Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 8
hcclara spune:
seara buna!
Mik, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti! iti spun de azi ca maine nu stiu daca am sa ajung sa deschid compu.
Carmen ce frumosi sunteti, si ce mari au crescut baietii!
Donna felicitari!
Daniela multumesc, da prin padure pe aici in apropiere, da ma duc cu al meu sot, ca deh nu ma lasa singura.
ce ma enerveaza olandezii astia, eu sper sa ii bata pe spanioli.
Zuzi, Anda, tumpi mi-e dor de voi, nu v-am mai vazut demult.
Ruxandra cum e din nou acasa?
va pup pe toate, revin meircuri sa aveti o saptamana buna!
mephala30 spune:
'Neata, va astept la .
La multi anisori, Mik draga!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate momentele frumoase ce ti le ofera cei dragi.
Clau, multumesc de aprecieri. Ce mai faceti voi?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana linistita, cu soare din plin si multa sanatate.
Delidana spune:
'Neata
Mik, tot ce-ti doresti sa se implineasca! Pastreaza-mi si mie un pahar de sampanie.
Vad ca luna asta o s-o tinem tot intr-o petrecere.
Carmen, ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete. Eh, vezi ca deja s-au mai dus din kg buclucase.
Mihaser deja si-a atins tinta, acum am observat. Felicitari!
O zi frumoasa tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
danielag spune:
Buna ziua, doamne stilate!
Mik, La multi ani, sa fii fericita!
Donna, felicitari! Sarcina usoara, bebe sa vina la timp si sa fie sanatos!
Meniul de ieri:
- D: iaurt + 10 migdale + 1 lingura de seminte macinate de in
- P: omleta + branza de vaci + salata cu rosii, ardei, castraveti, ceapa verde
- C: supa cu galusti + pulpa de pui la cuptor cu orez + o bucatica mica de placinta cu branza + 2 bucatele de ciocolata + 1 portie de salata de fructe (cina a fost cam pe la ora 5)
- G: 1 portie de salata de fructe
De azi, back on track, la dieta. Dimineata aveam 56.3 kg, o greutate ok dupa meniul de ieri.
O saptamana frumoasa. Va pup,
Daniela
Eftimie C. spune:
Hello!In sfarsit am net!
OOOOOOOOO!Bine v-am gasit la capitolul cu nr. 300!LA CAT MAI MULTE CAPITOLE IMPREUNA!
Fug sa votez!
La multi ani Mik!Si toate dorintele sa ti se implineasca!
si pentru Carmen mami de ochi albastri!(scuze de intarziere)
Sabina spune:
La multi ani Mik!
pe mine ma doboara caldura...dar totusi trebui sa mai stau cateva zile in bucuresti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Mik spune:
Carmen E, sabina,
Sabinel, fii atenta cu caldura asta sa nu ti se faca rau, asa slabita cum esti. Bea cafea slaba si dulce, sa nu ai necazuri.
(eu nu ma pot plinge de caldura, a iesit nitel soarele, dar dupa atitea ploi, nu se face inca cald).
danielag spune:
Am intrat sa scriu meniul pentru azi, un pic cam pe langa dieta (per total mult si cam multi carbo):
- D: cafea + lapte + 1 lingurita de zahar brun, somon afumat + 2 linguri de quinoa fiarta
- G: iaurt + 10 migdale + 1 lingura de seminte macinate de in
- P: salata din 4 rosii mici, 2 castraveti, oregano + 2 linguri de branza de vaci degresata
- G: 2 linguri de branza de vaci degresata + 5 migdale
- C: mancare de dovlecei (fara carne), sos de iaurt cu usturoi si marar + o portie de salata de fructe + o bucatica de placinta cu branza.
Am baut la birou ceai de rozmarin si mi-a facut o foame teribila, n-o sa mai beau. O sa ma intorc la ceaiul meu de ficat.
Carmen E., bine te-ai re-intors! Ce mai face Edi?
Mik, sa ne spui ce bunatati ai facut .
Va pup pe toate si va astept maine la raport. Maine o sa fac curat in listuta, fetele cu multe semne de intrebare se vor muta mai jos, la "pauzate". Seara frumoasa va doresc,
Daniela
mephala30 spune:
Buna dimineata, va poftesc la .
La multi ani, Claudia!
Sanatate si impliniri, !
Tumpi, am deschis laptopul gandindu-ma la tine, ce mai faci? Esti bine?
Eftimie, multumesc de urari.
Sa aveti o zi frumoasa.