HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

HBRO LA MULTI ANI CU INTARZIERE.

HAI CD HAI CD HAI CD

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2010

Sorina dupa-aia urmez eu, eu, eu, eu,eu....elena

Asa sa fie Elena. sper ca delfinasii sa bage bine la cap listuta si sa o respecte.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mai_iun_2010

Povestea noastra incepe asa: "a fost odata ca niciodata o zi frumoasa de vara, sau toamna timpurie, in care Dumnezeu, cu nemarginita Sa bunatate, a rasplatit iubirea curata dintre mami si tati, binecuvantand pantecul mamei cu o minune: un samburel mic de viata, cu o inimioara plapanda, care vibra de dragoste si pofta de viata". O parte dintre noi au fost in al noualea cer pentru ca tanjeau dupa samburelul acesta de ani de zile, celelalte au trait imensa bucurie a unei surprize unice; pe toate ne-a adus impreuna Roxy cu niste cuvinte simple, dar care pentru noi, in acest moment, inseamna atat de mult! "Buna tututror
Azi am facut un test de sarcina si este pozitiv.Dupa calcule nasc la inceputul lunii mai. Maine merg sa fac BhCG sa fiu sigura. Sper sa mi se alature in curand alte burtici." Iti multumim Roxy.
Si asa, ne-am adunat o mana de gravidute din toata tara, ba chiar si de peste mari si tari; unele dintre noi norocoase adapostind cate doua mici minuni, altele sprijin de incredere prin experienta lor, avand deja fratiori si surioare pentru micutii din burtici. Si impreuna ne-am vazut sambureii crescand, numiti cu dragoste floricele de liliac, suave, parfumate si atat de pretioase; devenind incet bebei frumosi si sanatosi, ca apoi sa le uram rand pe rand bun venit pe lume! In tot acest timp, ne-am deschis sufletele unele fata de altele, am devenit prietene si ne-am impartasit bucuriile, nelinistile, emotiile... Aici, pe forum, la odiseea noastra cea fara de "off topic", am ras si am plans impreuna; am consolat si am cautat alinare; am sfatuit si am primit povata; ne-am barfit soacre si vecini; am facut haz de necaz; ne-am "aprins" si ne-am varsat naduful pe politicieni si angajatori; am invatat o multime de lucruri folositoare, usor si cu placere, fara a fi nevoie sa citim carti plicticoase; intr-un cuvant ne-am maturizat impreuna, ne-am pregatit frumos pentru marele eveniment al vietii noastre: intalnirea cu minunile sadite in pantec.
Acum, la sfarsit de ciresar, cand deja floricele noastre de liliac si-au deschis petalele delicate spre soare, iar noi le putem strange cu dragoste la piept si ne putem bucura de ele, a venit randul sprintarilor vostrii delfinasi sa se avante din valurile inspumate spre soare! Sarutam cu mult drag toate burticile de iulie - august, mamicile si delfinasii grabiti, si va uram nasteri usoare, care sa va implineasca, si copilasi binecuvantati cu cele mai de pret daruri, care sa va aduca bucurie si sa va lumineze mereu chipul cu zambete!
Sa ne reintalnim cu bine la "Primele 365 de zile din viata unei comori", acolo o sa ne gasiti cu siguranta pe noi, mamicile cu floricele de liliac!

multumim mult de predarea stafetei!!!!!

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multumim mamicilor de mai-iun2010 pentru predarea stafetei, pentrucuvintele frumoase si urarile din suflet

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Fetelor, de 10 minute a inceput oficial odiseea noastra!!!!!!!!!!!!!

HAI CD !!!

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Nela, iar am rams amandoua sa dam stingerea?

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

MULTUMIM MAMICILOR DE LA MAI_IUNIE, LE URAM IN CONTINUARE MULTA SANATATE SI BEBEII LOR SA LE UMPLE SUFLETELE DE BUCURIE.
DECI S-A DAT STARTUL OFICIAL. SUNT FOARTE EMOTIONATA SI IN ACELASI TIMP PANICATA.
DOAMNE AJUTA-NE.

32 + cu o de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

39+ Bogdan-Andrei

Se pare ca da, insa pe la doua vine Aelita sa ne inveleasca si sa stinga lumina.

32 + cu o de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

39+ Bogdan-Andrei

Se pare ca da, insa pe la doua vine Aelita sa ne inveleasca si sa stinga lumina.

32 + cu o de

Eu sper sa nu prind ora 2 pe aici, deja ca aseara am dormit doar vreo 3 ore, poate in noaptea asta dorm si eu mai mult.

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Azi noapte si eu am vizionat filme pana pe la 3 jumate, apoi somn pana la 9. Sper sa nu fac la fel si in noaptea asta. Te pup, noapte buna.

32 + cu o de

Mergi la inceput