HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Azi noapte si eu am vizionat filme pana pe la 3 jumate, apoi somn pana la 9. Sper sa nu fac la fel si in noaptea asta. Te pup, noapte buna.

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Noapte buna!!!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce cuvinte frumoase am citit la predarea stafetei... chiar daca delfinasa mea s-a grabit, m-am emotionat ca si cum imediat imi vine iar randul...

eu sunt moarta de obosita, mi-am scos familia la o plimbare luuungaaa pe jos, cu caruciorul ... si dupa ce am mancat m-am apucat de citit paginile restante...

deci, felicitari, Coteasco, si bine ai venit bb!

apoi, HAI CD!!! nastere usoara si refacere rapida

si, la sfarsit, noapte buna, delfinariu...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mai_iun_2010

Povestea noastra incepe asa: "a fost odata ca niciodata o zi frumoasa de vara, sau toamna timpurie, in care Dumnezeu, cu nemarginita Sa bunatate, a rasplatit iubirea curata dintre mami si tati, binecuvantand pantecul mamei cu o minune: un samburel mic de viata, cu o inimioara plapanda, care vibra de dragoste si pofta de viata". O parte dintre noi au fost in al noualea cer pentru ca tanjeau dupa samburelul acesta de ani de zile, celelalte au trait imensa bucurie a unei surprize unice; pe toate ne-a adus impreuna Roxy cu niste cuvinte simple, dar care pentru noi, in acest moment, inseamna atat de mult! "Buna tututror
Azi am facut un test de sarcina si este pozitiv.Dupa calcule nasc la inceputul lunii mai. Maine merg sa fac BhCG sa fiu sigura. Sper sa mi se alature in curand alte burtici." Iti multumim Roxy.
Si asa, ne-am adunat o mana de gravidute din toata tara, ba chiar si de peste mari si tari; unele dintre noi norocoase adapostind cate doua mici minuni, altele sprijin de incredere prin experienta lor, avand deja fratiori si surioare pentru micutii din burtici. Si impreuna ne-am vazut sambureii crescand, numiti cu dragoste floricele de liliac, suave, parfumate si atat de pretioase; devenind incet bebei frumosi si sanatosi, ca apoi sa le uram rand pe rand bun venit pe lume! In tot acest timp, ne-am deschis sufletele unele fata de altele, am devenit prietene si ne-am impartasit bucuriile, nelinistile, emotiile... Aici, pe forum, la odiseea noastra cea fara de "off topic", am ras si am plans impreuna; am consolat si am cautat alinare; am sfatuit si am primit povata; ne-am barfit soacre si vecini; am facut haz de necaz; ne-am "aprins" si ne-am varsat naduful pe politicieni si angajatori; am invatat o multime de lucruri folositoare, usor si cu placere, fara a fi nevoie sa citim carti plicticoase; intr-un cuvant ne-am maturizat impreuna, ne-am pregatit frumos pentru marele eveniment al vietii noastre: intalnirea cu minunile sadite in pantec.
Acum, la sfarsit de ciresar, cand deja floricele noastre de liliac si-au deschis petalele delicate spre soare, iar noi le putem strange cu dragoste la piept si ne putem bucura de ele, a venit randul sprintarilor vostrii delfinasi sa se avante din valurile inspumate spre soare! Sarutam cu mult drag toate burticile de iulie - august, mamicile si delfinasii grabiti, si va uram nasteri usoare, care sa va implineasca, si copilasi binecuvantati cu cele mai de pret daruri, care sa va aduca bucurie si sa va lumineze mereu chipul cu zambete!
Sa ne reintalnim cu bine la "Primele 365 de zile din viata unei comori", acolo o sa ne gasiti cu siguranta pe noi, mamicile cu floricele de liliac!

Multumimm pentru cuvintele frumoase, na ca m-a apucat boceala

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Felicitari Corina
Refacere rapida, multa rabdare si un bebe sanatos si mancacios...

Tina ma bucur ca ai ajuns acasa. Multa rabdare si tzitzi rezistente si pline cu laptic, pupici la bebelin din partea mea....

Multumesc mult fetelor!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!!

Nu intra omul o zi...si mai apare un delfinas, doi 3!!
Fekicitari Coteasca, sa fie bebe sanatos, mancacios si necolicos.Am tot citit ca a fost destul de lunf travaliul..
Lalala: ma rog la DD sa fiti amandoi bine si sa treceti petru hopul asta.Nu se poate ca DD sa nu te ajute tocmai acum.
Bravo Mo79!!!
Crispro: sunt convinsa ca o sa fie totul bine.
Hai CD 27!!
Vladia: curaj, o sa fie bine, osa vezi!!
Eu am probleme mari cu somnul, de la 5 dimi ...incepe bebe dansul, sughita si eu nu mai pot sa dorm...azi mergem la analize la giulesti...a zis medicul ca-s ultimele si ca o sa discutam mai multe despre nastere de acum incolo, ca o sa ne vdm mai des...
Va pupic !!

