HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

..... m-am uitat la lista........
Sheritra
Sorina.....

Sheritra, mama, fetele tale dau semn ca ar vrea sa iasa???
Delfinasul meu cred ca vrea sa fie cavaler si sa le astepte.......

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

He -he! Nici un semn! Mai am cate o contractie da-i dau in cap, mai trebuie sa stea o sapt musai la incubator ca-s doua si-s mai micute.
De maine intru si eu in 9 luni, nici picata cu ceara nu-mi vine a crede! N-am crezut de la inceput ca o sa le duc atat de mult, la cate povesti cu nasteri de gemeni am auzit.... De acu totul e bine.
Dar da, am prevestiri, de ieri ma dor coastele, sternul, azi dimineata aveam cutia toracica parca presata, ma strangea din toate partile, dureri de dilatare de pelvis, dureri de canale in tate, si parca dintr-o data am mai multa energie, sunt mai puternica, dorm mai bine. Parca aseara ma facusem mai frumoasa la fata, adica nu mai aveam aspectul ala de balon umflat!
E clar ca mult nu mai stau !

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -7z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

He -he! Nici un semn! Mai am cate o contractie da-i dau in cap, mai trebuie sa stea o sapt musai la incubator ca-s doua si-s mai micute.
De maine intru si eu in 9 luni, nici picata cu ceara nu-mi vine a crede! N-am crezut de la inceput ca o sa le duc atat de mult, la cate povesti cu nasteri de gemeni am auzit.... De acu totul e bine.
Dar da, am prevestiri, de ieri ma dor coastele, sternul, azi dimineata aveam cutia toracica parca presata, ma strangea din toate partile, dureri de dilatare de pelvis, dureri de canale in tate, si parca dintr-o data am mai multa energie, sunt mai puternica, dorm mai bine. Parca aseara ma facusem mai frumoasa la fata, adica nu mai aveam aspectul ala de balon umflat!
E clar ca mult nu mai stau !

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -7z

Sa dea DD sa mai stea fetele tale o sapt si sper ca al meu cavaler sa iasa in mai putin de o sapt.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Hai ca ma trezii si io...

[MAJORETA] HAI CD27!!!! OPERATIE USOARA SI REFACERE RAPIDA! [MAJORETA]

Cu atatea evenimente pe aici, nu mai face fata neuronul gravid.
Crispro, mercic de cafeltza. Poate ma mai trezesc de la ea...

Fetelor, vad ca ati devenit nostalgice nu gluma.. Ce ziceti daca schimbam un pic nuanta si ne punem pe petrecere...

ca doar avem destule motive... a inceput odiseea noastra, avem si un delfinas sanatos astazi, avem vesti bune despre crissy, rugaciunile noastre dau roade.... ce mai..eu am chef de petrecere... Cine mi se alatura????

Eu ma pun pe . Sunt tare happy

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Shery, iti dai seama ca daca nasti curand vei fi prima mamica de gemenasi... Yupiiiiii...ce frumos.....

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Aalino, felicitari si sa-ti traiasca bebelusa! Vezi ca de la visine ti s-a tras, macar mancasi prajitura ?

Asa, schimb si eu semnatura cu o zi, gata am intrat in luna a 9-a, am inceput liceullllllllllllllll!

Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -6z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

aaa si sa nu uit....azi noapte am visat ca, cica eu am nascut si aveam doua fetite si nu stiam pe care cum sa o alaptez prima si chinuindu-ma eu sa ii bag tzitzi in gura vine (ghici cine!!!) madam Shery intr-o viteza ca alea sunt fetele ei si ca a nascut azi noapte si le-a uitat in camera acolo....m-am trezit asa buimaca nu stiam ce se intampla

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Puschea pe limba ! Ma omoara barbatu daca te aude!

AMR -6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

intrebare - Sa vedeti ce ma preocupa pe mine: dupa cezariana, in cat timp se reface operatia si putem sa ne apucam de facut miscare/ sport?
Ce sa fac, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

aaa si sa nu uit....azi noapte am visat ca, cica eu am nascut si aveam doua fetite si nu stiam pe care cum sa o alaptez prima si chinuindu-ma eu sa ii bag tzitzi in gura vine (ghici cine!!!) madam Shery intr-o viteza ca alea sunt fetele ei si ca a nascut azi noapte si le-a uitat in camera acolo....m-am trezit asa buimaca nu stiam ce se intampla

Bianca 34+ Andra Maria

Puschea pe limba ! Ma omoara barbatu daca te aude!

AMR -6z

pi buni daca vrui sa visez io asta poate ii vre-un semn ca tot spuneai ca ti se cam pregateste corpul de nastere ai si semnatura noua

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

intrebare - Sa vedeti ce ma preocupa pe mine: dupa cezariana, in cat timp se reface operatia si putem sa ne apucam de facut miscare/ sport?
Ce sa fac, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

6 sapt, dar stai linistita, primele 2 luni sunt atat de solicitante cu bebe, hrana, spalat, curat, facut mancare, plimbat, bolisoare, vizite medici, farmacii, aprovizionari, ca n-o sa ai timp de sport. Cam dupa 2 luni iti revii si cu somnul si atunci mai te uiti la un aparat.
Asta daca ai copil cuminte care doarme noaptea si nu prea are colici. Te-am incurajat ?

AMR -6z

Mergi la inceput

Mycya, vin in Germania sa-ti dau na-na la fund ! cat esti de gravida !
Chiar cand vii in tara cu bebicul?

AMR -6z

Mergi la inceput