HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
LARISA eu am ajuns la spital cu duialatere 6 si initial m-au mintit si pe mine ca e tarziu si nu se mai face...in schimb mi-.au facut bine merci la dilatare 8 !!!nici eu nu stiam ca se mai face ,dar vad ca se face lejer.adica daca prima asistenta mi-a zis ca nu mai e timp,ca la dilatare 6 deja nasc,dupa doua ore imi facea anestezistul si spunea ca in 15 minute nu ma mai doare nimic,si am mai intarziat inca 2 ore ...deci timp berechet !!! dar le place lor sa zica nu!
asa cum ai sa auzi povesti ca la dilatare 2 e prea devreme,si am auzit atatea fete care au avut epidurala la dilatare 2 si efectul dureaza 12 ore ,am aflat si eu dupa ce unora le spunea ca e prea devreme..le place lor sa se mai chinuie pacientul,cateodata.
cu impinsul,eu cred ca vine atunci pe moment,ca nici eu nu am exersat,dar mi-a iesit mult mai bine![]()
dar nu mai imi somoiogea nici barbatu-meu parul si urechile de mi le facuse tirbuson,cred ca mi le-a clapaugit !
AOLEEEU,SA SCRIU MESAJUL SI SA MA DUC SA FAC POZE LA REVISTELE CU BUTUSEI PT RODICA.
BUTUSEI BUTUSEI PAPUCEI !
SA NU UITTTTT
OANA-
| Citat: |
| Aelita eu sigur vreau epidurala, zic asta inca de pe acum tu vad ca ai avut experienta si cu si fara epi...pe o scara de la 1 la 10 cat de tare iti reduce durerea?...nu pot sa cred ca nu mai simti chiar nimic nimic... |
dar din ce dureri ma scosese epidurala asta,la dilatare 8 ziceam ca morrrrrrrrrrr deja si ma gandeam cu asa groaza ca la dilatare 10 nu am sa mai rezist!!
nu e vorba doar de pragul fiecarei de durere,ci si de sarcinile si durerile care DIFERA !!! aveam acum la dilatare 8 cam ce avusesem la nastere cu prima.si ma gandeam ca mai mult de atat nu mai suport,simteam deja ca nu am sa mai rezist mai mult,imi venea sa urlu sa ma auda tot spitalul.asa ca dupa ce mi-a pus epiudurala,comparativ,nu am mai simtit nimic.
sunt fete care au mai simtit ceva,probabil in functie de doza,nu stiu...
deci nu era ca nu mai simteam,nu mai miscam,doar ca nu era durere .simti ceva cat sa colaborezi !
pe mine m-au pus sa il trag cu mainile mele,spre final.
baaai,si nu vroiam,eu tot nu si nu,si pana la urma de rusine am facut-o,ca prea insistau ca la minunea lumii si eu ma comportam ca si cand nu era copilul meu !
asa ca de rusine,am scos si eu copilul,doar nu durea nimic.
CUM MAI E BEBE SEBASTIAN ???????????
OANAAAAAAAAAAAA LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!!!!!!!!!!!

ANCA-
| ei sa vedeti voi...cum o sa o mai scoata la plimbare ca o sa uite si cum o cheama cand o sa dea cu ochii de ea! Parca-l vad mandru si tantos! |
baaaaaai,citrsc acum din urma tot ce a patit saraca ALINA inainte de nastere,cu doctora aia cu injectiile ei,cu sfaturile....si ea era de nastere !!!!!!!!!!!
MA DUC SA FAC POZE LA BUTUSEI.
Daca nu uit pe drum,ca sunt ca o gaina capie,ma duc dupa una,fac alta...
33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
btz_ovi spune:
Fusei si eu la medic.Jale mare,am venit asa suparata 
Bineinteles ca m-a urcat pe masa,iuhh urasc chestia asta,colul bine inchis si lung,bebe nu mai are cápátâna asa de jos,s-a mai ridicat un pic,nici gand sa iasa.Doctorita a zis clar ca daca nu iese pana la sf celor 40 de sapt ma baga la inducere,ultima solutie fiind cezariana.Insa si ea spera sa vina motanasul fara metodele astea,deoarece inducerea e dificila.Belu asa e?Tu stii mai bine
Am apreciat la ea ca nu se gandeste la cezariana decat ca la o ultima solutie,alti medici ar fi propus aceasta solutie din prima,insa dansa mi-a zis clar ca eu nu sunt pt cutit si facem tot posibilul pt naturala.
Eu sper ca bebitza sa fie ascultator si sa vina la termen.Chiar acum ma bag la sfertul de caserola de finetti si niste pepsi..poate se mai agita 
38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
am incercat sa ii dau cu lingurita , esec total 
bine, papase ceva la san, asa ca chinul de pe lume...
cica sa il pun in scoica, dar e prea mic si ii cade capul intr-o parte...apoi l-am luat in brate, dar pana puneam laptic in lingurita, se plictisea copilul si inchidea gura si apoi nici ca mai voia sa o deschida...

