Nou stil de viata (300)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Cu putina intarziere iti urez si eu Mik La multi ani !!! si La multi ani Claudia !! Sa fiti fericite si implinite alaturi de familie voastre
Pt raport: ca si saptamana trecuta..

Daniela mie una nu mi se pare ca ai mancat asa mult (dimpotriva ) Poate ai combinat prea multe alimente la cina. si felicitari pt kg

V-am pupat.. Ma duc sa ma intind pe sofa. Dorm f prost de vre-o cateva nopti (si nu pt ca Melina ma tine treaza ca ea doarme bustean se trezeste numai sa pape). In schimb imi da trezirea la ora fixa dimineata 6.30 Cred ca are ceas

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamne stilate!

Claudia, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Raportez si eu azi (vaz ca-s prima la raport ): 56.5 kg. Se vede ca duminica si ieri am mancat de "mentinere", nu de slabit.

Lou, fata de meniul meu de saptamana trecuta is mai multi carbo (si zahar in cafea, si quinoa, si salata de fructe, si placinta cu branza). Dar, na, nu pot sa arunc mancarea, ca mi-a dat-o mama la pachet . Aaaa, apropo de salata de fructe. Cand si daca faceti va sugerez sa adaugati si o bucatica de coaja de lamaie de la care scoateti partea alba (sa ramana doar partea galbena) fff bine spalata si taiata in bucatele mici-mici. Da un gust extraordinar salatei de fructe!!

Pentru doamnele cu multe semne de intrebare in lista: va rog sa intrati sa ne spuneti cum mai stati cu kg. Maine reorganizez listuta.

Fug ca am treaba. Va astept cu raportul!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Claudia, sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!

Vin si eu la raport: 67.3 kg. Macar e cu minus.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna!

La multi ani Mik! La Multi ani Claudia! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Raport..75.6 kg si sunt si cu rusii pe cap

Carmen, am vazut pozele...ce mari au crescut baietii, iar tu este o frumusica, nu se vad cele 4 kg in plus

Daniela, scuze ca nu am scris meniu....revin imediat cu el...a venit mama in vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daniela.. eu citisem ca mancasei mult :)) nu ca ai multi carbo Da poate ai dar gandeste-te ca practic numai putine alimente care contin putini carbo sau deloc.. Fructe daca nu mananci mai mult de 1-2 pe zi e ok :)) Niste placeri tre sa si avem
Quinoa eu o consider proteina vegetala :)) Nu ca ar fi dar cum contine multe proteine e super ca si garnitura sau alternativa la carne

Merci de tips-ul cu lamaia. Sigur am sa incerc.

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Meniul de azi:

- Dim. - 2 gelii graham cu br. vaci slaba
- ora 10 - 2 nectarine
- pranz - pui cu salata de varza
- ora 17- un iaurt
- cina - salata de ton

Merg la culcare...sunt franta. Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare ,

Still remember me? In ultima vreme nu am mai apucat chiar deloc sa intru cu jobul si cei doi nazdravani ai mei, dar m-am gandit mereu la voi si mai ales acum ca sarbatorim 300 capitole si sint in vacanta am mai mult timp pt. mine si sant hotarata sa rup pisica-n doua . Nu stiu cum se intampla, dar la mine stressul pe timpul anului isi spune cuvantul in sensul ca nu slabesc sub nici o forma. Bine macar ca nu ma ingras doamne fere’…si cum intru in vacanta cum paradoxal incep sa dau jos . De exemplu in ultimele doua saptamani am dat jos 1.3 kg, asa ca ma alatur voua cu 76.5 kg. Vreau sa ajung macar la 69 !!!!! Pe aici au fost ceva calduri inimaginabile, adica se simtea ca la 45 grade, acum cel putin nu ne mai plangem macar la 32-33…

Mik si Claudia, La Multi Ani, va doresc sa fiti supple si iubite in continuare si sa aveti parte de tot ce va doriti!

Carmen, vazut poze frumoase din concediu. Sa va fie de bine !

Lou, am vazut ca ai devenit mamica intre timp. Asta da realizarea anului !!! Nu ne arati si noua papusica ?

Gabrielama, felicitari si tie mamico si enjoy your vacation …bucura-te de perioada asta superba, caci vine una napraznica cu lovituri si cazaturi, ouch …..baietii sint incredibili de diferiti fata de fete. Chris de exemplu are déjà ca semn de buna purtare niste copci foarte sarmante de altfel deasupra sprancenii stangi care slava domnului s-au vindecat superb dar totusi…

Delidana, felicitari pt. licenta …wow, nici mie nu-mi vine sa cred ca ai terminat cu studentia. Parca mai ieri ne anuntai ca ai devenit studenta. Bafta multa in cautarea jobului. In ce domeniu te indrepti ?

Daniela, am vazut si eu quinoa pe aici, cum o prepari ?

Sabina, felicitari pt. noua greuatate. Ce de fete ambitioase vad.

Felicitari noilor gravidute !

Fug ca am pus o masina de spalat, mai sint si im plina mutare ca sa nu mai spun ca nu mai termin cu imachetatul, déjà ne impiedicam in cutii prin toata casa . Si cand ma gandesc ce munca ma astepta in partea cealalta…

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Lou, sa incerci cu lamaia, e yummy rau de tot! Stiu ce zici cu carbo , da' io vreau sa mai dau jos putin si trebuie sa-i mai tai, ca altfel e meniu de mentinere. Ai apucat sa te odihnesti azi?

Cris, imi place meniul tau. E curat si echilibrat. Cum ai facut salata de ton?

Khristin, cum sa nu ne amintim de tine? Bine te-ai re-intors! Quinoa o spal in multe ape (in mod natural invelisul ei are niste saponine care dau semintei un gust amar, de-asta trebuie spalata bine de tot). Apoi o gatesc ca pe orez (o parte quinoa, trei parti apa). Lou zice ca o manca si pe post de desert, fiarta si amestecata cu iaurt si migdale, daca am retinut bine. Te-am trecut in listuta.

Ma duc sa ma bag in pat, sunt franta, azi am muncit mult. Va pup pe toate si astept si maine raportul.

Noapte buna,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

A murit Madalina Manole. 43 de ani. Azi era ziua ei de nastere.... se pare ca s-a sinucis.

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Din nefericire asa este........pacat ca a luat o asemenea decizie, tinand cont ca are un puiut de 1 an

Fetelor nu prea am timp sa zabovesc pe aici, saptamana asta sunt cu seful pe cap, asa ca pe net mai putin.
Din pacate la raport treceti stagnare . Trebuie sa-mi vina si "rushii", asa ca..

Cu intarziere zic si eu Mik, Hcclara si Kristin! La Multi Ani! cu sanatate si fericire!

Va las acum ca fug la treaba.
Pupici

P.S.: O sa o "trag de maneca" pe sora'mea diseara, sa-i spun sa intre macar sa va salute.

Mergi la inceput