred ca am uitat sa mentionez ca ne-am intors de o saptamana in Bucuresti si daca aveti drum prin Tineretului sa faceti vreo intalnire vrem sa venim si noi.
Data trecuta ne-am intalnit cu Gatta si Sara care ma uimit ce frumos vorbea, ce fetita cuminte,intelegatoare si frumoasa este.Bianca mea parca este mult prea rasfatata si am inceput sa iau ceva masuri.Toata lumea in jurul ei ii pune cornite si uneori e greu sa mai ma inteleg cu ea.
Cam atat despre noi deocamdata ca ma duc sa fac ceva de papica cat doarme ea.
Mai vroiam sa le spun La multi ani! tuturor zuzelor care si-au aniversat ziua de nastere cat am fost noi plecate ca mi-am adus aminte.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Miri, saru'mana de info (a propos de litere schimbate)
Si Adela s-a trezit la 6:30, s-a dat jos din pat si a venit in dormitor (cu suzeta si iepurasul) si a mai dormit cam 1h, in patul nostru.

Pt tiza mea () - Doniro - mergem la Vila Florenta, din Ef Nord; au bucatarie, frigi in camera si curte cu loc amenajat de joaca pt copii.
Noi am platit in avans 200 ROn - am facut rezervare ca n-am vrut sa ma risc, sa umblu dupa cazare. dar cred ca nu mai este asa inghesuiala, sa fie totul full.

De vreme nu stiu ce sa zic; soare am vazut ca n-o sa fie decat vineri 16.07 (si noi plecam pe 17.07 inapoi, spre casa) in rest, nor.
Dan a zis sa ne riscam pana pe marti -miercuri si apoi sa venim acasa, dak n-o sa fie vreme de plaja.

Roli, off, sper ca tatal tau e mai bine; cat despre soacra, si eu zic ca Mada - las-o sa se vaite ca doar n-o sa dea copiii afara din casa; acum, tu stii, sa n-ajunga sa-i loveasca (dak e asa de 'obosita' ) ca atunci, clar trebuie sa intervii; dar intervii in sensul s-o 'scuturi' putin pe madam socrela.
Sanatate multa tatalui! (si descarca-te aici, ca face bine )

Cris-uk, e la inceput (cu pipi la olita); Adela dupa o luna de-abia a inceputs a spuna 'ma doale butica - adu oita' - indiferent ca e kk sau pipi. Inainte o puneam eu din ora in ora.
Acum vad ca si la pranz e pampersul uscat, dar inca nu ma risc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Pt tiza mea () - Doniro - mergem la Vila Florenta, din Ef Nord; au bucatarie, frigi in camera si curte cu loc amenajat de joaca pt copii.
Noi am platit in avans 200 ROn - am facut rezervare ca n-am vrut sa ma risc, sa umblu dupa cazare. dar cred ca nu mai este asa inghesuiala, sa fie totul full.

De vreme nu stiu ce sa zic; soare am vazut ca n-o sa fie decat vineri 16.07 (si noi plecam pe 17.07 inapoi, spre casa) in rest, nor.
Dan a zis sa ne riscam pana pe marti -miercuri si apoi sa venim acasa, dak n-o sa fie vreme de plaja.

[Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Am vazut pe site vila, e frumoasa; preturi cam maricele, dar arata super.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

roli multa sanatate tatalui tau! Doamne ajuta sa se faca bine repede!! soacra ta este cumplit de rea si egoista ... chiar nu intelege deloc situatia? eu zic sa-i dai ignore .. doar nu i-o lasa in strada pe pitici .. daca as putea, te-as ajuta cu mare drag ..

roxanici eu as merge la mare .. pai la ce previziuni am avut noi cand am plecat .. doar stii bine si pana la urma a fost bine. asa e la mare .. mai da o ploaie, mai iese soarele .. hai ca o sa fie bine, apuca-te de bagajele ..

mada uf imi pare tare rau ca nu ia medicamentele .. nu o poti pacali cu ceva .. la mine a functionat treaba cu marea .. nu iei siropul, nu poti sa mergi la mare .. sanatate multa!! i-ai dat ercefuryl? este super la diaree .. jumate de capsula de 2 ori pe zi in putina banana pisata ..

eliza pupam nazdravana .. bine ca s-a ales doar cu sperietura ..

cristina hehe .. lume noua .. ma bucur ca a fost frumos in tenerife. cred ca rasfatatei mici i-a placut tare la balaceala ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

EGOISTA! Asta e boala de care sufera soacra-mea. Azi i-a plans pe umar sotului ca o dor toate, ca numai poate. Da cand cand calareste toata ziua magazinele sa-si cumpere genti si bijuterii, coaforul si prietenele la cafele n-o doare nimic .
Ii fac supa lui taica-meu si ma duc s-o inlocuiesc pe mama care cade pe ea de la 7 dimineata.
Asta e. O scot cumva la capat ca Dumnezeu nu ne da mai mutl decat putem duce. Ma oftic ca-s slaba de ingeri. Intr-o situatie ca asta tremur toata ca nu ma descurc, mi-e teama sa stau seara singura la spital...sunt cacacioasa...ma scuzati.

Miri merci de info...o sa intreb acolo cat m-ar costa. Taica-meu are zeci de diagnostice...insuficienta cardiaca, 2 infarcturi la viata lui, fibrilatie care se pare ca i-a trimis un cheag la creier, probleme de circulatie si 84 de ani. Una peste alta de 1 saptamana a cazut la pat si nu se mai poate misca.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GINA

ANA-MARIA

La multi ani! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

(si descarca-te aici, ca face bine )

Cris-uk, e la inceput (cu pipi la olita); Adela dupa o luna de-abia a inceputs a spuna 'ma doale butica - adu oita' - indiferent ca e kk sau pipi. Inainte o puneam eu din ora in ora.
Acum vad ca si la pranz e pampersul uscat, dar inca nu ma risc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Stii ce bine imi face sa va citesc, asa obosita cum sunt? Va multumesc ca sunteti aici. Fug la spital. Revin probabil pe la 1 -2 noaptea.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Miri sarumna de sfat nu m-am gandit, o sa o intreb diseara, dar nu s-a plans de durere pe undeva dupa, doar mi-a zis ca s-a speriat, dar o sa fiu mai atenta.
Roxana eu zic sa te duci chiar daca nu o sa ai toate zilele de plaja, puteti sa va plimbati, sa iti mai iei gandurile de la servici. Stiu ca ai avut un an tare agitat, meriti cateva zile de relax. Numai sa nu ploua, in rest gasiti voi ce sa faceti daca nu e soare de facut plaja.
Roli eu zic ca esti destul de puternica,dar ai si tu nevoie de un umar pe care sa plangi. Soacra daca nu se comporta urat cu copiii ci doar se plange la voi, da-i cu ignore si gata. Intreaba-i si pe cei mici cum se simt acolo insa.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput