incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Ellinia, da-mi mie cafeaua ta. Ca eu nu am baut inca niciuna pe ziua de azi, si nu am nici cel mai mic chef sa imi fac, dar mi-ar placea sa fiu servita...Off, fetelor, subiectul asta o sa moara vreodata? As vrea sa vina odata ziua aia in care sa spunem: gata, inchidem subiectul, ca toate din lista avem cu 10 kg mai putin si ne-am atins targetul. Visez, stiu, cel putin in ceea ce ma priveste Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ellinia spune:
Pai, uite, Dulcetica are vreo 5 kg slabite, Laura vreo 6 parca, Ingrid parca si-a atins targetul. Eu inca nu, de abia am reusit sa slabesc 3,3, kg. Si tot cu suisuri si coborasuri, acum slabesc si sunt multumita, acum o iau pe aratura... Ca doar oameni suntem. Daca am putea trai toti cu cafea, o felie de rosii, un mar si un peste la gratar am fi toti supli. Eu cred ca e important sa ne placa ceea ce vedem in oglinda, chiar daca e cu 5, 10 kg peste 90-60-90 si sa fim multumite ca suntem sanatoase. Eu nu tin neaparat o dieta, incerc sa nu mananc carne, ca la faionase, dulciuri, etc, am renuntat de mult (cu abaterile de la dulciuri din cand in cand ).
Cred ca am sa ajung in curand sa nu mai am la ce sa renunt... cred ca o sa fie o zi tare trista ...
Precum vedeti, nu m-am dus la treaba, de ce nu m-am dus? Ca nu am chef . E asa de cald afara ca mi-ar placea sa stau tolanita undeva, la umbra si sa meditez.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
anamariame spune:
Si eu tot vreo 3 am pierdut de cand m-am inscris pe lista. Desi acolo apar cu 61, dar cred ca era un prim semn ca-i defect cantarul Eu nu pot sa ma declar total nemultumita de evolutia mea, am pierdut in cca 1 an vreo 15 kg, dar as vrea sa mai scap de inca vreo 5, ca sa ma pot privi mandra in oglinda. Cam pe la 54-55 m-as declara multumita. Eu daca nu tin nicio dieta, nu slabesc deloc. In cel mai fericit caz ma mentin.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Yvon spune:
hi hi hi, ma uitam si eu in listuta de la inceput si se pare ca s-au topit si de pe mine vreo 3 kg, eu sunt multumita mai ales ca nici nu m-am strofocat;
e drept ca am un discomfort psihic si nu reusesc sa am un anume stil de viata "mai sanatos" , asa cum mi-as dori...asta insemnand si sportul.
Cu alimentatia stau destul de bine, nu prea mananc porcarii insa ma mai scap la dulce.
Reteta aceea de dovlecei am facut-o si eu zilele trecute si pot sa spun ca sunt deliciosi, oricum eu sunt fan dovlecei si as putea manca o luna intreaga dovlecei gatiti in diverse forme.
emilia.m spune:
Good morning,
Azi mi-am luat o salata cu mozzarella de la Mc Donalds. Si apa cu lamaie. Mi-e greata si nu stiu de ce. Sa fie de la oboseala?... Sau poate oi fi .
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dulcetica spune:
Buna,Scuze ca nu-s actualizate,dar n-am timp sa ma ocup acum.Slabiti voi peste 10 si operam.In final subiectul doreste sa punem frina la mincat.Uneori iese,alteori nu.Grupul de suport e stimulativ,mai ales daca ar slabi cineva realmente mult.
Mincati orice numai Mc Donalds,nu.Astea chiar ingrasa.La salate au dressing aiurea.Cert e ca mie nici nu-mi place salata lor,parca-i seaca.Eu cu inghetata m-am defectat rau.
emilia.m spune:
N-am luat si dressing la ea. Doar salata asa cruda, furajera cum zice o colega de-a mea. Intr-adevar nu e mai deloc gustoasa fara dressing dar tine stomacul ocupat.
emilia.m spune:
Ieri seara am mai mancat 2 felii de paine neagra cu seminte si cascaval .
Dar m-am cantarit aseara si cantarul arata intre 60 si 61 kg. si asta mi-a dat incredere in fortele proprii. Ceea ce-i bine ca greul abia acum incepe. Primele 3-4 kg sunt mai usor de pierdut pt mine. Dar urmatoarele 5-6 kg vor fi tare greu de dat jos (sper ca nu imposibil).
Azi am mancat 3 nectarine.
Si beau acum un pahar mic de ceai de slabit (din cel chinezesc verde de la VEDDA).
Mai tarziu voi manca niste fasole uscata (ciorbita cu morcov si leustean si suc de rosii). Si diseara o salata de varza alba cu un ardei si o ceapa mica si niste verdeata (marar/patrunjel).
emilia.m spune:
Aseara am mancat asa:
jumatate de pahar de lapte se soia (cu vanilie) cu fulgi de ovaz si o banana, 4 felii de dovlecel si 4 felii de vinete la gratar + 4 felii de paine prajita cu usturoi, rosii, busuioc si cimbru. Foarte gustos.
Dimineata am baut 1/2 l apa plata, jumatate de pahar de Phanner de portocale si am mancat cateva alune, 2 mini prajituri, o banana si un mar verde. La pranz 2 linguri de paste cu rosii, ciuperci si masline si vreo 3 felii de vinete la gratar. Diseara cred ca apa chioara.
dulcetica spune:
Buna,
Azi am 57.5 kg,ca de obicei.Asta-i greutatea stabila.Cum s-o urnesc ,nu stiu!?
Emilia ,aseara ai mincat binisor!
Azi nu am nimic de mincare ,asa ca incerc si eu apa chioara,dar la mine nu prea tine figura.
In general reusesc sa dau ceva numai in timpul saptaminii sau cind sint suprasolicitata si n-am timp de mincare.
Cite kg mai aveti?Pe unde sinteti?
azi e prima zi cind nu e exagerat de cald.Asta m-ar putea determina sa incep sa fac miscare.