Laura 35+ cu
AMR 4+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mai_iun_2010

Povestea noastra incepe asa: "a fost odata ca niciodata o zi frumoasa de vara, sau toamna timpurie, in care Dumnezeu, cu nemarginita Sa bunatate, a rasplatit iubirea curata dintre mami si tati, binecuvantand pantecul mamei cu o minune: un samburel mic de viata, cu o inimioara plapanda, care vibra de dragoste si pofta de viata". O parte dintre noi au fost in al noualea cer pentru ca tanjeau dupa samburelul acesta de ani de zile, celelalte au trait imensa bucurie a unei surprize unice; pe toate ne-a adus impreuna Roxy cu niste cuvinte simple, dar care pentru noi, in acest moment, inseamna atat de mult! "Buna tututror
Azi am facut un test de sarcina si este pozitiv.Dupa calcule nasc la inceputul lunii mai. Maine merg sa fac BhCG sa fiu sigura. Sper sa mi se alature in curand alte burtici." Iti multumim Roxy.
Si asa, ne-am adunat o mana de gravidute din toata tara, ba chiar si de peste mari si tari; unele dintre noi norocoase adapostind cate doua mici minuni, altele sprijin de incredere prin experienta lor, avand deja fratiori si surioare pentru micutii din burtici. Si impreuna ne-am vazut sambureii crescand, numiti cu dragoste floricele de liliac, suave, parfumate si atat de pretioase; devenind incet bebei frumosi si sanatosi, ca apoi sa le uram rand pe rand bun venit pe lume! In tot acest timp, ne-am deschis sufletele unele fata de altele, am devenit prietene si ne-am impartasit bucuriile, nelinistile, emotiile... Aici, pe forum, la odiseea noastra cea fara de "off topic", am ras si am plans impreuna; am consolat si am cautat alinare; am sfatuit si am primit povata; ne-am barfit soacre si vecini; am facut haz de necaz; ne-am "aprins" si ne-am varsat naduful pe politicieni si angajatori; am invatat o multime de lucruri folositoare, usor si cu placere, fara a fi nevoie sa citim carti plicticoase; intr-un cuvant ne-am maturizat impreuna, ne-am pregatit frumos pentru marele eveniment al vietii noastre: intalnirea cu minunile sadite in pantec.
Acum, la sfarsit de ciresar, cand deja floricele noastre de liliac si-au deschis petalele delicate spre soare, iar noi le putem strange cu dragoste la piept si ne putem bucura de ele, a venit randul sprintarilor vostrii delfinasi sa se avante din valurile inspumate spre soare! Sarutam cu mult drag toate burticile de iulie - august, mamicile si delfinasii grabiti, si va uram nasteri usoare, care sa va implineasca, si copilasi binecuvantati cu cele mai de pret daruri, care sa va aduca bucurie si sa va lumineze mereu chipul cu zambete!
Sa ne reintalnim cu bine la "Primele 365 de zile din viata unei comori", acolo o sa ne gasiti cu siguranta pe noi, mamicile cu floricele de liliac!

Ooff, plang ca proasta..de la hormoni, dar am si emotii..aseara facem ordine prin lucrusoare..ca deh, ne-am mutat..si am gasit testele de sarcina si chiar vb cu sotul...mai tii minte?!si acum ..mai e putin si o sa ne tinem toate comorile in brate....

Laura 35+ cu
AMR 4+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mesaj de la Alina2005:

"Aseara la 22.40 s-a nascut Aida,cezariana, 3200."

FELICITARI ALINA !!!!! Recuperare rapida, mult laptic.
AIDA bun venit pe lume, sa fii sanatoasa,cuminte,sa ai mult noroc in viata si sa iti bucuri parintii in fiecare zi din viata.

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Multumim feteleor de la odiseea floricelelor de liliac pentru predarea stafetei.

Am intrat oficial in odiseea noastra ...DOAMNE-AJUTA

....... am emotii deja cand ma gandesc ca va ploua cu delfinasi si poate in cateva zile il voi cunoaste si eu pe al meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Mesaj de la Alina2005:

"Aseara la 22.40 s-a nascut Aida,cezariana, 3200."

FELICITARI ALINA !!!!! Recuperare rapida, mult laptic.
AIDA bun venit pe lume, sa fii sanatoasa,cuminte,sa ai mult noroc in viata si sa iti bucuri parintii in fiecare zi din viata.

FELICITARI ALINA2005!!!

BINE AI VENIT AIDA!!!

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

....... am emotii deja cand ma gandesc ca va ploua cu delfinasi si poate in cateva zile il voi cunoaste si eu pe al meu

inca nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul........
in cateva ore, zile...... (cand o vrea bebele) o sa-mi tin in brate comoara cea mai de pret, care mi-am dorit-o asa de mult, pt care am plans atatea luni, m-am ingrijorat ca o femeie isterica de fiecare data cand mi se parea ca ceva nu este in regula........
aproape ca au trecut cele 9 luni de griji ..... si vine o viata in care o sa fiu mama cuiva......
cineva o sa depinda de mine.......

gata ca ma apuca plansul .......

azi este zi de party.... a mai venit un delfinas.....

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput