HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRIS 2010 ,plzzzz,mergi la prima pagina si da EDIT la mesajul tau ,si da ENTER intre najorete sa se puna si ele la rand ca s-a latit pagina din cauza asta si cand se va inchide subiectul nu vom mai putea modifica,ramane asa si e greu de vizionat.
plzzzz

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

cristina si bamboleta..mersi de raspuns..
numai mie mi-a dat sa fac analiza??sa staui cu stresu in fund?? analiza aceea inseamna daca ai riscul de a naste prematur.. ea ar trebui sa se incadreze intre 2 si 4 ..iar eu am 3,9..

la doctor inca nu am ajuns..m-am tot plimbat pana acolo degeaba... era tot ocupat..ba ma uitase aia de la receptie sa ma treaca.. ba a fost in concediu..si uite asa au trecut 2 sapt de cand stau cu ele..

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

cristina si bamboleta..mersi de raspuns..
numai mie mi-a dat sa fac analiza??sa staui cu stresu in fund?? analiza aceea inseamna daca ai riscul de a naste prematur.. ea ar trebui sa se incadreze intre 2 si 4 ..iar eu am 3,9..

la doctor inca nu am ajuns..m-am tot plimbat pana acolo degeaba... era tot ocupat..ba ma uitase aia de la receptie sa ma treaca.. ba a fost in concediu..si uite asa au trecut 2 sapt de cand stau cu ele..

33+ cu o minune de
poze

Pai din cate vad eu, esti in limite... chiar daca la limita superioara... dar nu e depasita... Nu ar trebui sa te panichezi, cred io...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Felicitari proaspete mamici, Mov, Lalala, Coteasca, Alina!!! Bine ati venit delfinasilor, sa fiti cumintei si sa ii bucurati pe parintii vostrii.

Nu am mai intrat, pentru ca zilele se deruleaza cu o rapiditate uimitoare. Facem pasi inainte, de care sunt foarte mandra, dar apoi in fiecare zi se mai intampla cate ceva nou care sa imi dea emotii sau cate ceva nu e in regula.

Am rezolvat problema cu sanii, dupa tortura s-au desfundat canalele si acum iese lapticul bine. Cat depre partea cu mamelonul plat si cel ombilicat, pentru ca nu vroiau sa iasa bine si inca ma dureau tare, plus ca Larisa e inca mica si nu are asa forta sa suga, am decis sa nu ma mai chinui si cu ele si sa folosesc mameloanele de silicon. Am avut unele de la Nuk iar acum am luat unele de la Avent, de care sunt ff multumita si vi le recomand cu incredere daca aveti astfel de probeleme. Sunt tip fluture – standard si se gasesc la farmacii, au niste orificii mari, se lipesc bine de san, se face vid cu pielea si iese sfarcul iar bebe poate sa suga f bine cu ele.
Larisa are niste gesturi superbe cand suge, cum isi misca manutele, prinde sanul, apoi si le foieste prin aer ca si cum s-ar mira de ceva, isi pune cate un deget pe obraz ca si cum mediteaza la ceva…. e f comica.

Ma minuneaza ff tare cat de energica poate fi pentru varsta ei, nu-mi imaginam ca un copil de 1 sapt poate fi asa; am si zis ca daca povestesc la lume nici nu ma crede……Pai daca acum face asa, peste catvea luni o sa fie ca o trambulina….
Si pediatra a zis ca este mica dar extrem de viguroasa. Sa vezi cum isi misca picioarele, cum le incordeaza, ce forta are…..cand o pui sa regurgiteze isi trage capul sa il ridice, cand ii dam lapte cu seringa in completare apuca seringa cu mana; intr-o zi i-am pus putin suzeta in gura si tot asa a apucat-o cu mana….Am facut poze sa demonstrez… Si la fel eu nu imi imaginam ca un copil asa mic daca il pui pe spate are forta sa se intoarca pe o parte….eu sunt total neexperimentata, dar vad ca si mama este complet uimita.

