Exista viata dupa divort :)
Raspunsuri - Pagina 6
gabriella1 spune:
Si ca sa raspund titlului ,DA, EXISTA !
Exista si OAMENI minunati care merita sa traiesti alaturi de ei.Oameni in fata carora nu ti-e teama sa-ti deschizi sufletul ,sa-l pui pe tava ,si sa ai incredere ca nu "ti-l vinde" !
Oameni ptr care vrei sa te trezesti cand dormi cel mai bine si sa-i faci ceasca de ceai ptr ca nu se simte bine.Oameni in fata carora nu ti-e nici teama si nici rusine de slabiciunile si neajunsurile tale, ptr ca ti le intelege si te ajuta!Oameni ptr care alergi intr-un suflet, indiferent ca e zi sau noapte ,numai sa-i alini sufletul si durerea si neputinta!
Pentru toti acesti OAMENI care ne-au aratat ca viata merge inainte, ca exista viata si putere in noi .
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
KULTA spune:
Fetele, sunteti tare dragute sa ma felicitati:). Stiu ca aici pe DC gasesti intotdeauna prieteni:).
Si acum vestea cea mare - dupa cum probabil ati ghicit dupa mesajul de la draguta mea Blue Eyes: M-A CERUT IN CASATORIE PE 16.08:)!!!!!
Miracole se intimpla si in vieti simple. Dumenezeu ne ajuta si ne bucura atunci cind aproape ne pierdem speranta.
Eu intrasem intr-un fel de transa, de acceptare a situatiei dezastruoase de dupa divort, credeam ca este normal si ca asa va fi:(.
Am primit un frumos sut in fund de la viata si acum sunt un alt om:)
Va doresc fericire!!!!!!!!!
PS: Ne mutam impreuna pina pe 15.11.201.
Va pupic
Gabi_K spune:
Kulta iti doresc succes si multa fericire! Sa fie intr-un ceas bun!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
carmenp spune:
felicitari, kulta, sa ai parte de toate acele bucurii din care nu ai gustat pina acum
emilia.m spune:
Ce frumos! Kulta, ma bucur mult pt tine!! Sa fie intr-un ceas bun!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
roxanal spune:
Felicitari Kulta si iti doresc doar sa fi la fel de deschisa spre viata si de acum incolo...tu dai speranta ca se poate
sa traiti frumos!!
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KULTA Si acum vestea cea mare - dupa cum probabil ati ghicit dupa mesajul de la draguta mea Blue Eyes: M-A CERUT IN CASATORIE PE 16.08:)!!!!! Miracole se intimpla si in vieti simple. Dumenezeu ne ajuta si ne bucura atunci cind aproape ne pierdem speranta. Eu intrasem intr-un fel de transa, de acceptare a situatiei dezastruoase de dupa divort, credeam ca este normal si ca asa va fi:(. Am primit un frumos sut in fund de la viata si acum sunt un alt om:) Va doresc fericire!!!!!!!!! PS: Ne mutam impreuna pina pe 15.11.201. Va pupic Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
FELICITARI draga mea! Camin de granit! Te muti din Vantaa?