incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 8
dulcetica spune:
Emilia ,bine ai aparut in lista si spor la slabit!
Eu maninc foarte rar carne.Duminica am fost ferm decisa sa tin post,insa din obisnuinta mi-am pus lapte in cafea,ieri am mincat brinza si azi putina carne,pentru ca vin de la restaurant.Of!
Desi e o caldura groaznica,singurul lucru neafectat este apetitul.
Nu mai maninc nimic acasa,poate doar pepene.
Imi vine sa arunc pe geam cintarul.Banui ca-i intepenit.
Eu nu stiu cum puteti face sport pe caldura asta.Risc sa-mi crape o vena numai cit ma gindesc.
anne-marry spune:
am inceput in octombrie, si am atins greutate aceasta in aprilie..si de atunci sunt asa....sa speram ca nu pun iar
anne-marry mamica lui teodor alexandru si evelina maria
burtica si alte pozici pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
emilia.m spune:
Nu-i problema cu sportul si caldura pentru ca la sala unde merg e aer conditionat. Si e dat pe super-rece. Mai repede fac sport vara decat iarna, ca mi-e mai greu sa ies in frig transpirata sau dupa dus decat imi e sa ies in caldura.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dulcetica spune:
Azi am mincat :
dimineata -iaurt,o cafea cu lapte
la birou inca o cafea
la 12 -rosii ,castraveti ,ardei cu putin cas+pepene galben,2 felii
seara ma dispera
De cind ajung acasa deschid usa la frigider si studiez ce mai e.Azi de exemplu, a fost pe la Carrefour si sigur e umplut ochi.
ellinia spune:
Dulcetica, m-ai facut sa zambesc... Si eu tot cam ca tine am mancat, doar ca in loc de cas am avut doi cartofi copti. Tot cafea dimineata acasa si la serviciu. Cand ajung acasa e problema si la mine. Deja mi-e cam foame, nu mai am deloc inspiartie, m-am saturat de legume pana peste cap, mi-e dor de un gratar sau de-o hamsie si de-o bere (Laura stie!).
Deja ma gandesc cu groaza ca vine toamna - iarna, eu atunci o iau razna de tot, parca organismul meu vrea sa se infasoare cat mai bine, nu cumva sa-i fie frig .
Mai vedem ce-o mai fi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia mi-e dor de un gratar sau de-o hamsie si de-o bere (Laura stie!). Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Hai! Cand? Facem asa: mergem la o hamsie si aduc cu mine DVD-uri cu tot ce am eu filme cu aerobic, zumba, hiphop abs, turbo Jam, pilates etc. Si la fiecare hamsie inghtita, promitem ca facem 5 minute de miscare. Ce zici? Te bagi?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anamariame spune:
Fetelor, eu stau cel mai bine dintre toate. Mi s-a stricat cantarul si am in fiecare dimineata cate kg vrea el, iar el vrea sa am intre 34 si 47, ceea ce e grozav Lasand gluma la o parte, sunt oarecum ingrijorata pentru ca dieta nu am mai tinut de niciun fel, si chiar am impresia ca am luat ceva proportii.Ce stiti de cantarul Healthy Line? E 67 lei la Emag, si chiar nu am chef sa dau o avere pe un cantar de firma, care oricum se strica la unmoment dat (am avut Tefal).Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
emilia.m spune:
Eu am d-ala clasic cumparat de la AVON acum vreo 2 ani odata cu nu stiu ce crema anti-celuluitica cu efect ne(mai)vazut. Cantarul insa e bun.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dulcetica spune:
E o caldura de ma topesc,din pacate doar la figurat.Azi stau relativ bine ,in sensul ca am 57 kg,adica n-am mai pus,dar mergem la o petrecere. Au piscina, asa ca o sa incerc sa ard , ce devorez pe acolo ca termita.
Dimineata :o cafea si pepene rosu
La prinz tot ceva simbolic ,ca sa compensez dezastrul care-l anticipez.
Nu faceti ca mine!