Acum sa va zic alte “aventuri” de-ale noastre: dupa ce ni s-au desfundat canalele eu eram tare fericita ca pot alapta. Insa Larisa a facut putin icter si exact in ziua dupa “desfundare”, cand vroiam sa imi probez sanii, ea a facut un fel de apogeu al icterului si era foarte foarte apatica si somnoroasa. A dormit toata ziua iar eu m-am chinuit toata ziua sa o trezesc sa ii dau ceva sa manance. Nu vreau sa o trezesc la ore fixe, dar ea in ziua aceea nu se trezea deloc si imi era f teama ca se deshidratase de tot; plus ca daca nu se hidrateaza bine nici icterul nu ii trece. A fost f greu, pentru ca nu reactiona la nimic, si pe masura ce o vedeam asa pe masura ce ma ingrijoram mai tare ca e deshidratata, ca poate i se agraveaza icterul, sanii mei erau iarasi piatra……Pana si cand o schimbam, ii tineam picioarele in sus sa o sterg si ea dormea asa – faza la care de obicei plange; si la baita a fost somnoroasa si de obicei urla de mama focului. Spre marea mea bucurie, noaptea a inceput sa reactioneze putin si am inceput sa ne hranim la san iar a doua zi a mancat mai multe mese trezindu-se singurica. Inca nu are numarul de mese normal, dar sper sa ne reglam incet incet. Si aveam o mare problema ca adormea rapid la san, dar vad ca si asta a inceput sa se mai schimbe. Doctorul spune sa o ciupesti de picioruse, de nas…dar de unde….daca ea nu vroia cred ca putea sa o tai in doua si tot nu reactiona.
Azi noapte a fost extrem de agitata, iar am facut noapte alba simteam ca adorm in picioare, nici nu mai vedeam in fata ochilor. S-a trezit sotul si mi-a luat din brate si m-a pus sa dorm; dupa vreo 2 ore el era cu ea tot in brate, ea tot maraita. S-a trezit si mama si a preluat-o si ea. Deabia pe la 7 dimineata am mai hranit-o la san si a reusit sa se calmeze si sa adorama. A facut o usoara diaree si cred ca o durea si burtica…..nu stiu ce a avut dar a reusit sa ne termine pe toti.

Mai am multe de povestit, dar m-am lungit tare mult acum, mai revin …..Acum ma exaspereaza faza cu proba suptului, cu cantarul pe care il urasc si nici nu vroiam sa il iau, dar se pare ca nu am avut incontro…ca nu ne dadeam deloc seama cat si cum suge si cat mananca…si cantarul asta am impresia ca da eroare de multe ori, imi vine sa il arunc pe geam……

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

felicitari fetelor care au nascut ieri..uite asa incet incet se umple delfinariul;)..

Cristina 30+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea noastra...ce de vesti bune si cati delfinasi au aparut

FELICITARI CORINA,ALINA...refacere rapida si mult laptic

BINE ATI VENIT AIDA SI TUDOR

HAI CD..NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC

Noi suntem bine si putin cam obosita...Antonia nu prea doarme noaptea....azi a facut o saptamana
Eu am inceput sa plang din orice...am momente cand ma uit la ea si incep sa plang...sper sa imi revin

Ma duc sa mai fac ceva prin casa acum cat doarme...va pup

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Offf mai mamici, ce ma emotioneaza postarile voastre Sanatate multa si energie din plin

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Fetele, am si eu o intrebare pentru mamicile cu experienta si mamici de fetite...

Voi faceti gauri in urechi pentru cercelusi din maternitate??? Eu asa mi-am propus, dar am auzit si povesti cum ca nu e indicat, ca fata creste si se incarneaza cercelusul... Ce parere aveti? Si ce stiti trebuie un anumit tip de cercelus???

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Eu le-am pus din cei de tip vechi, tortita. Acum nu mai am decat daca fac niste permutari de la una la alta ca cea mare e deja mare, merge la scoala, are idei.
Celei mari i-am pus la externare la 5 zile, celei mici la 4 luni si a fost cam la limita adica daca mai stateam putin sigur tragea de ei. Cea mare a facut antibiotic in spital in primele zile si probabil a ajutat sa nu faca infectie. Cea mica a cam supurat urechea o perioada.
Eu daca as putea as pune din spital, dar nu pot aici, doar cand venim in Ro.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
stiu ca imi va fi dor de perioada asta, am auzit de la alte persoane si chiar simt.imi mangai zilnic burtica cu mare drag si deja cu dor cand vad ca delfinasii sar in piscinute din ce in ce mai mult

dac-ai sti cum instinctiv duc mana la burta s-o mangai, sa vad pe unde e mai umflata , cum am grija sa nu apas cu ceva pe burta, sa nu ma stranga hainele

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALINA2005 A NASCUT !!!!!!!!!!!!!BRAVOOO,FELICITARI !!! Bine ai venit pe lume,AIDA !!! Ce nume frumosssss !!!!!!!!!

BAMBOLETTA noi am terminat renovarile.bine ca ai luat masina de vase,cu doi copii o sa ai nevoie !mie imi plac mult paturicile dinpatrate dar nu am rabdare sa fac acelasi lucru de multe ori,la fel.

SHERI,bravo,mami,uite cum ai ajuns spre final fara probleme !!!

CORINA Felicitari,mami !!!!!!!!!!!!! recuperare rapida,sa veniti repede acasa !!

CRISPO in final tind sa cred al doilea medic,nu? nu cel care te sperie in halul ala !!!

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput