HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
mei..deci asa facui eu lista ieri-alaltaieri..o mai pun o data, sa vada bine delfinasii...
asadar, in curand..asteptam delfinasii de CD si de Sorina :):)
CD,
corina,
sorina,
elena,
alina,
adriana,
oana,
btz
sheri
victo...
mama omida ma fac :):)
Paula cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 13 zile de dans in burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
Felicit si eu proaspata mamica, Corina, sa dea D-zeu sa fiti sanatosi, cuminti si papaciosi. 32 + cu o
de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
iul_aug2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_goga
eu, eu, eu .......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
FELICITARI CORINA !!!! REFACERE RAPIDA, LAPTE-N TZITZI.
BUN VENIT PE LUME BEBE DE CORINA, SA AI O VIATA FERICITA SI IMPLINITA
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Sorina dupa-aia urmez eu, eu, eu, eu,eu....elena
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusorul daca imi permiti sa imi dau cu parerea desi nu am trecut prin alaptat inca , sunt total de acord cu pediatra ta, adica alaptatul la cerere de cate ori e nevoie, in felul asta va uita de bibe si se va obisnui cu sanul, cred ca trebuie sa fie foarte greu ca ar putea sa ajunga sa suga si din ora in ora pana se regleaza si ar fi o perioada de vreo 2-3 sapt groaznica pentru tine, dar asa il feresti de toate ca ii dai toti anticorpii pe care corpul tau ii creeaza special pentru el!! Stiu ca nu ai nevoie de asta acum si imi cer scuze ca vin si eu cu pareri si teorii, dar gandeste-te te rog si lasa tentatia biberonului pe mai tarziu sa isi poata lua ce are nevoie sa creasca mare si voinic de la tine! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() AMR 4+ |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ce zicea pediatra e sa ii dau cu lingurita ca sa i se para la san mai usor
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
acum de exemplu dupa baita nu am vrut sa ii dau bibe si l-am pus la san....5 min si a adormit...in jumate de ora s-a trezit, 5 min si a adormit...in ritmul asta nici nu doarme, nici nu mananca
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
e greu cand el e mare...pericolul e ca peste o saptamana doua sa nu mai vrea sanul....de asta e important sa manance imediat de la san....acuma na, ne chinuim cat putem,
![](rugaciune.gif)
si inca ceva, daca acum nu se mai satura de la mine, pediatra nu a exclus laptele praf, ca doar nu lasam copilul sa moara de foame
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
racusor2010 spune:
Dragaica, eu am luat pampers new born sensitive...pachet de 78 de pampers si deja am consumat 1 si trei sferturi...le suporta foarte bine bebe..si la inceput pana sa ii cada buricutul partea colorata din fata o indoiam ca sa stea sub buric...acum il pun normalmami de brotacel Andrei Ioan
beluistef spune:
HAI CD27 !!!! Recuperare usoara dupa operatie si bebe sanatos.
Elena, 39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 7 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Hai CD!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mai_iun_2010/mai_iun_2010.jpg)
mai_iun_2010 spune:
Povestea noastra incepe asa: "a fost odata ca niciodata o zi frumoasa de vara, sau toamna timpurie, in care Dumnezeu, cu nemarginita Sa bunatate, a rasplatit iubirea curata dintre mami si tati, binecuvantand pantecul mamei cu o minune: un samburel mic de viata, cu o inimioara plapanda, care vibra de dragoste si pofta de viata". O parte dintre noi au fost in al noualea cer pentru ca tanjeau dupa samburelul acesta de ani de zile, celelalte au trait imensa bucurie a unei surprize unice; pe toate ne-a adus impreuna Roxy cu niste cuvinte simple, dar care pentru noi, in acest moment, inseamna atat de mult! "Buna tututror
Azi am facut un test de sarcina si este pozitiv.Dupa calcule nasc la inceputul lunii mai. Maine merg sa fac BhCG sa fiu sigura. Sper sa mi se alature in curand alte burtici." Iti multumim Roxy.
Si asa, ne-am adunat o mana de gravidute din toata tara, ba chiar si de peste mari si tari; unele dintre noi norocoase adapostind cate doua mici minuni, altele sprijin de incredere prin experienta lor, avand deja fratiori si surioare pentru micutii din burtici. Si impreuna ne-am vazut sambureii crescand, numiti cu dragoste floricele de liliac, suave, parfumate si atat de pretioase; devenind incet bebei frumosi si sanatosi, ca apoi sa le uram rand pe rand bun venit pe lume! In tot acest timp, ne-am deschis sufletele unele fata de altele, am devenit prietene si ne-am impartasit bucuriile, nelinistile, emotiile... Aici, pe forum, la odiseea noastra cea fara de "off topic", am ras si am plans impreuna; am consolat si am cautat alinare; am sfatuit si am primit povata; ne-am barfit soacre si vecini; am facut haz de necaz; ne-am "aprins" si ne-am varsat naduful pe politicieni si angajatori; am invatat o multime de lucruri folositoare, usor si cu placere, fara a fi nevoie sa citim carti plicticoase; intr-un cuvant ne-am maturizat impreuna, ne-am pregatit frumos pentru marele eveniment al vietii noastre: intalnirea cu minunile sadite in pantec.
Acum, la sfarsit de ciresar, cand deja floricele noastre de liliac si-au deschis petalele delicate spre soare, iar noi le putem strange cu dragoste la piept si ne putem bucura de ele, a venit randul sprintarilor vostrii delfinasi sa se avante din valurile inspumate spre soare! Sarutam cu mult drag toate burticile de iulie - august, mamicile si delfinasii grabiti, si va uram nasteri usoare, care sa va implineasca, si copilasi binecuvantati cu cele mai de pret daruri, care sa va aduca bucurie si sa va lumineze mereu chipul cu zambete!
Sa ne reintalnim cu bine la "Primele 365 de zile din viata unei comori", acolo o sa ne gasiti cu siguranta pe noi, mamicile cu floricele de liliac!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mei..deci asa facui eu lista ieri-alaltaieri..o mai pun o data, sa vada bine delfinasii... asadar, in curand..asteptam delfinasii de CD si de Sorina :):) CD, corina, sorina, elena, alina, adriana, oana, btz sheri victo... mama omida ma fac :):) Paula ![]() ![]() AU MAI RAMAS 13 zile de dans in burtica |
Eu ma rog la delfinasul meu sa tina cont de lista facuta de tine sa nu ne facem de ras.... dar na... numai el hotaraste...
![](bang.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)