Nou stil de viata (300)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua...desi cu vestea despre Madalina, nu mai putem spune ca e buna

Claudia la multi ani, multa sanatate si multe bucurii
Kristin bine ai revenit!Sigur ca ne amintim de tine Spor la slabit!
Daniela multumesc de intrebare.Edi e mare constructor zilele astea, de fapt e demolator , pentru ca ne pregatim de constructia casei, dar mai intai demolam o cladire veche.
In rest, toate-s vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna fetele, multumesc mult de urari, si voi sa aveti parte de tot binele din lume! va pe toate cu mult drag.

Khristin, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti! ce frumos ca ai dat pe aici! ce iti fac copilutzii? spor cu mutarea!

Carmen copii sunt bine, multumesc, ne topim de cald, mai au 2 saptamani de scoala, apoi primim un raport de la invatator cu situatia scolara in clasa 1, aici nu se dau note in cls I, asa ca suntem curiosi. azi am fost in excursie cu scoala, a fost fain, adica copii s-au distart, noi parintii am murit de cald, la sfarsit i-a dus domnul invatator la inghetatata si au fost tare fericiti.Luca cu gradi, ieri a chiulit, ca deh, m-au sarbatorit, ar fi vrut si azi sa stea acasa, dar i-am zis ca numai ieri a fost ziua mea.

imi pare rau pt Madalina Manole, am vazut si eu la stiri.

va las cu bine ca trebuie sa plec dupa Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Khristin, sanatate si numai bine!
Iti spun si bine-ai revenit, ma bucur sa aud ca sunteti bine cu totii, .

De dimineata urmaresc stirile despre Madalina Manole, tare trist....Dumnezeu s-o ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Claudia !
La multi ani, Khristin !

Criscosty, Louisea, Khistin, Adriana (violeta), mersi de urari !

Domnul s-o odihneasca pe biata Madalina Manole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hello!

La multi ani Khristin! Imi pare bine ca ai revenit printre noi
Multi sarbatoriti in luna aceasta...si in familie am multi. Duminica a fost ziua sotului, maine este a tatalui meu...asa ca dau si eu de baut.

Am fost si eu socata de vestea cu Madalina...D-zeu sa o odihneasca si sa o ierte!

Daniela, eu salata de ton o fac cu salata, ton, porumb si un ou. Asa imi place mie. Azi am avut o zi plina si nu am mancat decat o salata bulgareasca si niste piersici. E putin, dar am alergat mult si chiar nu mi-a fost foame. Pentru maine am pregatit peste cu salata si mai vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Khristin, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!

Am venit terminata de oboseala de la birou si am mancat de-a dreptul prostii. Oboseala isi spune cuvantul, am mancat si niste ciocolata, asta e semn de lipsa de magneziu din cate stiu. Desi iau suplimente (minerale si vitamine) de cand m-am apucat de dieta. Asta e, suntem oameni, mai calcam si in strachini cateodata, dar ne revenim .

Am modificat listuta. Va rog sa ma trageti de maneca daca lipseste sau am gresit ceva. Ma duc sa ma spal si directia pat scrie pe mine.

Va pup pe toate. Noapte buna,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mik si Claudia va doresc la multi ani si o viata frumoasa!

Asa e mi-am atins target-ul...acum am un target de 52...daca se poate! Nu stiu...dupa ce s-a intamplat in ultimele zile nu-mi mai beau cafeaua amara ...E pacat...sincer!

Raportul meu e 55,3...am renuntat la mersul la cantina si m-am reapucat de sport. (tae bo marti)

Carmen am vazut pozele voastre...nu stiu daca ti-am scris...Ai 2 flacai minunati si arati de milioane.

Sambata plecam la Stana de vale...Abia astept!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Doamne dragi am revenit si eu ieri din concediu. Nu am avut vreme prea buna dar m-am odihnit cat de mult am putut.

Nu am avut timp sa citesc din urma prea mult insa nu vreau sa pierd ocazia sa le urez La multi ani lui Carmen, Claudiei, Elise si Mihaelei .

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare frumoaselor,

Multumesc tuturor mult de urari . Ieri am avut o zi mai deosebita, in sensul ca micutii mei m-au trezit sa-mi ureze amandoi La Multi Ani - ceea ce a fost un deliciu pt. mine sa le vad fetisoarele dulci . Mi-au adus cadou un parfum Idole d'Armani si un fond de ten de la Dior. Spre seara, a venit si sotul cu cadoul lui - cheia de la noua casa si apoi am sarbatorit in doi la un restaurant . Parca s-au potrivit toate...

Zuzilici, La Multi Ani cu intarziere sotului tau, Sper ca l-ai sarbatorit cum se cuvine .

Hcclara, au crescut copiii mei, nici mie nu-mi vine sa cred ce mari sint. Cel putin fiimea ma ajunge in curand la inaltime, la doar 7 ani juma are 135 cm.

Danielag, o sa fac si eu quinoa.

Eftimie, s-aveti spor la constructie. E de munca, dar senzatia de nou face bine tare la psihic ….si noi sintem inca in prafuri, dar trec ele.

Violeta,

Mephala, multumesc de urari , sper sa ma tin de treaba tare. Si mie imi pare rau de Madalina si de familia ei, insa treaba asta cu intratul cu picioarele in intimitatea cuiva incepand cu presa si terminand cu analizele microscopice de pe un subiect de aici de pe forum mi se par tare grotesti. Sper sa se odihneasca in pace !

Criscosty, La Multi Ani sarbaoritilor din familia ta ! Salata bulgareasca miam-miam

Mik, ce mai fac nazdravanii tai?

Puskin, unde ai fost in concediu si cum te-ai simtit? Spune-ne mai multe…

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!
Ce cald e afara!Pentru cine merge la mare s-a anuntat un weekend fara ploi
Criscosty sarbatoritilor sin familia ta!
Mihaser cred ca vei avea un weekend minunat la Stana de Vale.Superbe locuri!
Puskin ceva pozici din concediu nu ne oferi?
Kristin multumesc pentru urari.E mult de munca si sper sa fie si satisfactia mare la final
Profit sa-ti urez la multi ani si multe bucurii acum, pentru ca de ziua ta n-am fost pe faza sa o fac
Sa fii iubita
Zuzilici, Vikinga, sunteti in concediu?Imi lipseste veselia voastra!
Tzuni, despre Meri nu ne mai povestesti nimic?O pozica, un filmulet...Ati fost in concediu?

Mergi la inceput