incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Vezi ca nu-i stricat.I s-a terminat bateria.dulcetica |
emilia.m spune:
Buna dimineata.
M-a cantarit sambata dupa ce am baut cam un litru de apa ca am simtit ca lesin de sete dupa o plimbare de 20 de minute in caldurile de afara.
Aveam 63.3 kg. Nu am mancat carne deloc, nu am baut alcool, nu am abuzat nici de tigari, m-am uns cu creme anticelulitice si am dormit tot week-end-ul. Dar am gustat niste branza/cascaval intr-una din zilele astea
Pup si saptamana frumoasa va doresc.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dulcetica spune:
Emilia noi spunem marti cit tragem la cintar ,tocmai ca sa eliminam efectul sfirsitului de saptamina.
Eu duminica aveam 56.5 kg si daca eram fata nteligenta faceam o poza.De mult timp n-am mai scazut sub 57.Am sperat sa se perpetueze acest miracol,dar azi iar sarisem din schema.Poate miine....
anamariame ,cunosc!
dulcetica spune:
57.5 kg,dar macar am demonstrat ca se poate si sub 57kg.
Iar vin caldurile!Ajutor,vreau toamna!
Ieri am mincat haotic din cauza asta n-am cu ce ma lauda.Pina seara mincasem 4 nectarine la prinz si dimineata o rosie cu un esantion de telemea,plus 2 cafele si eram distrusa de foame.Am mincat o chifla ,niste piept de pui ,inghetata,pepene.Asta se intimpla pe la 21.30.
Yvon spune:
Stai linistita dulcetica, si eu m-am trezit pe la ora 21 mancand... dar nici nu m-am oprit vaznand cat e ora.
Se mai intampla
si revenind la cantar, eu azi dimineata nu m-am cantarit (mi-a fost teama de ce-o sa vad), dar cu siguranta am peste 56 avand in vedere mancatul aiurea din ultimele zile.
Laura25 spune:
59+ Eu fac cura de ingrasare bag seama. Adevarul e ca duminica am bagat in mine f. f.f multe si diverse (a fost ziua tatalui meu, asta mi-a fost scuza). Aseara pe la 21 eu nu mancam mancare .. mai rau .. beam o bere si rontzaiam salatini , asta dupa ce ieri am fost chiar f. cuminte, bagand in mine doar o salata cu telemea.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Eu iar nu m-am cantarit. Acum am cazut in extrema cealalta. Pana acum trei saptamani ma cantaream o data la doua zile acum nu mai am curajul. Am mai calcat prin strachini si mi-e ca ma demoralizez daca vad diferenta mare pe cantar. Am revenit cat de cat la o alimentatie normala, da' aseara tot am mancat ardei umpluti ... Trebuie sa-mi revin un pic.
Azi incerc o reteta noua, sunt curioasa cum imi iese. Niste dovlecei crocanti la cuptor cu sos de iaurt si usturoi. Exceptand niste pesmet (fara de care n-ar tine chestia de deasupra) in rest cam sunt dietetici. Va spun maine cum au iesit.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
anamariame spune:
Ellinia, e reteta de pe culinar? Daca da, am incercat-o si eu, si a iesit super Eu m-am cantarit ieri dimineata, si am avut "norocul" sa imi arate cantarul o greutate apropiata de cea pe care o banuiam, dar deloc multumitoare: 59.8 kg. Prin urmare, incerc sa nu mai mananc dupa 6 seara. Ieri am reusit partial, am mancat 3 hamsii minuscule, desi mirosul era ft ademenitor, si 2 nuci. Dar am baut si doua degete de lichior. Acum am o foame de speriat. Sunt la birou si ma tot intreb ce sa imi cumpar sa nu fac vreun dezastru.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ellinia spune:
Anamaria, reteta am luat-o de aici, de la bucatarie si cred ca e preluata de pe culinar. Eu deja mi-am servit pranzul, acum mi-e somn . Am o cafea in fata dar nu prea as vrea sa o beau ca e prea cald. Am mancat tot o amestecatura de rosii, castraveti, ardei si doua oua fierte tari. Ar trebui sa ma apuc de treaba de acum.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
emilia.m spune:
Eu azi am servit 3 nectarine, un mar verde, apa cu lamaie, salata de varza, un mini pateu cu susan si mac, 3-4 alune de padure si o mini tarta cu pruna in varf.
Si diseara presimt ca ma asteapta o portie (mica) de ciorba de fasole uscata.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.