incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura25 spune:
Eu tot 59+. Cica de ieri am inceput iar sa tin disociat 3+3. Sunt tare curiasa ce minune de rezultate o sa am.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Si eu m-am intors la 58, din pacate. O data mi-a fost si mie dat sa vad 56 pe cantar, ca, gata, a si disparut in neant...
Eu azi nu am mancat inca nimic, doar am baut iaurt si peste vreo jumate de ora am sa mananc niste iaurt cu fulgi de ovaz. Acasa am porumb fiert si sigur nu ma pot abtine ... dar macar sa nu mai mancn altceva.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
emilia.m spune:
Refulez nitel cu mancatul acum pt ca in week-end am fost la mama si bunica viitorului sot ca s-au sarbatorit.
Si sa vezi cum veneau platourile de fripturi si mici, salamuri, oua umplute, sarmale, ardei umpluti, prajituri...
Dar eu si jumatatea mea am rezistat eroic. Ne-am rezumat la cruditati (rosii, castraveti, ardei) salata de vinete, branza, mere, inghetata si penene rosu.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
anamariame spune:
Mie mi-a aratat cantarul 58.2 ieri dimineata. Daca e bun, inseamna ca am slabit cam un kilogram jumate. Oricum simt ca am slabit, parca a mai scazut burta si stau mai largi pantalonii. Nu am mai mancat dupa 6 seara, din pacate insa aceasta figura imi iese doar in cateva seri pe saptamana, nu toate.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
emilia.m spune:
Asa... azi am mancat 2 mere verzi si o salata de varza cu verdeata, sare, piper, otet si putin ulei de masline. Acum ma apuc sa beau apa ca inca nu mi-a trecut foamea. Si mi-e pofta de branza.... Am zis yo ca de acum incepe greul. Dar trebuie sa fiu tare! Mai am de dat jos 5-6 kg. Si apoi sa ma mentin...
ellinia spune:
Salata de varza merge foarte bine cu branza sarata. Ia vezi ce buna o sa ti se para combinatia, varza taiata fideluta si branza rasa, pe deasupra. Nu-i mai trebuie nici sare.
Eu azi am cam mancat fructe, prune mai ales, pe la pranz o combinatie de branza cu rosii, castraveti, niste cascaval. Dupa amiaza am sa mananc niste pastai cu usturoi, sper sa reusesc sa-i fac.
BazarGeneral
ellinia spune:
Pai nu ne zici si noua de ce anume ti-e pofta? Sa ne fie si noua, nu de alta ...Wk-end-ul asta plec si eu la AI, sper sa nu ma intorc dubla. Mai ales daca da vreo ploaie ceva, ma pun pe mancat.
BazarGeneral
MsLara spune:
Ellinia, concediu placut!
Eu martea asta am "inregistrat" 48.7 kg si 33 ani.
Deci nici o noutate la kg...doar la varsta! Daca tot am crescut, poate o sa fiu mai organizata si la capitolul alimentatie.
Va pup, stau pe margine si incerc sa reintru in joc.
emilia.m spune:
Ellinia, vacanta placuta.
Multumesc pt sugestia cu branza peste salata de varza. O incerc diseara. In dimineata asta am mancat un biscuite cu ovaz. Am baut un litru de apa plata si in 45 min merg sa imi fac o salata cu rosii, castraveti si ierburi aromatice.
In week-end am fost la o aniversare si am facut gratare. Am mancat legume la gratar (ciuperci, vinete, dovlecei), salata asortata, cartofi prajiti, pastrav la gratar (ca deh... e ocazie speciala), suc, apa, popcorn si 4-5 chipsuri cu maioneza (nu m-am putut abtine de la maioneza dar nu m-am atins de mici, pulpe de pui, aripioare si carne in general - in afara de pastravul ala).