mami de brotacel Andrei Ioan
luminita2008 spune:
mesaj de la CD27:
'suntem bine, abia am primit telefonul. la 09.10 s-a nascut bibi, 3340kg, nemasurat inca. e bine, sta putin la incubator, cateva ore, sa capete o culoare mai roz.'
operatia ei a durat ceva mai mult, inteleg ca au fost lucruri de reparat de data trecuta. DAR EI SUNT BINE!!!!
mai multe va spune ea cand o putea, sua eu maine, daca ajung pe la spital s-o vad.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
adrianaBuc spune:
FELICITARI CD! SA FITI SANATOSI AMANDOI! Inca un delfinas 
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
aelita spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fusei si eu la medic.Jale mare,am venit asa suparata ![]() Bineinteles ca m-a urcat pe masa,iuhh urasc chestia asta,colul bine inchis si lung,bebe nu mai are cápátâna asa de jos,s-a mai ridicat un pic,nici gand sa iasa.Doctorita a zis clar ca daca nu iese pana la sf celor 40 de sapt ma baga la inducere,ultima solutie fiind cezariana.Insa si ea spera sa vina motanasul fara metodele astea,deoarece inducerea e dificila.Belu asa e?Tu stii mai bine Am apreciat la ea ca nu se gandeste la cezariana decat ca la o ultima solutie,alti medici ar fi propus aceasta solutie din prima,insa dansa mi-a zis clar ca eu nu sunt pt cutit si facem tot posibilul pt naturala. Eu sper ca bebitza sa fie ascultator si sa vina la termen.Chiar acum ma bag la sfertul de caserola de finetti si niste pepsi..poate se mai agita ![]() 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
ar putea sa te monitorizeze si sa te mai lase si peste 40 macar cateva zile.la mine Sofia a venit la 2 zile dupa 40,iar Andres la 4 zile,normal ca si eu disperam de grija,ca asa esti atunci,ai vrea sa nasti,dar dupa mi.am dat seama ca asa e normal sa vina cand vor ei,au venit bine merci repede si sanatosi.probabil ca daca ma speria vreun medic,ii scoteam si eu ,dar bine ca i-au lasat sa vina ei..
Andres a avut 3700 si a intarziat 4 zile,altul probabil propunea cezariana,vreau sa spun ca a fost cea mai frumoasa nastere,fara dureri,cu recuperare super rapida,faceam dush la 3 ore de la nastere,stateam greceste ,nu ma durea nimic! ar fi fost pacat de cezariana...
poate ai si tu noroc asa,iti tin pumnii si iti doresc o nastere rapida,fara dureri !!!

nu a facut nimeni capitol ??
ca sa nu facem doua fete in acelasi timp.
ma bag?
33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 mesaj de la CD27: 'suntem bine, abia am primit telefonul. la 09.10 s-a nascut bibi, 3340kg, nemasurat inca. e bine, sta putin la incubator, cateva ore, sa capete o culoare mai roz.' operatia ei a durat ceva mai mult, inteleg ca au fost lucruri de reparat de data trecuta. DAR EI SUNT BINE!!!! mai multe va spune ea cand o putea, sua eu maine, daca ajung pe la spital s-o vad. Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
oaaaaaaaaaaaaaaaaau ,felicitari CD !!!!!!!!!!!!!!!!

33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 cica sa il pun in scoica, dar e prea mic si ii cade capul intr-o parte... |
racusor, pune-i cate un prosopel sau o perinita de o parte si de alta a capusorului
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
Am curat si eu geamurile la bebelina in camera, am mai strans pe ici pe colo, am transplantat niste flori pe balcon... sunt obosita rau de tot! Si sunt supi ca am pus si eu lenjeriile de patut si sunt tare tare dezamagita ca nu imi place cum vin pe patutul nostru; sunt facute pentru patut mai mare. Asa ca ... nu am cearsafuri pentru patut. Trebuie sa vorbesc cu al meu barbat sa il conving sa ma duca diseara sa cumpar. Uf! Am duc sa mananc si apoi ma bag 10 min in pat. Va 
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
aelita spune:
FAC CAPITOL !
Nu s.a facut .nuuuuu?????
Nu miscati,ca se trage !![]()
33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)