incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Vezi ca nu-i stricat.I s-a terminat bateria.dulcetica
Dulcetica, i-am schimbat-o si parca mai rau arata Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna dimineata.
M-a cantarit sambata dupa ce am baut cam un litru de apa ca am simtit ca lesin de sete dupa o plimbare de 20 de minute in caldurile de afara.
Aveam 63.3 kg. Nu am mancat carne deloc, nu am baut alcool, nu am abuzat nici de tigari, m-am uns cu creme anticelulitice si am dormit tot week-end-ul. Dar am gustat niste branza/cascaval intr-una din zilele astea
Pup si saptamana frumoasa va doresc.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Emilia noi spunem marti cit tragem la cintar ,tocmai ca sa eliminam efectul sfirsitului de saptamina.
Eu duminica aveam 56.5 kg si daca eram fata nteligenta faceam o poza.De mult timp n-am mai scazut sub 57.Am sperat sa se perpetueze acest miracol,dar azi iar sarisem din schema.Poate miine....
anamariame ,cunosc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

57.5 kg,dar macar am demonstrat ca se poate si sub 57kg.
Iar vin caldurile!Ajutor,vreau toamna!
Ieri am mincat haotic din cauza asta n-am cu ce ma lauda.Pina seara mincasem 4 nectarine la prinz si dimineata o rosie cu un esantion de telemea,plus 2 cafele si eram distrusa de foame.Am mincat o chifla ,niste piept de pui ,inghetata,pepene.Asta se intimpla pe la 21.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Stai linistita dulcetica, si eu m-am trezit pe la ora 21 mancand... dar nici nu m-am oprit vaznand cat e ora.
Se mai intampla
si revenind la cantar, eu azi dimineata nu m-am cantarit (mi-a fost teama de ce-o sa vad), dar cu siguranta am peste 56 avand in vedere mancatul aiurea din ultimele zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

59+ Eu fac cura de ingrasare bag seama. Adevarul e ca duminica am bagat in mine f. f.f multe si diverse (a fost ziua tatalui meu, asta mi-a fost scuza). Aseara pe la 21 eu nu mancam mancare .. mai rau .. beam o bere si rontzaiam salatini , asta dupa ce ieri am fost chiar f. cuminte, bagand in mine doar o salata cu telemea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu iar nu m-am cantarit. Acum am cazut in extrema cealalta. Pana acum trei saptamani ma cantaream o data la doua zile acum nu mai am curajul. Am mai calcat prin strachini si mi-e ca ma demoralizez daca vad diferenta mare pe cantar. Am revenit cat de cat la o alimentatie normala, da' aseara tot am mancat ardei umpluti ... Trebuie sa-mi revin un pic.
Azi incerc o reteta noua, sunt curioasa cum imi iese. Niste dovlecei crocanti la cuptor cu sos de iaurt si usturoi. Exceptand niste pesmet (fara de care n-ar tine chestia de deasupra) in rest cam sunt dietetici. Va spun maine cum au iesit.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ellinia, e reteta de pe culinar? Daca da, am incercat-o si eu, si a iesit super Eu m-am cantarit ieri dimineata, si am avut "norocul" sa imi arate cantarul o greutate apropiata de cea pe care o banuiam, dar deloc multumitoare: 59.8 kg. Prin urmare, incerc sa nu mai mananc dupa 6 seara. Ieri am reusit partial, am mancat 3 hamsii minuscule, desi mirosul era ft ademenitor, si 2 nuci. Dar am baut si doua degete de lichior. Acum am o foame de speriat. Sunt la birou si ma tot intreb ce sa imi cumpar sa nu fac vreun dezastru.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Anamaria, reteta am luat-o de aici, de la bucatarie si cred ca e preluata de pe culinar. Eu deja mi-am servit pranzul, acum mi-e somn . Am o cafea in fata dar nu prea as vrea sa o beau ca e prea cald. Am mancat tot o amestecatura de rosii, castraveti, ardei si doua oua fierte tari. Ar trebui sa ma apuc de treaba de acum.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu azi am servit 3 nectarine, un mar verde, apa cu lamaie, salata de varza, un mini pateu cu susan si mac, 3-4 alune de padure si o mini tarta cu pruna in varf.
Si diseara presimt ca ma asteapta o portie (mica) de ciorba de fasole uscata.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput