HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Fetele, am si eu o intrebare pentru mamicile cu experienta si mamici de fetite...

Voi faceti gauri in urechi pentru cercelusi din maternitate??? Eu asa mi-am propus, dar am auzit si povesti cum ca nu e indicat, ca fata creste si se incarneaza cercelusul... Ce parere aveti? Si ce stiti trebuie un anumit tip de cercelus???

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Eu am facut in maternitate, costa 20 ron parca. Si am mai multa incredere, Nu are cum se "incarna" lobul urechii, cercelusiul se misca si culiseaza la baita, la schimbat de haine, nu sta intr-un loc.
Cercelusi sunt speciali de noi nascuti, in principiu orice tip de prindere mai putin recomandata cea cu surub.
De ex nasii fetelor vor fi plecati din tara cand nasc, vin ei cu cerceii, asa ca eu o sa le fac gauri si cu atisoare, asa am facut si la Alesia.

Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

alina, felicitari mamico!!! bine ai venit in delfinariu, aida!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

intrebare - Sa vedeti ce ma preocupa pe mine: dupa cezariana, in cat timp se reface operatia si putem sa ne apucam de facut miscare/ sport?
Ce sa fac, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Doctorii spun repaos 6 saptamani. Atunci se poate face un control + eco.
In practica fiecare organism isi revine diferit.
Si evident ca exista recuperare de nevoie cand nu are cine sa te ajute sau cand esti genul de persoana care nu sta locului.
Eu cand avea bb 3 saptamani, era Sf. Ion si al meu sot a intarziat la baita fetei. I-am facut-o singura in dormitor dupa care am carat copaia cu apa in baie . Am facut-o inconstient, din obisnuinta mea de a ma descurca singura, nici nu m-am gandit ca-s 7-8 l de apa acolo. Insa recunosc ca dupa operatie mai bine sa ceri ajutorul cuiva la nevoie decat sa dai de alte belele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Neata si din partea noastra...ce de vesti bune si cati delfinasi au aparut

FELICITARI CORINA,ALINA...refacere rapida si mult laptic

BINE ATI VENIT AIDA SI TUDOR

HAI CD..NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC

Noi suntem bine si putin cam obosita...Antonia nu prea doarme noaptea....azi a facut o saptamana
Eu am inceput sa plang din orice...am momente cand ma uit la ea si incep sa plang...sper sa imi revin

Ma duc sa mai fac ceva prin casa acum cat doarme...va pup

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

e un fel de depresie dupa nastere....fericire amestecata cu grija, responsabilitate, dragoste etc. asa pateam si eu.....si ma tot gandeam ca daca nu o sa pot face pentru ea cat trebuie, daca nu o sa fiu o mama buna, daca nu o sa stiu sa o apar...etc...
un copil iti aduce multa forta muti si muntii din loc pentru el..oricum starea asta trece....in curand.

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bun gasit burtici, mamici si delfinasi!

Zilele astea doar v-am citit, nu am mai avut energia sa si scriu, iertati-ma!

Felicitari LaLaLa, Coteasca, Alina2005! Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele toata viata! Bun venit pe lume delfinasi, sa fiti sanatosi si papaciosi si sa va faceti parintii fericiti!

Ma bucur ca Beatrice Teodora si Crissy sunt mai bine si ma rog in continuare pentru micutul Sebastian Petru sa isi revina si sa respire singurel!

Am citit cu emotie si cu lacrimi mesajul de predare a stafetei al mamicilor de flori de liliac! Imi amintesc si eu cu nostalgie de primele zile dupa ce am facut testul de sarcina, cate emotii, cate incertitudini... Si cat de minunata a fost perioada aceasta a sarcinii! pot spune fara nici o indoiala ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea de pana acum! Sper ca DD sa ne mai dea o data miracolul de a aduce pe lume o noua viata!

Iar acum ... HAI CD, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS! ASTEPTAM SA NE TRIMITI DE VESTE CAND POTI!

Noi suntem bine, doar ca as dormi in continuu...respir foarte greu si nu pot manca cat mi-as dori

Am fost luni la eco, bebe e cu cateva zile mai mic decat varsta sarcinii, dar e ok, la aproape 33 sapt. are 1946 gr. Nu s-a intors inca cu capsorul in jos, dar mai avem sperante! Nu mai are circulara de cordon, lichid e suficient asa ca poate reuseste sa se intoarca.

Sorina, Belu, Btz, Sheri - am emotii cand ma gandesc ca sunteti urmatoarele pe lista! Sa dea DD sa aveti travalii usoare si bebei voinicei si papaciosi!

Pupici pentru toate burticutele, Maya!

Elena 33+ cu un cuminte

AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

De/acum in colo o sa/ncep sa scot mai des, o sa fie un 'hai' de acum... n/o sa se mai pridideasca cu vestile bune si drumurile in delfinariude nastere

ce frumos suna delfinariu de nastere...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu intra omu' un pic si hot tzop apar delfinasii

Felicitari Corina, Alina recuperare rapida si sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si iubareti!!

HAI CD!!! da-ne vestea cea mare!!!

multumim fetelor de mai-iunie pentru predarea stafetei! m-a luat si pe mine plansul

Ce bine ca Teodora e mai bine, la fel si Crissy
Doamne ajuta sa fie bine in continuare, sa creasca si sa se faca mare

de Petru Sebastian si Lala nu mai stiti nimic?

Ochidut, Georgia ce ma bucur ca fetele voastre sunt cumintele si papa regulamentar la san...

Ochidut, asa face si Andrei..bine, cu sanul e mai reticent, ca nu prea il adora el...insa daca simte biberonul il trage spre el sa il bage in gurita si sta asa satisfacut pana papa tot de tzatza lu maica'sa nu ar fi asa satisfacut

de plans...eu ma crizez ca nu papa bine la san si ca nu o sa reusesc, sau ca tati a zis ceva (cum e el acum crizat cu mutatul) si il plimb pe Andrei prin camera si plang cu el in brate si ii zic ca mami il iubeste si il rog sa pape la san... deci eu sunt setata pe papa la san....de acolo bocetele...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna,
felicitari proaspetelor mamici, bebelusi sanatosi si mancaciosi

eu am aflat ieri la controlul gine ca am colul dilatat de 3 cm (am 37 saptamani)si ca nu mai am mult pana la nastere. Contractii nu am decat cele nedureroase. Oare cat mai dureaza pana la nastere? Cat pot sta cu colul dilatat? (poate cunoasteti astfel de cazuri)

cris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Fetele, am si eu o intrebare pentru mamicile cu experienta si mamici de fetite...

Voi faceti gauri in urechi pentru cercelusi din maternitate??? Eu asa mi-am propus, dar am auzit si povesti cum ca nu e indicat, ca fata creste si se incarneaza cercelusul... Ce parere aveti? Si ce stiti trebuie un anumit tip de cercelus???

la printesita nu au vrut sa-mi faca in maternitate, i-a facut asistenta pediatra la 3 luni (mi-a zis ca nu poate nici la 2 nici la 4, trebuie sa fie intr-o luna in care nu are vaccin de facut...)

acum o sa-i fac la 4 luni la farmacie cu cerceii lor (anti-alergici)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna fetelor.
Deci de astazi avem stafeta.Vai ce frumos a fost mesajul,mi-au dat lacrimile.
Si acum imi aduc aminte seara de 25 nov ora 8.30 cand mi-am facut testul si am vazut doua II si i-am zis sotului in lacrimi "o sa fii tatic".Am plans amandoi de emotie toata seara desi a fost pe neasteptate.Perioada sarcinii a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea,chiar daca imi era rau,vomitam,ameteam,toate treceau cand ma gandeam la mica minune din burtica,la miracolul meu si al sotului.Primul echograf pe 7 dec cand i-am auzit inimioara printului,prima bluza de gravida primita de Sf Nicolae de la sot,primele miscari la 16 saptamani cand nu stiam de ce simt eu inima ca-mi bate atat de tare,vestea ca va fi baietel..,toate sunt de nedescris.Iar acum stam si asteptam cu sufletul la gura momentul cand ne vom tine minunea in brate.Si cel mai mult ma bucur ca v-am avut si va am alaturi pe voi,dragele mele prietene.
Crispo pai si eu tot de pe greenbaby o sa fac comanda,insa nu ne-am decis la un model anume.Astept sa aud pareri de la tine cum sunt
Oannadin pacate sunt contractii dureroase neregulate
Victo pune-ma la coada listei
Sorina,Adriana,Belu ne luam de mana,stam toate si asteptam sa iasa delfinasii
ALINA FELICITARI,RECUPERARE USOARA SI MULT LAPTIC.AIDA BINE AI VENIT PE LUME PRINTESO,SA FII SANATOASA SI SA ITI FACI PARINTII FERICITI
Otilia aici sunt,semnam condica
Puiutz

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput