HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 17
Mycya spune:

am primit patutulll

am niste emotii uii...exact in ziua cand a inceput oficial odiseea noastra

fug sa desfac pachetul sa vad ce gasesc
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
maya71 spune:
de la albinutza Maya!
Sunt alaturi voi si va imbratisez cu drag!
De/acum in colo o sa/ncep sa scot
mai des, o sa fie un 'hai' de acum... n/o sa se mai pridideasca cu vestile bune si drumurile in delfinariude nastere 
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
eu mi-am mai adus de acasa cand am venit, stiind ca ma va mai apuca pe mine o pofta.ardei copti eu sunt fan la tot ce tine de muraturi, de legume coapte si de toate felurile![]() da cu cartofii pai si eu mai profit aaa si sa nu uit....azi noapte am visat ca, cica eu am nascut si aveam doua fetite si nu stiam pe care cum sa o alaptez prima si chinuindu-ma eu sa ii bag tzitzi in gura vine (ghici cine!!!) madam Shery ....m-am trezit asa buimaca nu stiam ce se intampla![]() Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara![]() |
mama ce vis

...a fost super, mi-o si imaginez pe shery venind sa ia fetele pe care le uitase

Oana
38+ Matei Marius
AMR 8 zile
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Mycya, vin in Germania sa-ti dau na-na la fund ! cat esti de gravida Chiar cand vii in tara cu bebicul? Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -6z |
pai eu vreau sa vin in septembrie la inceput ca are si fratele meu nunta pe 4 si numai bine dupa fac botezul...dar asta va depinde de fata cand se naste ca daca vine in august pe 8 cum e DPN voi pleca pe la jumatea lui sept.daca vine pe la sfarsitul lu iulie voi pleca cam pe 1 sept de aici,dar asta va depinde si de problema cu rinichiul
noi speram sa se rezolve in saptamanile astea de sarcina si sa iasa sanatoasa
.
acum fug sa montez patutul ca nu am rabdare pana vine sotu de la servici

Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
bamboletta spune:

Hai CD nastere usoara 

Corina,Alina felicitari

sa va traiasca delfinasii 

A inceput oficial odiseea noastra
..multumim mamicilor de mai-iunie pt predarea stafetei

Bamboletta
31+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 8+ pana vine
enik83 spune:
neata fetele..pfiu ce febra pe aici..![]()
fetele nimeni nu a facut fibronectina? sunt un pic morcovita ca nu mi-a iesit grozav..
33+ cu o minune de 
poze
ciristina_serban spune:
Enik, eu una nu am facut analiza asta. Nu stiu ce sa-yi spun.. poate fetele stiu... sau da o cautare pe net sa afli mai multe... zic si eu.. doctorul nu ti-a citit analiza??
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
bamboletta spune:
burticile,mamicile si delfinasii..
noi suntem in renovari
acum mi-a venit ![]()
vrem sa schimbam mobila de bucatarie..sa luam masina de spalat vase 
m-am apucat de crosetat o paturica...o fac din patrate
sa vedem ce iese 
Paula-ai terminat paturica?![]()
Maya-multi 

Enik-eu nu am facut...nici nu stiu ce e ![]()
![]()
Bamboletta
31+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 8+ pana vine
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Mesaj de la Alina2005: "Aseara la 22.40 s-a nascut Aida,cezariana, 3200." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FELICITARI ALINA !!!!! Recuperare rapida, mult laptic. AIDA bun venit pe lume, sa fii sanatoasa,cuminte,sa ai mult noroc in viata si sa iti bucuri parintii in fiecare zi din viata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 7 zile ![]() ![]() |

AIDA BUN VENIT PE LUME!
saptamana 36
Ducu
ciristina_serban spune:
Fetele, am si eu o intrebare pentru mamicile cu experienta si mamici de fetite...
Voi faceti gauri in urechi pentru cercelusi din maternitate??? Eu asa mi-am propus, dar am auzit si povesti cum ca nu e indicat, ca fata creste si se incarneaza cercelusul... Ce parere aveti? Si ce stiti trebuie un anumit tip de cercelus???
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

eu sunt fan la tot ce tine de muraturi, de legume coapte si de toate felurile
! cat esti de gravida